4

Законът за привличането

Този закон гласи Подобното привлича подобно. В условията на Играта в трета плътност той е изопачен в Противоположностите се привличат. Инкарнация, която има хетеросексуални преживявания бързо може да израсне и преодолее ДНК командите. Когато това стане, кучетата-пазачи на Играта надават вой задето съответният човек е посмял да промени правилата на Играта.

Каквото горе, това е и долу – но използвайте модела на По-висшата Плътност, а не модела на Орион. Докато се придържате към “противоположностите се привличат”, ще се инкарнирате като “вие сте своето тяло”. В противен случай ще стигнете края на своя инкарнационен цикъл и няма да сте вече играч в Играта.

Когато се сближат двата пола, особено сексуално, се получава късо съединение на целия потенциал, освен на одобреното от Орион създаване на потомство. Това е част от техния план за да държат истинският ви аз потопен във физическото – размножавай се и се подчинявай на Империята – това е мотото на Орион.

Преструване, позиране

Опитите да съблазниш противоположния пол са се превърнали в изкуство в днешно време. То се практикува по различен начин и от двата пола. Отначало жените използвали за целта своите таланти – готвене, работа в полето и др. Храмовите проститутки били първите, които се боядисвали заради средния гражданин (кралските величия са друга история). В древния Рим проститутката обявявала себе си като такава изрусявайки косата си. Да видиш руса жена в Рим означавало да ЗНАЕШ с какво си изкарва прехраната. От храмовите проститутки това преминало във вертепите и към уличните проститутки. Когато средната жена видяла как това привлича мъжете, започнала да се адаптира, за да задържи мъжа си в къщи (и да го контролира). Оцветявайки устните си и т.н. средната жена в тогавашния свят започнала да издига изкуството на преструвките до положението му днес. Сърцевината на всичко това е РАЗМНОЖАВАНЕТО. Това не е КРАСОТА – то е изкуствено и жените отлично успяват да са изкуствени днес – поне болшинството от тях. Въпросът не е в това кои са, а в това кои искат да вярвате, че са, което е фалшиво.

Мъжете пък се стремели да бъдат лидер, военен герой или някой друг, който да привлече вниманието. Най-силният, най-добре изглеждащият, художникът, поетът – привличали жените. Днес това е атлетът и притежателят на власт (финансова, развлекателна, политическа). И пак в центъра е размножаването.

ДНК командата за размножаване е толкова силна, че преструвките продължават и след женитбата, след като размножаването е осъществено и дори след остаряването. Внушението е “ти си твоето тяло”. Изглеждай млад, прави си пластични операции, съобразявай се с физическите стандарти – само и само да се занимаваш с физическото, а не да се замисляш кой наистина си. Един човек основателно се оплакваше, че докато учел го обиждали словесно, защото бил гей. Той пък обижда другите как се обличат, колко тежат, какво им е различно от него. Жертвата се е превърнала в обиждащ. Това е ТИПИЧНА реакция на гей. Като става въпрос за някого, какво питат? На колко години е? Какво телосложение има? Никой не се интересува кой е той – гледат само физическото. Е, госпожице Голяма работа, вие не търсите любов – вие искате да си купите парче месо. За щастие, това не важи за всички гейове.

Лесбийките не са така повърхностни. Те търсят повече вътрешната жена, не външната. И едните и другите обаче искат да има деца. Това е желанието за размножаване. Командата действа.

Вместо да се стараят да разберат защо са тук, кои са, те си боядисват лицата, косата, отслабват, носят онова, което е одобрено, правят си пластични операции, гледат да ги видят в “правилната тълпа”, ядат каквото им кажат, пият каквото им кажат, правят си медицински тестове, вземат лекарства, пушат, правят само онова, което им се каже, защото “животът е един”. ЛЪЖИ!

Един живот имате в сегашната си инкарнация – иначе имате стотици животи. Няма значение дали сте нисък, висок, слаб, дебел, плешив, сив, сбръчкан, и т.н. Това, което наистина ИМА значение е дали развивате своя ум. Верни ли сте на себе си или сте верни на другите? За ТЯХ ли живеете, или за себе си? Вътрешният ви аз, ИСТИНСКИЯТ ви аз има значение. Не се подвеждайте по “аз съм само човек” – това води до задънена улица. Когато някой ми каже “аз съм само човек”, аз му казвам “Жалко, защото аз не съм”.

Трябва да се събудите и да повече отговорност за себе си. Защо ТРЯБВА да бъдете противоположния пол? Защо ТРЯБВА да се подчинявате на модата? Защо ТРЯБВА да поддържате теглото си на толкова и толкова килограма? Защо трябва да се занимавате с докторите и да им отдавате силата си? Бъдете верни на себе си – така израствате. Не изпълнявайте желанията на другите – друг начин да израснете.

Всички ги имаме – преживяванията, които се повтарят с различни играчи.

Събирането с човек от противоположния пол противоречи на закона Подобното привлича подобно. Извънземните генетици знаят това и са вложили команди в ДНК на хората, за да превъзмогнат духа. Съществуват вътрешни конфликти и в резултат възникват множество проблеми. Късото съединение, което възниква при контакт /от какъвто и да е вид/ между хора с противоположен пол работят срещу духа. След стотици инкарнации това се преодолява. Днес женитбите се сменят като стара кола – партньорите не се чувстват добре заедно и търсят някой друг, но не си дават сметка защо.

Познавам толкова много хора, които са нещастни заедно, но продължават да живеят съвместно поради фалшиви причини като финанси, деца или просто липса на вяра в себе си. Това са жертвите на “горкия аз”. Това са хора от Средно ниво до Средно Напреднали.

Разбирам защо са се оженили, но като виждат, че не става, защо повтарят грешката си? Разбира се, аз ЗНАЯ отговора, но искам да ги накарам да се замислят. Това е преживяване, което духът е обречен да повтаря, докато СЪЗНАТЕЛНО го осъзнае и прекъсне веригата въпреки протестите на ДНК командата. “Ти просто не разбираш”, казват те. РАЗБИРАМ. Не разбират ТЕ, защото не са готови да се изправят лице в лице с положението на нещата. Ще го направят, но дотогава ще продължават да повтарят последователността.

Когато ситуации ви се повтарят, разгледайте играчите и вижте какво общо имат – ТАМ ще намерите причината това да се повтаря в живота ви. Така ще можете да направите промяна и веригата от повтарящи се събития да се прекъсне.

Доминантните и Финални инкарнации са напълно независими, а Империята има нужда от тела. Колкото повече правят секс мъжете, толкова повече им се прави – целта е размножаване. Днес вече желанието за размножаване не е толкова силно – духовете съзряват, но още не са израсли дотолкова, че да прозрат Играта и командата “бъди с противоположния пол, даже ако е напълно несъвместим”. Те не си дават сметка, че са направени несъвместими с определена цел – за да продължават да воюват помежду си и да не им остане време да открият кои са. Затова женитбата бива последвана от разводи, кризи, насилие – защото тялото контролира духа за да задоволи желанието на Империята Орион за работници и храна.

Всички трябва да преминем през преживявания от този тип и в резултат да разберем Играта и да се оттеглим от нея, когато сме достатъчно съзрели духовно.

Управлението на тялото срещу управлението на духа

Щом сте достигнали своята Финална инкарнация може да откриете, че когато взаимодействате с обитателите на Земята вие говорите и на тялото и на духа. Ако духът е незрял, какъвто е случаят с първите до средните инкарнации, именно тялото и неговите ДНК команди са това, с което общувате. По-голямата част от секса, физическите дейности и т.н. принадлежат на тялото. Нуждата от това да участвате във, или да наблюдавате организирани спортни събития, например, принадлежи на тялото. Това не е осъждане, а просто валидно наблюдение.

Когато духът стане зрял, Той/тя (като оживяващо удължение на Висшия Аз) той получава бавно нарастваща енергия и сътрудничество от Висшия Аз. Един от интересите на духа са духовните интереси. Те не бива да се бъркат с религиозните търсения, които са методи за контрол на тялото оркестрирани от извънземни групи. Колкото по-духовен ставаш, толкова по-слабо ориентиран физически си и толкова по-малко религиозен. Щом някой се развие отвъд необходимостта да наблюдава или участва в организираните спортове, например, това показва, че е навлязъл в по-напреднала инкарнация.

Физическото тяло е избухливо и самоугаждащо си. Ако се опитвате да убедите някого, който иска да избухне спрямо вас, вие апелирате към духа, НЕ към тялото. Ако духът е достатъчно зрял, той може да установи контрол над тенденцията към избухливост на тялото. Като че ли тялото иска да е избухливо през цялото време и вие може да установите, че тези мисли пробягват през ума ви. Но независимо от тези мисли, напредналият дух ще бъде в състояние да не позволи на тялото да действа в съответствие с тях. Едно е да кажеш “ще те набия”, а съвсем друго – наистина да го направиш. Главната цел е установяването на контрол на духа над функциите на тялото.

Яростта по пътищата принадлежи на тялото. Желанието за познания принадлежи на духа. Ако духът е на “любимец”, можете да имате повече проблеми. При тях можеш да апелираш като по някакъв начин “платиш” за това. Те не реагират на доводи. Само инкарнация, която има Висш Аз, реагира на разумни доводи. Когато имате работа с човек, който е контролиран от тялото си, може да се наложи да говорите с термини, които тялото ще разбере.

Период на изпитания настъпва, когато контролът е 50% на тялото и 50% на духа. Тогава има постоянни сблъсъци на волята на двете. При повечето инкарнация побеждава духът. Духът напредва, докато тялото остава горе долу същото. И отново – ВСИЧКИ ние трябва да преминем от първата инкарнация и управление от тялото до Финалната инкарнация и да установим 95% контрол от страна на духа. 5% е луфтът, който се дава на тялото така, че то да бъде минимално удовлетворено. То може да получава удовлетворение от удоволствия, но трябва да устоявате на разрушителните неща като злоупотреба с дрога и алкохол, защото те ще преодолеят контрола на духа. Тялото реагира добре на награди като шоколад, физически неща и забавления от не-разрушителен характер.

При Финалната инкарнация духът ще постигне 95% от контрола над тялото, което заема. Това означава 95% контрол на волята. Тялото иска да прави всички ориентирани към тялото неща, има минимален интерес към интелектуалните търсения и нула интерес към духовните търсения. Тези 95% означават да си дадете сметка за това, че тялото е просто средство за духа и нищо повече. “Добро утро”, казва лицето Х на лицето У. “Какво толкова му е доброто?” отговаря лицето У. “Ами поне сме живи”, казва лицето У. “Е, поне ти си жив”, казва лицето Х. Този коментар е на тялото. Духът знае, че не може да умре. Тялото се страхува от смъртта и би направило почти всичко, за да остане живо. Духовно ориентираният човек никога не би отговорил като лицето Х.

В тази страна почти всичко е ориентирано към тялото. Отслабвай, не яж това, не яж онова, използвай флуорид, прави си всички ваксини, HIV вирусът причинява СПИН, безпокой се за холестерола си, използвай грим, боядисвай си косата, притеснявай се за това какво си мислят останалите, подчинявай се… подчинявай се… подчинявай се. Тези и много други неща са загрижености на тялото и така продължавате да произвеждате за господарите на света. Вие избирате начинът, по който да умре тялото преди да се инкарнирате. Щом духът ви установи контрол, започвате да виждате колко безсмислени са подобни тревоги.

Щом духът започне да упражнява контрол над тялото, Той/тя започва да се интересува от психични теми, което евентуално ще го доведе до неговия Висш Аз и Финалната инкарнация. При Много напредналите инкарнации духът знае много повече за себе си и все повече и повече ще отхвърля желанието на тялото да се подчинява. Това никога не се приема добре от масите и те ще се опитват да ви вкарат в пътя по различни начини. Евентуално вие ще успеете и ще отблъснете онези, които се опитват да ви завлекат обратно към по-ниските състояния. С израстването на вашия дух, контролът на тялото пропорционално ще избледнява. Вие все още ще награждавате тялото с шоколади или сладолед, или каквото то иска, за да сътрудничи с истинския господар на тялото – духът, който го оживява, … ИСТИНСКИЯТ вие!

Тялото срещу духа – Контролът и преживяванията

Поне в САЩ не можете да включите телевизора и да не видите някаква яростна атака центрирана около тялото, или да чуете нещо, което има връзка с управлението на тялото. Чувате, че еди-кой-си умрял (ридай/тъгувай), трябва да направиш това/не трябва да правиш това, трябва да ядеш/не трябва да ядеш еди-какво-си, за да накараш тялото да живее по-дълго, да вземаш това лекарство, да проверяваш тялото си, защото нещо (ах!) може да се развива в него. Вируси, промивки, параноя, СТРАХ… – всичко това са грижи на тялото. Дори в политиката всичко е основано на свързани с тялото страхове. Американското правителство казва “ако не ни оставите да наложим повече фашистки мерки над вас, някой неизвестен терорист може да направи нещо в тази страна.

Страх, СТРАХ, С Т Р А Х!!!

Всеки път физическото тяло реагира на това. Влиза паниката. Това е реакция за самосъхранение, подсилена от въведените от извънземни ДНК команди. Всички аспекти на обществото искат да вярваме, че всичко е съсредоточено около оцеляването на тялото. Още митове: “животът е свещен” в случая с двете кули (за които отговорност носи правителството) или случаят в Оклахома където (отново правителството) взриви онази сграда. Можете да се сетите за още много такива случаи.

Физическите тела властват над инкарнациите с Висш Аз, защото и докато тези инкарнации не са духовно способни да преодолеят тялото. Може да се запитате дали това не означава, че и самият Висш Аз на такива хора също е незрял. Отговорът е “не”. Висшият Аз позволява на удълженията си да се инкарнират според правилата на Играта. Помнете – основната линия за инкарнациите в трета плътност е ПРЕЖИВЯВАНИЯ.

Ако инкарниращият се дух е влязъл с ПЪЛНО съзнание, това ще сведе до нула повечето от преживяванията. Даже при Последователните Инкарнации първата инкарнация е празна страница. Да си спомниш миналите животи ги връща до първата им инкарнация. Последователните Висши Аз също трябва да играят по правилата на Играта, тъй като те важат за тях.

Играта за едновременните и последователни инкарнации има склад за ВСИЧКИ преживявания на този Висш Аз и подава импулси от информация към своите инкарнации въз основа на това какви преживявания е имал и от какви преживявания все още има нужда. Поради това, Събудената Финална Инкарнация получава повече енергия от Висшия Аз и осъзнава неща, които другите инкарнации на този Висш Аз изобщо не осъзнават, или го осъзнават само до известна степен. Доминантните инкарнации са ЕДНО с тези, които са по-осъзнати и това също зависи от много неща. Моята цел тук не е да навлизам в тези подробности, а да ви кажа, че съществува метод/план за всеки инкарнационен цикъл на всеки Висш Аз в трета плътност на Земята (бързият път) или в последователните светове от трета плътност – агонизиращо БАВНИЯТ път от гледна точка на Висшите Аз на земните хора.

При инкарнациите от ниско и средно ниво инкарнациите на Висшия Аз варират от такива с “чисти досиета” до такива с минимален духовен контрол. Това позволява на техните физически тела да правят техните си неща и тези “неща” са преживяванията – както добри, така и лоши, които помагат на духа да израсне. Освен това, много важно е за инкарнациите да видят, вкусят, помиришат, усещат, чувстват и ядат колкото могат. ВСИЧКИ тези сензорни преживявания се съхраняват във Висшия Аз. ВСИЧКО, което ВСИЧКИ инкарнации са направили се съдържа в перфектната памет на Висшия Аз.

Помнете, осъждането за добро и лошо са средства за контрол, които принадлежат на трета плътност. В по-висшите плътности те не съществуват. Това са само различни преживявания. Малцина от вас, които четете настоящия текст, можете да контролирате това, което става между онези, които отдавна са преодолели фалшивите ограничения на “свещеното тяло”. Когато не сте на вълната на управлението от физическото, може да ви сложат етикет “патологичен случай”, “нечувствителен”, “безчувствен” и т.н. Всички тези термини се използват, за да се усили контрола на тялото над духа. Щом духът стане достатъчно зрял, обикновено в Много напредналите и тези на по-високо ниво инкарнации, започвате да виждате колко временно средство е тялото.

Тялото/животът не са “свещени”. НИЩО не е свещено. Ако нещо е свещено, това са ПРЕЖИВЯВАНИЯТА, в които Висшият Аз намира своите съкровища. Всяко преживяване/усещане, които Висшият Аз е имал посредством своите инкарнации, може да бъде “дублирано” на по-висшите плътности точно каквото е било в трета плътност.

Харесвате вкуса на ваниловия шейк? Преживяването за вкус, текстура, температура и т.н. се записват във вашия Висш Аз и могат да бъдат използвани от вас ПО ваше ЖЕЛАНИЕ след като вашият Висш Аз, особено Финалната инкарнация завърши и тази Финална инкарнация е призовала всички други инкарнации на Той/Тя да се върнат. След това Финалната инкарнация се приспособява към ВСИЧКИ инкарнации на Той/Тя и се придвижва напред. Прекрасно. Този сегмент е сложен и не очаквам от вас да го схванете изцяло. Работете с това, което можете и оставете другото встрани.

Това, което е покрито от вложените от Орион команди в ДНК: Защитавай капризите на жената дори без оглед на това какво или кой е прав. Възпроизвеждай се независимо от това дали можеш правилно да се грижиш за своето поколение. Наличие на “вътрешна” нужда да се умножава населението. Хетеросексуалността цели размножаване, поддържане на конфликта между половете и поддържане на доминирането на женския пол – явно или скрито. Подчинявай се на божествата и авторитетите включително на свещениците. Вярвай, че има само “един път” на развитие. Ориентирай се към спасение отвън. Съобразявай се със стандартите. Вярвай, че си своето тяло. и в това, че “веднъж се живее”. Целият живот е “свещен” – но непрекъснато стават убийства на други от собствения вид. Противопоставяне на абортите. Необходимост някой да продължи рода.

Това, което е покрито от желаещите да израснат: Разпознаване на командите на Орион. Третиране на другите не като пол, а според техните достойнства и желанието им за растеж. Никога не отхвърлят някого заради неговия пол. Възпроизвеждането се основава на възможността да поддържаш живота и на нуждата от умножаване на населението /на второ място/. Ключът тук е необходимостта. Виждат хетеросексуалността като изкривяване на Духа, но признават ролята й в Играта/като преживяване за по-малко напредналите инкарнации. Търсят преживявания и разнообразие. Следват собствения си път независимо от мнението на останалите и никога не считат, че “дължат” на някого обяснение за избора си на път. Никога не налагат своето мнение на другите. Защитават се само, ако са нападнати. Разбират, че понятието за спасение отвън е лъжа. Виждат тялото като средство за Духа – нищо повече. Разбират, че други раси използват хората за различни цели. Генеалогията няма значение за тях.

Сексът и Духът

Главната цел на секса на Земята е възпроизвеждане, създаване на още работници и храна за Империята. В миналите векове сексът е бил одобряван само с оглед на това. Не е имало нужда от дълга връзка – само колкото жената да забременее. Това било неудовлетворяващо за жената.

Когато Духът започне да упражнява повече контрол нещата вече не стават набързо /както когато контролира тялото/, възниква и необходимост от емоционална връзка, а не връзка само заради секса като такъв. Контролираните от дух тела искат връзка с други контролирани от дух тела /Подобното привлича подобно/. Има много варианти на контрол от страна на духа над тялото. Всички ние трябва да преминем през тях. Сексът заради самия секс започва да се възприема като празен, безсмислен и крайно неудовлетворяващ.

Финалните Инкарнации, веднъж събудени за онова, което са, няма да имат деца, ако установят, че те ще служат като утечка за съзидателната им природа. Те осъзнават опасностите от сексуални контакти със същества от противоположния пол и ще ги избягват. Това няма да бъде признато от онези, които НЕ са в своята Финална Инкарнация, а такива са много малко в сравнение с общия брой инкарнирани днес.

Ако не можете да се справите с тази информация, оставете я и се заловете с такава, с която можете да боравите. Вярвайте, че вашият Висш Аз ще ви отведе там, където трябва да бъдете с оглед ВАШИЯ растеж.

В последните няколко стотин години за Висшите Аз не е необходимо възпроизвеждане с такива темпове – то е необходимо само за увеличаване на популациите от любимци . Преди да се събудите за своята Финална Инкарнация може и вие да сте служили за разплод. Когато се събудите, ще започнете да виждате повече от Играта. В началото Висшия Аз започва с това, че духът е управляван от телесните желания /при инкарнациите от ниско до средно ниво/. С времето духът бавно израства и започва да упражнява контрол над тялото, в което се е инкарнирал /ОСВЕН при онези тела, в които ДНК командите са се провалили и те имат гей или лесбийска инкарнация с незрял дух/. Тези хора са доминирани напълно от тялото и като им подхвърлиш средствата за контрол от страна на религията – ясно е какво ще се получи в резултат.

Хетеросексуалният механизъм подвежда хората да мислят, че в себе си не са цялостни и че имат нужда от другата половинка. Според Ню Ейдж религиите това е “сродната душа” – пак въз основа на липсата на цялостност вътре в самите тях. Това са имплантирани от извънземните лъжи, НО те са част от Играта. И така, мъжът трябва да има жена, за да е цялостен, и обратно. Мормоните проповядват, че всеки, които на 25 години не е женен, е “опасен за обществото”. В какво е опасността? В това, че може да осъзнае истинската си природа ли?

Вие СТЕ цялостни в себе си и търсенето на друга половинка е като да търсиш външни божества или като митовете за спасение отвън.

При бисексуалността започва надмогването на ДНК командите от духа, но за съжаление заедно с това идват чувството за вина и страха. Те се генерират от тялото поради упражняването на насилие над вложените в ДНК команди. Не е нужно да им обръщате внимание. Бисексуалността е стъпка по вашия инкарнационен път, за да откриете кои наистина сте.

В края на този път вече нямате нужда от притежаване на противоположния пол и вече не жадувате да ви приемат. Когато духът съзрее, той дава на късо някои от тези команди САМО ПО СВОЯ ВОЛЯ /нещо като да кажеш “стига вече с тия глупости”/. Към Финалната си Инкарнация 85% от контрола ще принадлежи на духа. Това е нещо, което не можете да насилвате. Вие ТРЯБВА да бъдете които сте и където сте. Знайте, обаче, че това ЩЕ се случи – ако не в тази инкарнация – в други. Вашият Висш Аз има огромна полза от тази информация в Матрицата V даже ако Инкарнацията, която я чете не е особено готова за нея. Не можете да спорите с другите “как трябва да бъдат те”. Те трябва да бъдат онова, което те искат да бъдат. Законът за Допускането! Съгласяването е имплантирано от извънземните генетици.

Мастурбацията

Мастурбацията е много валиден начин за сексуално облекчаване. Това, че религиите масово я забраняват трябва да ви говори достатъчно. Това е начин жената да достигне себе си използвайки собствения си дух. Това надмогва вложената команда “трябва да имам мъж”. Така жената е в състояние на приемане и духът й дава онова, от което тя има нужда без намесата на мъж. За мъжете това е добър начин да поддържат своята система в ред – особено онези, които живеят години без секс. Помислете за всички забрани на мастурбацията и за това … “защо, щом не създавате тела за Империята имате нахалството да се забавлявате със себе си и да откривате, че можете да имате секс и без друг човек”.

Защо думите в псувните се смятат за лоши? Повечето са свързани със сексуален акт или с функции на тялото, които нито са лоши, нито са мръсни. Те просто са. За целите на контрола, обаче, религиите, обществото и пр. са решили, че “сексът е мръсен”. Защо? Заради силата, която е в него КОГАТО го разберете и използвате правилно. Незначителна функция на секса е възпроизвеждането. Главната е сливането на духовните същности на двамата. Тези, които не искат хората да разполагат с пълния си потенциал естествено забраняват секса освен за възпроизвеждане. Оттук са и съответните свързани със секса забрани на думи и действия. Похотта е от тялото.

Сексът, когато има духовна връзка, не е метод за контрол. Не става дума за псевдо духовните връзки, за които се говори навсякъде. Сексът, когато има духовен обмен, не е 15 минутното “чук и чао”. Той е И физическо И духовно преживяване. И се случва много рядко в днешно време. Днес хората се женят, за да се контролират взаимно, поради финансова зависимост, енергиен недостиг, желание да отдадат силата си /той ще ме пази и ще се грижи за мен/, желанието да бъдат жертви и т.н. Това ограничава духовното израстване.

Ако искате противоположния пол, защото е противоположен – това го иска тялото ви. Духът иска да споделя с дух, който е дал на късо физическото тяло и го разпознава. За женското тяло е твърде лесно да стане зависимо от енергията на мъжа. За мъжкото тяло е твърде лесно да спечели одобрението на жената с оглед възпроизвеждането. По-напредналите НЕ се възпроизвеждат, въпреки, че може и да са го направили преди да се събудят. Те разбират стойността на своята енергия и я запазват за други проекти. Когато разбираш защо не трябва да се възпроизвеждаш, това е нагласа на Напреднала до Финална Инкарнация. Всички ние трябва да минем през всички етапи.

Балансът е целта. Балансът не се интересува от полярностите – нито от тъмната, нито от светлата. Той е белег за много напреднали нива – множество духове от висши плътности са се инкарнирали сега, за да помагат тук с оглед на разрушителните енергии, които заплашват висшите плътности. В интерес на Баланса е да прави каквото може, за да помогне на Земята.

Предизвикателството – премахнете излишния контрол на полярностите

Една от целите на инкарнациите на Висшия Аз в земни тела – освен индивидуалното израстване и преживяванията, е разграждането на командната структура вложена от Орион. Съществата на Баланса добре знаят желанието на полярностите да разширят хаоса Тъмни/Светли в плътностите, които са преодолели отдавна проблема с полярностите. Полярностите ще отпаднат, но те няма да се предадат така лесно и ще останат до края.

Роберт Монро говори за важността на планетата в своята втора книга, когато говори за жътвата на “лууш” – специфична енергия създавана от Земния планетарен дух. Тъмните искат да използват тази енергия за свои собствени цели.

Когато генетиците от Орион разделили половете на земните хора и прибавили в тяхното ДНК команди противоречащи на законите на Вселената, висшите същества видели възможностите за растеж, които в дългосрочен план се откриват в тази плътност, както и възможностите за бърз растеж. Те знаели, че има един начин за разрушаване на тази структура от команди – активното участие на същества от висшите плътности в земния инкарнационен процес. Когато Висшият Аз в земната инкарнация съзрее, енергията му става по-силна. Ако на Земята се бяха инкарнирали само инкарнации с Висш Аз, командната структура вложена от Орион щеше да се разруши много по-бързо. Влизат инкарнациите на любимци. Те се размножават като хлебарки и създават тела, в които се инкарнират още любимци, които нямат връзка с висшите същества. Това е опитът на Тъмните да отсрочи постиженията на Висшите Аз.

Когато Висшият Аз се инкарнира в земно тяло, даже самите му вибрации започват да разрушават командата структура вложена в ДНК. Висшите Аз се инкарнират във всички раси не само заради преживяванията, а и за да започнат това разрушаване на командните кодове в колкото може повече тела, тъй като това разрушаване се запечатва в гените. Тъмните не могат да направят нищо против това, освен да увеличават населението на любимци ИЛИ да разрушат всички физически тела и да инженират отново нов тип земно същество.

Телата ориентирани към гей/лесбийство са такива, в които тези команди са били разрушени. Тъй като инкарнациите на Висшите Аз са едновременни, разрушаването на командната структура се извършва от много време, от скоро след като Орион са започнали да правят промени на планетата. Това разрушаване продължава и днес. Приемането или толерирането на гей/лесб. начин на живот е ЕДНА индикация, че тези команди се разграждат. Очевидно това е слабото място на тези команди.

Организациите на полярностите – религия, правителство, структурирано “общество”, са оръжията на Орион или кралиците-бунтовнички /и двете са нещо еднакво лошо за земните хора / . Те се бият не само помежду си, но и срещу Висшите Аз. Те знаят, че губят на Земята и са готови да направят нещо ГОЛЯМО, за да спрат това. Основната им идея е да създадат на Земята ново същество и да опитат друг подход за планетарен контрол. Това няма да стане. Не забравяйте 2012 година. Тази дата не е изкуствена и МНОГО неща ще станат дотогава. Обмислете това, което ви казах и вижте дали няма да можете да извлечете още. Има китайско проклятие “Дано живееш при смяна на епохи” . То може да се превърне в благословията: “Дано живееш в интересни времена” Тези времена са сега.

Източникът и коренът на проблема

Източникът на проблема и началото на Играта са вложените в ДНК команди. Те съществуват за да осигурят доминиране на физическото тяло над духа. Според Орион, “единственото предназначение на духа е да оживява физическото тяло” и да служи на Империята Орион и нейната кралица.

Коренът на проблема пък е създаването на полове, които вкарват духа в капана “аз съм моето тяло”. Даващият живот мъжки пол е подчинен на манипулативния и контролиращ женски пол – както е в Империята. Ако женският пол не е убеден в контрола си над мъжкия, той може да направи живота мизерен.

Най-добрият приятел на момичето са диамантите – скъпи и неодушевени. Всичко останало е за забавление. Това, че мъжете позволяват да бъдат манипулирани/мамени, обаче, си е тяхна грешка.

Когато духът съзрее, започва да упражнява контрол над физическото. То обаче не се дава толкова лесно. Основната лъжа за него е “не си цялостен, ако не живееш с противоположния пол”. Това отрича същността на духа, който е и мъжки и женски. Това показва как физическото е било разделено от Империята и как търси да се върне към перфектното си състояние. Това НЕ МОЖЕ да стане като живееш с противоположния пол, защото Империята е внедрила и кодове, които предизвикват конфликти и желание от страна на женския пол да управлява. Тази нагласа за ориентиране към тялото и липса на цялостност принуждава контролираните от тялото да живеят с несъвместимия с тях противоположен пол в непрекъснати конфликти, за да успокоят вложените команди. С времето любопитството на духа нараства, следват експерименти със същия пол. Нуждата от противоположния пол е физическа. “Подобното привлича подобно” е от духа.

Духът достига зрелост и разбира, че не му е нужно непременно да живее с противоположния пол. Понякога поради това някои жени позволяват на мъжете си да са с други в тяхно присъствие и обратно.

Изисква се смелост на духа и зрелост, за да започне да контролира тялото.

Можем ли да спасим себе си

Когато говоря за край на Играта, това не означава нейният край, а по-скоро краят на участието на земните инкарнации с Висш Аз в Играта, защото те ще се придвижат към следващото ниво Като последен ден се счита денят на зимното слънцестоене 22 декември 2012. Казва се, че ако имате късмет, ще напуснете преди това. Вярва се, че Играта се контролира от малка група хора на Земята. Не. Играта се контролира от голяма група хора тук – от Империята Орион като цяло.

Някои казват, че не можем да се спасим от Събитието. Това е от тялото. НЯМА начин вашето истинско аз да НЕ е в безопасност. Тялото е нещо друго. НЕ МОЖЕТЕ да спасите тялото, нито пък е нужно. Тялото се страхува от смъртта. Питали са ме: “а какво става при атомна експлозия”. При такава експлозия духът се оттегля малко преди самата експлозия и телата умират една наносекунда преди взрива. Вярвайте в своя Висш Аз, който не може да бъде увреден. Празната черупка остава под руините на взрива. Той е изиграл ролята си за Висшия Аз. НЯМА от какво да се страхувате.

Тялото е ПЪЛНО със страхове. То се страхува от смъртта и от невъзможността да се възпроизведе. Това са преживявания, наистина, но те съществуват, за да бъдат превъзмогнати. Краят на земната цивилизация не е край на нищо – духът е безсмъртен. Няма нужда от плач и хлипане относно края на човешкия живот. Ще разберете това, когато достигнете нивото на Много Напреднала Инкарнация.

Да, Играта иска да вярвате, че сте “само човек”, но вие сте всичко друго освен човек. Ако все още не сте, ЩЕ станете готови за тази информация в даден момент от своя инкарнационен път. Гарантирам ви го

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s