5

Хари Потър

Произведението е предначначено за деца, но се чете от всички възрасти – ПЪЛНО е с образи на влечугоподобни. Целта е да бъде повлиян читателя и да свикне с тях.

Гледах Стаята на тайните. Много добре направен филм. Бях изненадан да чуя Орионски влечугоподобен език, използван в този филм. Думите, които Хари говори на змията да отвори порталите на хранилището са изречени от ИСТИНСКО влечугоподобно от Орион. Този език те използват на Земята, когато си говорят помежду си на своя “майчин език” – това е кралския език и тези звуци се използват, за да контролират и упражняват власт.

Хари използва тези звуци към змията, за да я контролира, а останалите ученици си мислят, че я кара да се бие. Това е част от загадката за онези, които не са влечугоподобни, когато чуят влечугоподобна реч.

Фениксът в този филм символизира способността на кралицата от Орион да умира и да се ражда отново – това е клониране. Духът й се отделя и влива в клонираната версия.

Клонирането

През 2002 беше обявено, че е създаден човешки клонинг. Хора се клонират от много отдавна, но това е друг въпрос. Твърдеше се, че искали да създадат клонинги, за да създадат вечен живот. Влечугоподобните опитват това от хилядолетия – още от преди създаването на хората. За тях вечен живот означава физическо безсмъртие. Все още не са открили нищо освен клонирането, защото няма какво да се открива – те търсят нещо, което съществува в безсмъртните вас като ваши Висши азове. Цели се и внушението, че важното е физическото тяло, а не духът.

Някои вярват, че извънземните са клонирали хората на Земята – вярно е, че клонирането е било част от тяхната програма, но това не е начинът, по който хората са станали днешните хора. Търсенето на физическо безсмъртие произхожда от извънземни.

Нещо подобно е постоянното тичане при лекари при най-малкото физическо неразположение. Вземайте лекарства за всичко – “Те ще удължат живота ви.” НЯМА да го удължат. Начинът и времето за вашата смърт са избрани предварително от вас и това не може да се промени.

Една от задачите на последователно инкарниращите се е да забавят и попречат на едновременно инкарниращите се Висши аз да открият кои са – за целта се използват технологиите и засега те им вършат много добра работа в това отношение, защото ниските нива обожават извънземните технологии, средните нива копнеят за тях и са склонни да ги поставят на пиедестал като “космически братя”. Воалът се разкъсва при Напредналите инкарнации, а истинската картина се вижда при Събудената Финална Инкарнация.

“Вие не сте достатъчно развити” е глупост – те го знаят, но разчитат, че вие няма да го знаете.

Скоро ние ще се преместим на други по-вълнуващи места, а те ще си стоят с техните технологии на бавната писта на развитието.

Зависимост от технологиите на последователно инкарниращите се и духовният мързел

От години наблюдавам как хората стават зависими от технологиите и как тази зависимост предизвиква в повечето случаи нарастващ мързел. В курса по астрология никой не си направи труда да научи основната астрология – не защото не можеха, а заради мързела си.

Един от основните проблеми в Играта с въвеждането на технологиите е съпътстващото желание да имаш повече външни обекти да ти вършат работата вместо теб. Когато става дума за ръчна работа това е разбираемо, но това е първата стъпка по пътя на заблудата. Следваща е менталния мързел. Калкулаторите направиха мнозина неспособни да решат даже проста математическа задача. Компютрите – използват се за редица спестяващи време неща, но запитайте се доколко ги използвате като извинение, за да оправдаете това, че сте спрели да се развивате ментално. Хората рядко четат – оправдават се с това, че “нямат време” или че не обичат да четат. Това си е чист мързел. Те са отдали силата си на външни неща – в този случай – на технологиите.

Мнозина не искат да четат, но биха гледали филм или видео – така се стига до духовна стагнация. Това е една от целите на някои извънземни. БАВНИЯТ напредък на високо технологичните извънземни се е превърнал в цел на владетелите на Земята. Това е погрешно насочен опит да се спре Играта. Напредъкът на последователно инкарниращите се изисква зависимост от технологията.

Опитах се да накарам хората от моите класове да четат – дадох им списък от книги, които щяха да помогнат много за тяхното духовно израстване, да ги накарат да мислят и да открият кои са. НО “нямам време”, “не ми се чете… няма ли го на видео” беше реакцията. Инкарнациите, с изключение на тези на любимци, които са уловени в този капан, не могат да напреднат по-нататък от ниско напредналото ниво. Средно напредналите, Много напредналите и нагоре изпитват подтик да четат и да знаят. Това не значи, че те не използват компютри, но знаят, че основните източници на познанието идват от четенето. Ако не ви се занимава с четене, значи не сте готови за познанието. По-висшето знание е предназначено за тези, които искат да запазят своята сила.

Липсата на интерес към четенето или желание да се четат книжки с картинки прави такива хора зависими от малцината, които искат да четат – става дума за четене не само на Матрицата 5. Те очакват авторът да ги хване за ръка и да им свърши работата вместо тях, защото те са или твърде мързеливи или твърде некомпетентни. Аз НЯМА да имам зависими от мен хора. Има достатъчно учители от ниските до средните нива, които искат да имат такива – ако ви трябва такъв, намерете си някой, който е по-близо до вашето ниво.

Хората продължават да идват при мен с въпроси, отговорите на които биха намерили АКО ги бяха потърсили.

Много хора могат да изучат астлорогията, но ги мързи и искат друг да прави това вместо тях – аз рядко казвам “направи ми това”, защото си го правя сам.

Същевременно, в една инкарнация не можете да правите всичко за себе си. Тук на помощ идва бартера – какво сте готови да направите в замяна? Някои използват чувството за вина, за да ви накарат да се подчинявате – не се хващайте на тези въдици.

Когато искате някой да се отклони от пътя си, за да направи нещо за вас, трябва да му предложите вие да се отклоните от вашия, за да направите нещо за него – иначе сте привърженик на полярностите – светлата (това е твое задължение) или тъмната (всичко е за мен).

Като им го кажеш, някои се оправдават с “не исках да кажа това, нямах това предвид” – ами тогава пораснете и се научете да казвате това, което искате – аз не съм длъжен да ви чета мислите и да гадая какво искате да кажете така, че отговорността е ВАША – вие трябва да изразите онова, което искате.

Коренът на мързела е в технологиите – преди обменът на услуги се е очаквал и е бил почитан. Днес това рядко става. Компютърът върши това вместо мен, или ти. Аз НЯМАМ време за мързеливите, за онези, които не обичат или не искат да четат и очакват да им “пусна нещо”. Тези материали са за Много Напреднали и онези, които са отвъд тях.

Когато учите нещо или усвоявате техники, приспособявайте нещата към самия себе си – така, че при вас да работят. Осъзнавайте своята индивидуалност, вместо да следвате догмите. Сега задачата ви е да откриете колко индивидуални можете да станете. Разрушавайки ограниченията, вие се разширявате. Посредством груповото одобрение/неодобрение ви пречат да откриете своя Висш аз и да се свържете с него – този механизъм е нещо, което трябва и ще преодолеете.

Моите роднини не искаха да напускам католическата църква и ме притискаха да се върна в нея, което не стана. Оттогава не ми говорят. Болезнен урок, но когато избереш правилната пътека следват награди. Когато ме питат имам ли семейство, казвам, че нямам. Това не значи, че трябва да си зарежеш семейството – означава, че по някое време трябва да направиш съзнателен избор да развиеш индивидуалността си за сметка на изискванията от страна на тялото, групата, обществото и религията. Когато си на ниските нива, правиш грешен, но “удобен” избор и следваш изискванията на групата. Отделянето от групата е напредък – онези, които изостават (една крачка напред две назад) въпреки това се учат и това научаване се регистрира. То дава възможност на останалите напреднали инкарнации да продължат. Правете онова, което настоящата ви инкарнация трябва да направи, но помнете и това, което ви казах тук.

Някои извънземни се опитват да дублират чрез технологии широкия емоционален обсег, който имаме. Така искат да копират преживяванията от едновременните инкарнации без да трябва да се инкарнират едновременно. Те вярват, че технологиите решават всичко. Това е да се отдадеш на външна сила. Обаче няма технологичен заместител на духовния растеж.

Такива опити се правят отдавна и бихте си помислили, че вече трябва да са разбрали, че няма смисъл да го правят и че нищо няма да постигнат. Да, така щяхте да си помислите, ако бяхте достатъчно напреднали. Те, обаче не са. Затова продължават да търсят технологично решение на духовен проблем.

Ако извънземните решат да направят на отвлечения от тях нещо повече, отколкото Висшия му аз е склонен да позволи, Висшия аз на лицето се намесва по един или друг начин, за да не допусне това. Виждал съм извънземни да се оттеглят уплашено при появата на Висшия аз. Имайте предвид, обаче, че Висшия аз позволява някои неща заради самото преживяване, но в граници, които определи. Ако някой е умрял в резултат от отвличане от извънземни, значи неговия Висш аз е бил избрал този начин за смърт. Нищо сериозно не може да се случи на инкарнацията, ако не е предвидено от Висшия й аз, включително при отвличанията от извънземни.

Висши аз от едновременния път не се свързват с Висши аз от последователния – докато трае Играта трябва да гледате на тях като на отделни отбори. Отборът на едновременните е сравнително малък в сравнение с този на последователните.

Извънземните НА Земята и Играта

За карантината на Земята е говорено много. Твърдят, че има различни полета около земята, които държат извънземните настрани. Това е смесица от истина и лъжа. Около земята има различни астрални полета – най-ниския астрал, описан и от Монро. Това са астрално ориентирани полета и те не пречат на извънземните, защото не са защитни силови полета.

Откакто планетата е създадена, извънземни идват тук и си отиват. Извънземните са тук и днес. Земята е избрана от Висшите аз като площадка за едновременно инкарниране. Останалата част от галактиката е площадка за последователно инкарниращите се Висши аз.

Когато извънземните идват на земята, те се все още последователно инкарниращи се. Ако инкарнация на земно висше аз бъде отвлечена от извънземни или отиде доброволно с тях в друг свят, тя си остава едновременна инкарнация. Подобно на това, любимците, които са отстранени от земята, са все още част от Земния планетарен дух. Центърът за контрол на инкарнациите Е Висшия Аз, независимо от едновременните или последователни инкарнационни пътища. Висшият аз може да избере да изостави последователния път и да премине към едновременния. Обратното не може да стане.

Когато извънземно умре на земята, въпросният Висш аз не бива каран насила да се инкарнира на земята – той/тя се завръща към последователните инкарнации според плана на съответния Висш аз – това важи за всички – от влечугоподобните до Плеядите.

Най-доброто, което човек може да направи в настоящите времена, е най-вече да помни кой НАИСТИНА е и да действа в съответствие с преживяванията, които НЕГОВИЯТ Висш аз иска. Извънземните играят своите роли и игри и се опитват да ви попречат да разберете кои наистина сте. Те ЩЕ се опитват да ви присъединят отново към Играта за сметка на вашия Напредък. Как реагирате зависи от плановете на вашия висш аз за тази уникална инкарнация.

Извънземните вече са тук. ВИНАГИ са били тук. Те, преоблечени, се разминават с вас на улицата. Имат променящи формата изображения, които ви карат да вярвате, че са земни хора. Те са на много ключови и авторитетни места. Те се СТРАХУВАТ, че ще бъдат публично разкрити от едновременните инкарнации. Тези, които използват вашия страх, носят мантиите на своите собствени страхове. Те не искат Играта да свършва … НО тя ще свърши и първите, които успеят да напуснат Играта ще бъдат онези, които са избрали едновременния път.

Последователните инкарнации и Меркабата

Много популярна техника на светлите сили е образуването на астрална конструкция, или “меркаба” около и във вашето физическо тяло. Това е капан. В центъра ще видите триъгълник обърнат нагоре над триъгълник обърнат надолу. Това е шест-върхата звезда на Давид, която няма нищо общо с онзи цар от Библията, а е била използвана от фамилията Ротшилд в Европа. Сочещият нагоре връх на триъгълника е символът на Орионските научни отдели (генетика и т.н.), а сочещият надолу триъгълник е символът на Орионските военни. Много от техните кораби имат шест-върха звезда върху тях, за да покажат, че са част от флотата на Орион.

Тези меркаба образувания създават допълнителни филтри в астрала, за да се опитат да се намесят във връзката между вашия Висш аз и самата инкарнация по време на Играта. Помпозните описания на Възнесени учители слезли (колко мило от тяхна страна) до трета плътност, за да помогнат на земните да се обединят като планета и да напреднат като едно цял, е ЧИСТА намеса на последователно инкарниращите се и част от Играта. Това е нов опит да се добавят още филтри отвъд физическите, които тяхната генетична наука е вложила много отдавна в земните. Усилвайки тези филтри посредством астрални филтри, съответната инкарнация ще се окаже заплетена във веригата събития на светлите сили. Отново отдавайки своята сила на външни божества, ангели и “йерархия от висши същества” е основна Ню Ейдж религия, изискваща подчинение от своите последователи. Това е част от техния план да превърнат земята в последователна планета и да се отърват от досадните едновременни инкарнации.

Чрез меркабата те искат да си поставите лични блокажи, които са много по-ефикасни от физическите импланти/контрол, които ви налагат. Единствената астрална добавка, която Монро има в своя институт, е яйцето от енергия. За тази защита използвайте златна светлина. Ако поставите сложна система от шаблони вътре в него, все едно да обвиете дома си с жици – стойте настрани от това. Разбира се, има инкарнации, които са избрали да преживеят онова, което е свързано с меркабата – аз ви дадох какво съм открил аз – решението си е ваше.

Извънземните и трета плътност

Някои се опитват да докажат, че в трета плътност няма извънземни. Самият Монро казва, че не е намирал някое от тях в трета плътност, но е намирал много в астрала. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. В трета плътност има доста извънземни и мнозина от тях се интересуват от нашата планета.

В плътностите над трета няма нужда от материали, електроника, космически кораби и т.н. Въпреки това извънземните, които идват на земята използват космически кораби, технологии и имат нужда да се хранят. На ниво четвърта плътност и нагоре вече няма нужда от такива неща.

Желанието за контролиране на ресурсите и населението са свързани с трета плътност – в по-високите плътности съществата създават каквото им трябва със силата на волята си.

Обитателите на летящите чинии са от трета плътност, независимо дали са от нашата вселена или от паралелна. Някои се опитват да зашеметят земните с техните технологии. Всички те имат свои планове. Андромеда казват много чрез Алекс Колиер, но досега не сме видели нищо на практика. Щели да се намесят след евентуална експлозия – ами като са толкова добри защо не се намесят преди това? Искали да не нарушават изискването за ненамеса – но свързвайки се с него те вече са се намесили. Те си имат свой план. Щом започнат да спекулират с понятията добри и лоши, значи искат да приложат свои методи за контрол. Защо не се разкрият публично – не можели да се намесват на Земята – но го правят непрекъснато всеки ден. Добрите оставят лошите да продължават да правят каквото си искат. Ако добрите се бяха показали и бяха разкрили какво се върши, хората щяха да имат възможност за избор. Но те не правят това. Защо? Онова, което е добро за един е лошо за друг. Добро и лошо са относителни термини. Така игрите на полярности продължават. Помнете – земята е единственото място в галактиката, където има едновременни инкарнации. ВСИЧКИ Висши аз знаят това. Какво по-добро място за игри, когато не участваш в едновременния път!

Вгледайте се внимателно в онези, които не се инкарнират едновременно (които не са земни) и се опитайте да разберете защо постъпват както постъпват със земните. Възвърнете си силата и контрола над себе си и помнете, че напредък не става с технологии, а духовно. Чуете ли възхвали на тези или онези извънземни, гледайте критично на нещата. Какво целят? Какво искат да спечелят ТЕ от манипулирането на земните? Какво обещават, което не изпълняват? Не се оставяйте напълно на извънземните от никоя полярност.

Астрални версии на междупланетни кораби

В астрала нямате нужда от летателни тела, от физическо тяло – там всичко е в духовна форма. Там можете да създавате всичко, каквото пожелаете. Астралът е пълен с къщи, храмове, книги и т.н. Това включва и присъствието на летящи чинии от типа междупланетни. В астрала тези неща се използват за контрол, плашене, впечатляване и др. на онези, които са на нива по-ниски от Много напредналите. Ако се впечатлявате от тези неща във физическото пространство, значи ще се впечатлявате и в астрала. Конфликтите между полярностите продължават и в 4-та плътност и всеки си създава онова, което му върши работа.

Има много Ню Ейдж гуру, които лансират страхопочитанието пред извънземните кораби от “други плътности”. Това е друг аспект на Играта. Той се връзва с историите за космическите братя и с идеята “извънземните са тук, за да ни помогнат”. Това кара незапознатите с нещата да служат на мита от трета плътност за превъзходството на последователно инкарниращите се отнасяйки тази лъжа в астрала и така обвързвайки инкарнациите (доколкото е възможно) да вярват на думите на тези шарлатани. Всичко е част от Играта. Ако чувствате, че трябва да им вярвате и да ги следвате, значи това трябва да направите и показва къде сте в своя напредък. Ако това ви е писнало, време е да се придвижите напред, докъдето вашият Висш аз ви изведе във вашето търсене на истината.

Онези, които са Много напреднали и правилно обучени могат да се справят със заплашващия ги извънземен кораб като разпръснат енергията му за нула време. Когато станете толкова напреднал, полярностите се научават да стоят настрани от вас с техните трикове тип трета плътност. ЗЛАТНАТА СВЕТЛИНА може да направи чудеса, за да ви предпази и научи онези, които имат нужда от урок. Не съм чувал за кораби на ниво 27 на Монро – нивото на библиотеката. Вероятно стоят настрани от това място, защото това е сборно място за онези, които не биха толерирали тяхната драма.

В трета плътност ще видите кораби от други измерения. Не бъркайте измеренията (паралелните системи) с плътностите. Играта е ТОЛКОВА сложна, че ще бъде потресаваща за някой, който не е готов за нея да се опита да я разбере. Нашите Висши аз напълно разбират играта и нейните аспекти. Затова ви повтарям: вярвайте във вашия висш аз.

Част от Играта е последователно инкарниращите се да пречат на едновременните и да се опитват да ги извадят от строя. Може би затова на земята е такъв хаос. Последователните, маскирани като различни извънземни раси, се намесват и оказват влияние върху пътищата на едновременните инкарнации. Те си носят отговорността за това. Когато други висши аз работят срещу вас, това създава предизвикателство, което е много по-значимо и ценно. Може би това е източникът на конфликтите съсредоточени на земята.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s