Глава 9-2

мериканският Нов световен ред

18.06.2003

Твърди се, че колкото повече повтаряш една лъжа така, сякаш е истина, толкова повече хора я приемат ЗА истина. След като американското правителство позволи да се случи инцидента 9/11, то непрекъснато бълва поток от лъжи, за да манипулира по този начин американското общество и световното мнение. Така се подхранват илюзиите на онези, които искат да си останат заспали. Те си живеят обгърнати в измами и не искат да чуят нищо, което да разруши вярванията им за Америка. Защо ли? Защото в противен случай ще трябва да направят нещо относно онова, което са открили. Ще трябва да се събудят от илюзиите и да се изправят лице в лице с реалностите.

Повечето от световното население са въплъщения на любимци. Те са лесни за манипулиране. Те не искат да се събудят. Искат само да бъдат нахранени, напоени и да имат къде да спят. Онези, които планират курса на Земята в Играта разчитат на това, за да изпълнят своите цели. Слабо и Средно Напредналите Инкарнации също спадат в тази група, където е и невротичния патриотизъм. Слабо Напредналите Инкарнации се манипулират много лесно. Това е част от идентифицирането с тялото и контрола на духа.

Влечугоподобното, което сега е в белия Дом, знае как да манипулира масите с ключови думи като „свобода”.

Точно както империята Орион обхваща все повече сфери под свой контрол, така и Адолф фон Буш обхваща все повече държави под свой контрол и иска да има все повече васални държави. Сега САЩ се опитват да се превърнат в гласа на Земята, когато извънземните се върнат. Това е и маневра на последователните инкарнации – краят на индивидуалността и на индивидуалните Пътища. Сега Америка е по-голяма заплаха за света от Северна Корея, Сирия и Иран. В нея функционира правилото: Прави каквото казвам, а не каквото аз правя – това е мотото.

Каква е вашата роля в Играта? На участник или на наблюдател? Каквато и да е, това си е вашият път и трябва да извлечете максимума от него.

След решението на съда да отмени закона против гейовете и содомията, реших да отида в Ню Йорк на гей-парада провеждан на 29 юни. Това си заслужаваше да се отпразнува и моят Висш Аз подреди нещата така, че всичко да работи в моя полза. Беше ми казано, че моята Финална инкарнация има нужда от това преживяване и аз се радвам, че отидох.

Гордостта и Играта

11.07.2003

Използването на думите „гордея се” е нож с 2 остриета. Командната структура на Играта/ДНК използва думата „гордост”, за да наблегне на мястото, на което искат да бъдете и да останете. Оттам нататък – ако нямате версията на Играта във връзка с гордостта, ще бъдете обект на мъчения.

Ето някои примери за одобряваните от Играта употреби на думата „гордост:

Горд от това, че си американец: никоя друга страна не е толкова обсебена от национализма, както Америка. Националистичното „бъди като нас” е типично за Тъмните последователни инкарнации и гледа от високо на онези, които искат да следват своя собствен път. То е контролиращо и доминиращо. Под-веригата на тази „гордост” е „обичай го или го остави” – мантра типична за фашистките или реакционни групи. Те не са достатъчно Напреднали, за да разберат, че ако обичаш страната си, ще я критикуваш, когато греши и ще я подкрепяш, когато е права. Истинските американци посочват недостатъците в страната и работят за преодоляването им. Сега Америка върви по пътя на тъмните под ръководството на диктатора Буш. това е характерно за Края на Играта.

Горд от това, че се жениш/раждаш: тези положения са свързани с основните вериги от преживявания. Медиите непрекъснато ни бомбардират с пропаганда, че трябва да се ожениш за противоположния пол и да се размножаваш. Това са глупости, свързани с командите, вложени от извънземните, които команди ни карат да се размножаваме. В крайна сметка, кой фермер би искал добитък, който не се размножава? Няма свързани с гордостта изявления, освен ако не се стремите да угодите на извънземните господари и други покорни на Играта хора. За съжаление повечето от населението на Земята е на това ниво. Правите онова, което са ви програмирали да правите – не е нужно да се гордеете с това. Това е комфортност. Най-много наблягат на правилата за размножаването овцете/добитъка. Играта разчита на тях да се подчиняват. Ако гледаш от гледната точка на Събудена Финална Инкарнация, няма място за гордост от това, че си се оженил, нито че си се размножил. Това е просто физическа функция, която сте били програмирани да осъществите. Няма място за гордост от това че си оставил тялото да властва над духа, НО за инкарниращия се дух е необходимо да има тези преживявания. Без тях духът не може да стигне до заключението, че няма защо да си горд от това. Истинската гордост надвишава онова, което сте били програмирани да правите.

Горд от това, че следваш стадото: Думата „гордост” се използва от онези, които искат да ви контролират и да предизвикат насила вашата конформност. Гордостта от външния си вид, от работата си, от начина, по който се изразяваш и т.н., е свързана с фалшивата гордост от комфортността. Ако търсите именно тази гордост, значи сте на гладкия път и избягвате каменистия път на неодобрението. Трябва да сте на този път, за да можете да го оцените. Това е свързано със Слабо и Средно напредналите инкарнации.

Ето и някои случаи на гордост, които карат играчите в Играта да се чувстват неудобно:

Гордост от това, че си гей. „Нямам нищо против гейовете, но защо не си стоят зад затворените врати и не си траят?” Често съм чувал това. А защо хетеросексуалните не си траят и не стоят зад затворените врати? Разликата е във веригите от преживявания, командите на извънземните и капаните на размножаването. Играчите в Играта гледат на гейовете като на заплаха, докато в същото време гейовете никога не са пледирали за това хетеросексуалните да спрат да бъдат такива. Просто връзката със същия пол кара някои от веригите с преживявания да натискат паник бутоните. „Неодобрението от бог” притеснява мнозина – всеки, който живее заради одобрението на външно божество (което в края на краищата е извънземно), не заслужава да бъде слушан. С такива хора не може да се спори, тъй като са духовно незрели. Не е предизвикателство да си ангажиран в хетеросексуална дейност. Земните човеци са програмирани да правят това. Това е Играта и тя потиска духовно. Но с активността на гейовете/лесбийките може да се стигне до духовно развитие. Това е истинския страх. Истинската гордост от това, че си гей (КОГАТО духът ти контролира нещата, а не когато това се дължи на изпълнената с команди ДНК на тялото) е от това, че си успял да прекъснеш една основна верига от преживявания и това ти дава възможност да напредваш по-бързо. Играта се страхува, че ако повече хора се присъединят към гейовете и лесбийките, могат да се събудят за своята истинска природа. Женитбите между гейове поставя играчите на Играта нащрек.

Гордост от разкъсването на дадена верига от преживявания. Това е нещо, за което си заслужава да се потупате по гърба. Преодолели сте сегменти от Играта и напредвате. Ще ви кажа едно – колкото повече напредвате, толкова по-малко ще парадирате с постиженията си в тези области. Ще получавате предимно лично удовлетворение от своя напредък. Може да споменете нещо на близки приятели. Това става при нива отвъд средно-Напредналите. Тези, които са на нивата преди тях, размахват знамена така, че всеки да ги види. Всички тези учители и др., които търсят последователи, се борят със своя път към напредъка. Колкото си по-напреднал, толкова повече се усамотяваш и ставаш наблюдател.

Влечугоподобните срещу гей-женитбите

01.08.2003

„Буш се противопоставя на гей женитбите”, „Ватикана се бори против гей женитбите” – това са изявления от пресата типични за влечугоподобните. Женитбата е свещена и може да се извършва само между мъж и жена, „бог” одобрява женитбите само между противоположните полове. Всичко това цели установяване на контрол от извънземните. Да, извънземното божество е одобрило това – ами нали и то трябва да яде, нали разбирате. Гледайте Старгейт SG-1, за да видите как извънземните „богове” манипулират хората.

Целият шум е свързан с дадената свещена команда от извънземното божество, но всъщност нищо не е свещено при положение, че искаш да контролираш хората с него.

Вижте кой бие барабана „никакви гей женитби” – Буш, отговорен за убийството на хиляди хора контролиран от влечугоподобните, папата и задирящите деца свещеници. Зад всичко това е страхът на Тъмните да не изгубят контрол. Винаги, когато се спекулира с „бог” трябва да сте нащрек за кой бог става дума.

Evening News убеждава католическите политици да гласуват против гей-женитбите. Това показва религията като средство за контрол от Последователните, които искат да бъдат третирани като богове. Едно нещо е папата да посъветва хората относно позицията на църквата по гражданските въпроси, НО съвсем друго е да се правят опити това да се налага на всички посредством гласовете на политиците. Всъщност трябва да се иска облагане с данъци на църквите. Има много неща, които – според степента си на напредък, ще откриете и трябва да наблюдавате внимателно.

Лично аз не бих искал да се женя за друг мъж, но подкрепям всеки, който иска това.

Тема по радиото – потискането на мъжете от жени

14.08.2003

Това беше темата по радиото днес. Всичките им доводи бяха верни. Въпросът ми е – защо се свързвате с жените до степен да ги оставяте да контролират всички етапи от живота ви? Ако е само заради секса, проститутките представляват много по-малък проблем и са значително по-евтини. А ако посещаваш една и съща, можеш да имаш постоянен партньор. Някои хора наистина правят така.

Истинската причина нещата да стоят така е действието на веригите от преживявания. Духът на много хора не е достатъчно силен, за да ги скъса. Това, че жените в Америка се хвърлиха ентусиазирано да осъществяват веригите от преживявания, свързани с доминирането на Орион, също показва контрол на тялото над духа. Веднъж една жена искаше да ми вмени чувство за вина, като ме нарече „женомразец” – отвърнах й, че тя е „мъжемразка”.

Желанието на последователните инкарнации е да превърнат Земята в последователна планета и да няма вече къде да преживяваме широкото разнообразие, на което се радваме сега.

Чували сте фразата, че „мъжете са от Марс, а жените – от Венера”. Тя е само наполовина вярна. Далеч по-точно би било да се каже, че жените са от Плутон, защото тази планета е контролираща и манипулативна, яростна и трансформираща. Жените се стараят да се трансформират чрез гримове, бои и други методи за промяна на външния си вид. Търсят си мъже, които да контролират и манипулират – това е толкова очевидно. Жените са и яростни, обичат да хвърлят неща, да удрят и често имат оръжие в ръцете си. И не само това, ами очакват и от мъжа да се остави да бъде бит и да ги търпи. Само глупака позволява това. Жените са от Плутон.

Цялата тази война между половете храни астралните същества, които обичат вибрациите на хаос, гняв и други негативности. Играта третира хората като предмети за забавление на тези, които са въвели веригите от преживявания и на техните астрални партньори.

Често пъти само защото мъжът изрича дадена фраза против жените, бива обявен за женомразец – това е начин за манипулиране. Същото е, когато кажат „той мрази евреите”. Една позната лесбийка ми казва „той мрази жените” за колегата си. Казвам й – как ще ги мрази, като е женен за една от тях? За нея обаче това няма значение – след ден два идва и ми прави същото изявление.

Това е типично за Орион и доминирането на жените там. В офиса ни няколко жени се оплакват високо от неща, които не са по вкуса им. Гледат мъжете в офиса и очакват те да направят нещо по въпроса. Една много се ядосваше, понеже имала проблем с компютъра си. Питах я защо се държи гадно с другите, след като проблема е свързан с компютъра й. Тя ми пита дали мисля, че е глупачка. Казах й: „Да”. Сега за щастие от две дни не ми говори и казала на една колежка, че сигурно „мразя жените”. Колежката и казала „Не, не ги мрази – с мен си говори”. Контрол е името на тези верига от преживявания.

Наблюдателите отбелязват, че в САЩ контролът от страна на жените много се засилва. Множество Много Напреднали Инкарнации в женски тела ми пишат по и-мейла, че това, което пиша в Матрицата е напълно вярно. Американските жени са най-лошите в това отношение – поради това очаквам Империята Орион да превърне Америка в главното място за своите операции. Американците са най-склонни да приемат контрола от женските влечугоподобни, които управляват Империята Орион. Тази верига, свързана с доминирането на жените, няма да изчезне. Тя ще се влошава и този кошмар ще свърши само с излизането от Играта на Едновременно инкарниращите се висши Аз. Наблюдавайте изявлението „той мрази жените”. Това е веригата от преживявания в действие, свързана с доминирането на Орион.

В същото време светлата полярност мечтае за равенство и използва чувството за вина, но сега тук говорим предимно за Тъмната пропаганда.

В супермаркета една жена ми каза, че тя ще бъде първата жена, избрана от този район. Именно това беше за нея средство да се продаде. Казах й, че не гласувам за хората заради пола им, а заради убежденията на човека, но тя отново използва фразата „първата жена”, защото явно се очакваше благоприятна реакция на нея. Глупости са да се мисли, че нечий пол може да го направи по-добър или по-лош човек. Жените доказаха, че са не повече и не по-малко ужасни от мъжете. Жените днес биват насърчавани да използват дори насилие, но като искат равенство, трябва да получават онова, което самите те правят, а не да им бъдат правени компромиси поради пола им. Иначе те използват „равенството” като средство за установяване на превъзходство поради командните структури вложени от Орион. Те не могат да се справят с последиците от равенството – копнеят за превъзходство.

Понеже се стреми да налага „последователност” над всички независимо от културата им и да владее света, вместо страна на свободата Америка се превърна в диктаторска страна. Не е неправилно това, че мюсюлманите я наричат „великият сатана” и др. подобни. Но има и други „сатани” – като самите мюсюлмани, които искат да наложат своите възгледи над не-мюсюлманите, християните, които искат да наложат възгледите си над не-християните и т.н. Да, по време на Края на Играта хаосът е голям, но такава е природата на самата Игра.

Никой не бива да възприема глупости от някого – бил той мъж или жена. Любимците в тези си тела ще се държат като животните, каквито са. Тъй като сега повечето от хората са инкарнации на любимци, това не е изненадващо, но Напредналите Инкарнации ще открият кой/какво са те. Не се оставяйте да ви тормозят – ако го прави някоя агресивна кучка, постъпете с нея така, както би постъпила самата тя с не по-малко неприятен за нея мъж.

Групи, които са били потискани, на свой ред се държат по същия начин, стига да имат възможността за това. Това не показва духовно превъзходство – показва, че едната група е толкова лоша, колкото е и другата, щом й се отдаде възможност да потиска някого. Това важи за определени расови/етнически/религиозни групи и жени. Това е тяхната Тъмна страна. Ако бяха по-добри от другите, щяха да го покажат с действията си. Вместо това те търсят да бъдат толкова Тъмни, колкото могат.

Жените искат мъжете да вярват, че жените ги превъзхождат. Това са глупости и средство за контрол и всяка жена, която използва това, трябва да бъде гледана с подозрение и избягвана доколкото е възможно. Тя е агент на Орион в човешка форма и има специална задача. Жените от запада са голямата заплаха за едновременния път поради контролиращото влияние на Орион и нетърпението им да прегърнат Тъмната сила. Краят на Играта е. ЩЕ става по-зле. Излизането от Играта ще ви донесе спокойствие, но това не може да стане преди времето, определено от вашия Висш Аз.

Насекомоподобните извънземни

02.10.2003

Имам предвид насекомоподобната раса с човешки ръст от типа на мравките. Този вид наистина съществува и са в съюз с Империята Орион. Те, както и влечугоподобните, имат съюзници в четвърто измерение. Версиите им от 4то измерение са изцяло черни, без антенки или долна челюст и с огромни като на мравка очи. С тях съм имал работа в астрала. Те са доволни когато предизвикват хаос където могат. През 1999 искаха да попречат Матрицата 5 да навлезе в Играта. Опитват се да се координират със своите съответствия от 3то измерение. Ако искате да ги видите – гледайте Enterprise. Сходството е удивително. Не ги показват във всеки епизод, но ги дават сравнително често. Там имат за цел да елиминират живота на Земята. Това пасва на ролята на Империята Орион, която цели да контролира Земята, или „ако не можем да я контролираме ние, ще изметем от там човешкия живот и ще заселим отново планетата”.

Месец октомври е месецът на Хелоуин в САЩ и в някои други страни. Това е празник на мъртвите и е свързан с редица свързани с тях страхове. Призраци, съживени скелети, вампири и вещици са популярните персонажи на този празник. Има хора, които претендират, че са вампири и че пият кръв. Това идва от практиката на влечугоподобните на Земята, които и до днес са ангажирани в свързани с кръв ритуали. Повече по темата има във видеозаписа на Аризона Уайлдер на http://www.davidicke.com и в Transformation of America на Phillips & O’Brien. Разликата между тях е, че те са истински и привърженици на Тъмните, включително физическите и астралните влечугоподобни. Съществуват влечугоподобни, които живеят под прикритие сред нас, които имат астрални съюзници, които влияят на другите и ги карат да вземат участие в тези ситуации.

Темата за вещиците винаги е присъствала – сега владее Хари Потър; всички тези персонажи показват какво можем ние КАТО Висш Аз. При християните този празник е Денят на Вси Светии или Задушница. Християните и Свидетелите на Йехова гледат на Хелоуин като на празник на дявола и го бойкотират.

Лично на мен този празник ми е забавен. Ако и на вас ви харесва – празнувайте го.

Краят на Играта е много сериозен период и ще ви трябват възможно най-много забавления. Това са необходими и важни преживявания. Съюзниците на последователните инкарнации от ниския астрал се вбесяват от забавленията и щастието, защото са противоположни на страха и отчаянието. Освен това Хелоуин със своите плашещи костюми, инспирира страхове, които не са като страховете, които хранят тези от ниския астрал. Но трябва да знаете и това, че Тъмните нямат намерение да губят цялостния контрол – те инспирират филмите с жестокости и мъчения, кланета, тонове кръв, за които лично мен не ме е грижа. Знайте, че страхът инспириран посредством тези филми, наистина храни тези от ниския астрал.

Правете това, което ВИЕ трябва да правите в това време на годината. Аз избягвам такива филми поради липса на интерес към кървавите сцени.

Годината от ада: Порталът 2003 и още нещо

Нямам предвид, че 2003 ще е единствената година от ада. Тя по-скоро е порталът към последните етапи от Края на Играта. Последователните извънземни инкарнации, когато умрат, ще се реинкарнират на друга последователна планета. Едновременните инкарнации ще завършат тук. Това не означава, че всички едновременни инкарнации се движат като група, защото не всички си тръгват по едно и също „време”. Заминаването е от компетенцията на вашия Висш Аз и за този Висш Аз всеки ключ е уникален.

Годините от ада се дължат на хаоса типичен за Края на Играта и паниката на полярностите. Към края хаосът ще се увеличи. Да, мъката в сегашния свят от експлозиите и смъртта беше причинена от Буш с неговите мечти за завладяване на света. Те подкрепят Израел за сметка на арабите.

При все това, такава е природата на тази галактическа игра. В другите галактики играта е различна. Вие сте знаели това преди да изберете в коя от тях да участвате. Като инкарнация от едновременния път вие продължавате да играете роля в Играта – според желанието на вашия Висш Аз. Не се безпокойте за разгръщащите се събития – лично на мен ми харесва повишаването на дейностите, свързани с Края на Играта. Страхът е ориентиран към тялото и физическия живот.

Една британка каза, че дейностите на Буш са „Оста на Злото”. Права е. Тези от правителството повтарят думата „свобода”, защото вярват в казаното в края на 30те в Германия: „ако повтаряш една лъжа достатъчно много пъти, хората ще започнат да вярват, че тя е истина.” Оста Буш/Блеър говорят за тероризъм, защото техните правителства създават тероризма при активни манипулации на Израел – прибавете към това и фракциите на Империята Орион.

Основното за едновременните инкарнации, разбира се, е опитът. Това, което виждате сега не е виждано от Атлантида насам, но е ДАЛЕЧ по-хаотично, отколкото в Атлантида. Краят на Атлантида не беше Края на Играта, а края на една основна глава от земната част на Играта.

На американците – като цяло, не им пука за нещастията на някоя друга страна, но ако в САЩ станеше както в Турция, американците щяха да очакват всички да им пригласят, защото (ах!) това се е случило в Америка – напъпилата на Земята Империя Орион. Причината е в това, че те погрешно вярват, че Америка е над всяка друга страна в света – точно както са вярвали Германия и Япония в първата половина на 20 век.

Когато наблюдавате събитията в годината от ада лесно ще откриете ориентираните към тялото. Много трудно ще ви бъде да откриете онези, които са преминали отвъд идентифицирането с тялото.

Подгответе се за това, което предстои. Четете и учете възможно най-много. Преживявайте онова, което искате да преживеете. Придържайте се към ВАШИЯ път и нуждите от преживявания на ВАШАТА инкарнация независимо дали става дума за участие в хаоса или за наблюдаване отстрани и правене на съответните заключения. След Края на Играта ще си възвърнете всички спомени.

Съединените щати на измамата: „Кулата на свободата”

22.12.2003

Отврати ме лъжата в това, което смятат да сложат на мястото на Световния търговски център: „Кула на свободата”. Това е поредната измама в САЩ. Не е много трудно да се види това въпреки, че любимците, инкарнациите от ниските и средните нива погрешно вярват в тези глупости. Трябва да се събудите от причинявания от Играта сън. Това събуждане (не е като събуждането на Финалните инкарнации) става в Напредналите етапи, когато духът преобладава над тялото. Тялото винаги вярва в лъжите на полярностите.

Назначеният президент Адолф фон Буш използва думи като „свобода” и др., за да укрепи доминиращата си политика. Винаги, която правителството използва тези думи, ги заменяйте с противоположните: като ви кажат „дойдохме да освободим Ирак”, разбирайте „дойдохме, за да си осигурим надмощие в Ирак”. Комунистите много са обичали думата „свобода”. Днес американците я използват по същия начин. Американците се противопоставят на независимостта и разнообразието, защото винаги искат другите да бъдат като тях. При все това повечето от тях вярват в заблуждаващите фрази всеки път. Защо? Защото не искат да застанат лице в лице с истината – в противен случай ще трябва да предприемат нещо, а те не искат да правят нищо, тъй като ще трябва да признаят, че до преди това са вярвали в ЛЪЖИ. На нивото на духовен напредък, на което са, те не са достатъчно духовно зрели, за да прозрат през контрола на Тъмните и охотно отдават свободата си в името на „войната на тероризма”.

Американците ОБИЧАТ да бъдат лъгани от своето правителство, стига лъжата да отговаря на онова, което искат да чуят. Никсън беше лош президент, но сега имаме още едно развалено яйце, което е много по-лошо от него. И двамата са членове на Републиканската (фашистка/Тъмна) партия … каква изненада! Това не означава, че всички Светли (Демократи) са „добри”, а просто, че двете страни имат различна тактика. На никоя партия не може да се вярва, защото те са двете страни на една и съща монета. Имаме нужда от нова монета – от онова, което Много Напредналите и Финалните Инкарнации притежават.

Никаква свобода не е свързана с кулата, която ще бъде построена в Ню Йорк. Но ще трябва да направите свои собствени заключения за всички нюанси на думата „защо”. Всеки път, когато чуете да се говори за „свобода” или „национална сигурност” трябва да сте нащрек. Това са кодови думи използвани за манипулиране на населението. Фразата, която върши работа през цялото време и която е поредната глупост, е „национална сигурност”.

Бързането да се постави света под диктатурата на Америка е заради завръщането на Империята Орион – нейното „второ пришествие”. Смятат, че това ще впечатли Орион и ще ги накара да оставят американския президент да управлява света в името на Орион. Няма да стане. Световете на Орион имат същество от женски пол за планетарен надзор над т.нар. нейни „дъщери”, което е изцяло предано на кралицата на Орион.

Има го и финалният коз – Финала на Края на Играта на Земята. Той е във Висшите Аз, тръгнали по едновременния път. Тази карта е по-силна от останалите, например от картата Империята Орион, от картата извънземните тръгнали по последователния път, от картата Тъмната и Светлата полярности и т.н. Тъмното американско правителство продължава да мами голяма част от света. последователните извънземни манипулират земните хора. И двете полярности се борят за последователи/овце. Междувременно Много Напредналите и финалните инкарнации очакват разиграването на най-силната карта.

Завладяването на космоса

15.01.2004

Фон Буш заяви, че въпрос на „национална сигурност и защита” е американците да направят бази на Луната, а след това да отидат на Марс и в „космоса”. Първо, бази на Луната и Марс има. На земната Луна има бази на извънземните. Марс е владение на Империята Орион, както в миналото откриха руснаците, когато направиха снимки на една от подземните бази и на извънземен кораб-майка в орбита. Извънземните ще унищожат и други сонди, които се приближат твърде много до техните дела, но позволяват кацането им в райони, където няма никакви дейности. Това е като да кацнеш в средата на пустинята. НАСА кацат в напълно празни области на Марс и след това казват: „Видяхте ли – тука няма живот”. Защо не кацнат в Сахара и да заснемат пейзажа и да кажат – „видяхте ли – на Земята няма живот”. НАСА и правителството говорят на хората така, сякаш всички ние сме инкарнации на любимци!

Правителството продължава да използва фразата „завладяване на космоса”. Тази концепция е предимно на Орион, които обичат да живеят, за да завладяват другите – както прави Америка днес. Буш твърди, че нашата „съдба” е в космоса. Да, Империята Орион се завръща! Съдбата се завръща и Буш вече се оказа предател на конституцията. Америка се превърна във фашистка държава и нещата се влошават. Краят на Играта продължава. Какво ще последва?

Забраната на забрадките

15.02.2004

Носенето на религиозни предмети в училище беше забранено във Франция. По новините непрекъснато обсъждат това – идеята е да ви накарат да съсредоточите вниманието си върху мюсюлманите и женските забрадки. Като че ли във Франция е забранено само това. Защо? Между другото, носенето на „големи” кръстове или на звездата на Давид също е забранено. Да, войната срещу мюсюлманите Е нещото, върху което се очаква да се съсредоточите. Затова и за анти-семитските дейности се говори ТОЛКОВА високо. Но аз нямам предвид тези неща.

Обърнете внимание на „забрадките”. – носенето им от жените се смята за знак за подчинение пред мъжкото божество. Едно от извиненията във връзка с Афганистан беше, че „жените не са равни” – вие знаете какво означава това. Намерението е насила да бъде премахнато носенето на забрадки от жените, защото в доминирана от Орион планета е недопустимо група жени да изглежда подвластна на нещо от мъжки пол. Обратното е възможно, дори се предпочита. Затова от мюсюлманските жени се изисква да се подчинят на този закон. Така постепенно подготвят планетата за Орион.

Ниско и Средно напредналите инкарнации се поддават на манипулации толкова лесно. Слабо до Средно напредналите могат да бъдат манипулирани по-трудно. Нещата ще стават по-лоши при наличието на най-големия военен престъпник в света – САЩ, ръководена от диктатора Буш. Те изнудват света посредством ядреното си оръжие. Спомнете си, че единствената страна, използвала атомна бомба, е Америка, която най-много се страхува, че другите (които не се кланят на Вашингтон) могат да използват същото типично за Тъмните събитие над самата нея. За Краят на Играта е характерен огромен хаос!

Последователни закони

18.02.2004

Мотото на Ню Хемпшиър е „Живей свободен или умри”. При все това там са на параноични във връзка с това да позволят на хората да се оженят за партньор по свой избор. Вече приеха закон срещу гей-женитбите, а сега искат да въведат закон забраняващ признаването на гей-женитбите сключени другаде. Затова „Живей свободен или умри”, ОСВЕН ако не си гей или лесбийка. Е, Ню Хемпшиър, време е да промените мотото си на „Подчинявай се или се махай” – би било много в стил Орион от ваша страна.

Обърнете внимание на това как сегашните правителства предимно седят и прокарват закони от два основни типа: закони базирани на последователните и закони базирани на едновременните инкарнации. Тези, които се основават на последователните, ограничават начина, по който останалите участват в Играта като ограничават индивидуалността. Основаните на едновременните инкарнации закони пък насърчават свободата на изразяването. Първият тип закони са позволени, защото са свързани с желанието да се създава конфронтация, в резултат от която се захранва ниския астрал и това улеснява завладяването от извънземните. Не винаги е ясно какво се цели с даден закон. Ще откриете, обаче, че повечето закони са основани на последователните стереотипи. Подчиняването на тези типични за последователните инкарнации правила означава да отдавате силата си на структурата Орион. Това е сложна концепция, която Много Напредналите трябва да разнищят възможно най-добре.

Отвличане на вниманието

26.02.2004

Ето някои видове дискриминация, над които можете да изпробвате уменията си да наблюдавате:

„Февруари е месец на черната история” – това е единствената раса, която има цял месец, посветен на нейната история в САЩ, което нямаше да е лошо, ако имаше месец на „червените”, „белите” и „жълтите”. Обаче няма.

Има ден на майката, ден на бащата, даже ден на дядовците и бабите, но няма ден на тези, които живеят сами.

Идеята, че дадена група е по-добра от другите непрекъснато се атакува, но при все това на групата, която твърди, че е избрана от бога, се позволява да дискриминира останалите.

Осми март е „Международният ден на жената”. Къде е „Международният ден на мъжа”? Няма такъв.

Какво ви казват вашите умения да наблюдавате за всичко това?

Наблюдение: Сравняване на Буш с Хитлер

19.03.2004

Един читател на матрицата 5 ми даде този линк: http://www.takebackthemedia.com/bushnonazi.html

На него можете да видите сравнение между Буш и Хитлер. Изтъкват, че Буш не е нацист и това е така. Но е фашист. Не всички фашисти са нацисти. Италия и Испания са имали фашистки правителства, но не нацистки. Повтаря се историята на носенето на нова дреха върху същата фашистка фигура. На едно място има поздрава с вдигната ръка, използван от Хитлер и Буш. Това е фашистки (не нацистки) поздрав, който се използва отдавна. Използвали са го и в римската империя, но той е още по-стар.

Буш е привърженик на Тъмните. Те използват всякакви средства, за да постигнат това, което желаят. Използват умело и фрази типични за Светлите. Ще забележите как Буш просто не може да се сети за никакви свои грешки от 9/11 насам, когато беше помолен да спомене поне една. Той действа по сценарий написан от последователните господари. Той работи за ТЯХ, а не за хората в страната, която го е назначила за президент. Той твърди, че не обръща внимание на гласовете, когато взема решения. Естествено, че не обръща! Той е от Тъмните и работи за превръщането на Земята в последователна планета. Той се интересува само от онези, от които получава заповеди.

Често говори за „освобождаването на Ирак”. това е типично за комунистите – непрекъснато да тичат да освобождават хора, които не искат да бъдат освобождавани. Те „освободиха” източна Европа и поставиха в много страни свои правителства – от Москва до Китай. По същия начин сега американците освобождават страни, за да сложат там свои правителства, които ще се кланят на Вашингтон – фашистки вместо комунистически. Зиг Хайл!

По какво да познаете, че Буш лъже? По това, че устните му се движат. Снощи каза, че щял да обърне Земята, но нямало да позволи да се повтори събитието от 9/11. По-вярно щеше да бъде, ако кажеше, че ще обърне Земята, за да види дали то ще стане. Защото то беше част от плана за превръщането на Земята в планета на последователните инкарнации. Краят на Играта е и ще става МНОГО по-зле.

Край на втори том.

Превод Еми Манолова

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s