5

СМЪРТТА НА ФИЗИЧЕСКИЯ НОСИТЕЛ В ТРЕТО ИЗМЕРЕНИЕ

Митове, свързани със смъртта

“Не вярвам, че има нещо след смъртта” – това е популярен мит сред ориентираните към тялото хора. Тялото и животът на тялото е всичко за тях и затова те правят всичко възможно, за да удължат живота на тялото независимо от факта, че техният Висш Аз е избрал датата/начина на смъртта преди инкарнацията. Такъв човек е подтиснал духа така, че този дух преживява духовно отричане. Инкарнацията има само един живот в съответната си инкарнация, но макар, че тялото умира, ВСИЧКИ преживявания остават във Висшия Аз на този човек. Това прави преживяванията безсмъртни, защото те се съдържат в истинския ви аз. Срещал съм този тип хора. Не можеш да стигнеш доникъде с тях, но слушайки ги можеш да правиш интересни наблюдения над контрола от страна на тялото.

Произходът на този “няма нищо след смъртта” мит е извънземен. Кралицата на Орион е фанатичка относно неумирането. Клонирането и лекарствата за удължаване на живота изобилстват в Империята Орион, защото те не искат ролята им в Играта да свърши. Това е типичното пристрастено поведение за трета плътност и то забавя духовния растеж. Символът на феникса – физическото възраждане, е Орион. Това е бил символът и на китайската императрица и др.

Една от целите за съществуване на религията и нейния контрол над Земята (за онези инкарнации, които не се заблуждават от мантрата “няма нищо след смъртта”), е да поддържа страха от Бог, който ще ти даде да се разбереш след смъртта ти, ако не се подчиняваш. Това увеличава капаните, заложени край едновременните инкарнации.

Ние преживяваме множество неща едновременно и отдавна ще сме си отишли, а влечугоподобните ще продължават да се борят с физическото безсмъртие. Те са правели това още, когато ние сме избрали едновременния път.

Избор и смърт

Преди да се инкарнирате, вие избирате много неща – от своя пол до начина на смърт.

Колкото повече съзрява вашият дух, толкова по-дълъг става списъкът с преживяванията ви. Към средата на ниските нива на инкарнациите започва да се избира начинът на смърт. След като сте преживявали различни начини на смърт, духът започва да осъзнава, че той/тя може да избира какъвто си иска начин. Висшият Аз иска широко разнообразие от различни начини на смърт заради преживяванията – от насилствени до мирни. В духовните реалии няма такова нещо като “преждевременна смърт”.

НЕ можете да умрете преди да ви е дошло времето. Може да сте изключително здрави и да ви сгази автобус, или просто да паднете мъртви. Може да сте пушач и да доживеете до дълбока старост. Плачът при нечия смърт е от тялото. Духът продължава нататък.

Познаваме хора, които с години твърдят, че са пред прага на смъртта. Не можете да умрете преди да ви е дошло времето, а ВИЕ избирате времето и метода на смъртта си преди да се родите.

Самоубийството също е преживяване.

Митовете за “рай” и “ад” са измислени от полярностите. Тези места съществуват само в умовете на онези, които вярват в тях и са реални за тях само докато те продължават да вярват в тях. Няма нищо страшно в смъртта. Тя е освобождаване на духа, който с радост напуска тази класна стая. Смъртта е нещо като изкласяване на духа и трябва да бъде празнувана като такава.

Когато тялото умре, това е доказателство, че духът е преживял всичко, което е искал в тази инкарнация и продължава нататък. Вие сте вечни, тялото е временно. Щом осъзнаете, че не сте тялото, смъртта става незначителна, особено като имате предвид, че вие сами сте си я избрали.

Идентифицирането с тялото и страхът от смъртта

По телевизията непрекъснато се говори за холестерола, съдържанието на мазнини, соли и т.н. в опити да контролират какво да мислите във вашата текуща инкарнация. Има хора, които са все болни, но надживяват всички околни. Има здрави, които ги сгазва кола. Щом дойде времето ви да умрете, вие ЩЕ умрете – не може да се промени онова, което вече сте задействали. Вие ЩЕ изпълните всичко, което сте възнамерявали преди да се инкарнирате. Може да си изберете и инкарнация, в която да умрете скоро след раждането – заради самото преживяване на такава смърт. Единствените ограничения са онези, които самите вие си налагате. В следващата си инкарнация ще можете да се настроите още по-добре заради онова, което сте преживели в настоящата.

НИЩО не може да ви спре да умрете, щом ви дойде времето. Нито лекари, нито хомеопати, нито шамани, нито който и да е. Ако времето не е дошло, ще преодолеете кризата и ще си извлечете поука от нея, но няма да умрете, защото моментът не е настъпил.

Така и с тези неща за холестерола и т.н. – това са опити да отдадете силата си на медицинската част от обществото и да се подчинявате на онова, което другите правят. “По-добре да си умра щастлив и дебел, отколкото слаб и отказал всички удоволствия на живота”, гласи една поговорка. Вие сте тук заради преживяванията и за да се наслаждавате възможно най-много. Онези, които контролират Играта искат да са сигурни, че произвеждате (стил Орион) и искат да отдадете силата си на онези, които искат да ви управляват (правителството, медиците и т.н.) и да живеете в страх заради нещо, което не може да се промени. Тялото се страхува от смъртта, защото има само един живот, докато духът има много животи. Когато духът е незрял или е дух на любимец (на животно), командват го командите, заложени в ДНК. Страхът от смъртта, позицията “ще направя всичко, за да си удължа живота”, са центрирани в тялото. Това не важи за МНОГО напредналите и Събудените Финални Инкарнации. За тях смъртта е само поредното преживяване. Те копнеят да си върнат пълната памет и да продължат с други преживявания.

За вашата система най-добри са хомеопатията и билките, тъй като те работят най-добре с нея. Стандартната медицина разрушава имунната ви система. При все това, изборът си е ваш и зависи от решенията, които сте взели преди да се инкарнирате. Никой не бива да бъде насилван да върви по определен път. Запазете силата си, защото не можете да “завършите” трета плътност, ако не го направите. Оставете другите да хлипат и хленчат по повод смъртта. Събудените имат по-добър вариант. По-добре гледайте етикетите на храните за състава на химикали в тях, защото те са много по-вредни от естествените субстанции. Наслаждавайте се на живота си и пратете останалото по дяволите.

Вие “просто сте умрял” – Е, и?

Да, умрели сте, гушнали сте букета и т.н.. Физическото ви тяло вече не работи. Можете да избирате да висите наоколо и да наблюдавате познатите си, но ако не сте ниско до средно ниво, ще се отегчите доста бързо. След като това ви омръзне след смъртта, отидете на описаното от Монро ниво 27. Ако сами не можете да отидете, ще ви помогне някой – просто защото сте пожелали така. Можете да останете там колкото искате. Библиотеката е огромна и ще бъде безценна за вас, както са и Центърът за изцеление и Центърът по планиране. На ниво 27 може да изберете да си построите жилище. Това става лесно просто като го визуализирате. Аз имам къща там. Някои си правят дворци, други – малки жилища. Интериорът и екстериорът са по ваш дизайн и можете да променяте каквото искате – по желание.

Щом умрете, времето каквото го познавате, вече не съществува. Вие определяте какво да правите и къде да отидете. Ако не сте средно Напреднала, Доминантна, или Финална Инкарнация, желанията ви за по-висши знания ще са ограничени. Помнете, всички ваши преживявания се пазят във Висшия Аз и това се отнася до ВСИЧКИ инкарнации.

След като сте имали достатъчно преживявания като настоящата индивидуална инкарнация, енергията на тази инкарнация се поглъща във Висшия Аз. С това вие не прекратявате съществуването си, а по-скоро като дрехи, които вече не искате да носите, настоящата инкарнация се превръща в спомен за вас – непокътнат спомен, и вие се придвижвате към нови по-велики преживявания.

Никой не може да накара вашия Висш Аз да направи нещо, което не желае. Именно той/тя избира вашите преживявания и това е истинският ви аз. Трябва да схванете това, ако искате материалите от Матрицата да ви бъдат от истинска полза. Вие ЩЕ знаете (не “ще вярвате”) това, когато станете Събудена Финална Инкарнация.

Тялото ви не може да промени начина и времето на смъртта. Всички мисли в тази област са генерирани от тялото/незрелия дух. НИКОЙ не може да ви обещае да промени това. В повечето случаи духът вече се е отделил от тялото преди смъртта. Тялото продължава да живее (при онези, които са в кома) поради енергийната нишка, която все още преминава през тялото. Това поддържа тялото и по време на сън или при астралните излизания от тялото. Духът не може да умре. Тялото определено ЩЕ умре. Когато четете това, то ще активира определени ДНК команди във вас. Страхът е част от Играта. Няма нищо страшно в смъртта – тя ви позволява да станете много, много повече.

Измама: “Прави това и ще живееш по-дълго”

Медиите са пълни със съвети как да живееш по-дълго. Това не може да стане. Не можете да направите договор със своя Висш Аз, тъй като Висшият Аз сте ВИЕ – без костюмите на инкарнациите. Вие не си давате сметка за огромната мощ на своя Висш Аз, докато не достигнете края на инкарнационния цикъл. Хората, които вярват в разпространяваните от медиите глупости са си избрали тези преживявания. Ако те са си избрали тези преживявания, Висшият им Аз няма да се намеси, докато това не започне да пречи на индивидуалния план на тази инкарнация. Съветът ми е да се наслаждавате на живота си и да не си умирате от съжаления, ако можете да ги избегнете. Консултирайте се с Висшия си Аз за повече подробности по темата. Къде ми е черешовия пай?

Дейностите на полярностите в Астрала

Дадох ви много подробности за Играта. Умрели сте. Отървали ли сте се от бедите със Светлите и Тъмните? Не. И двете полярности са много активни в Астрала (4-та плътност). Ниските нива на четвърта плътност е населена от Тъмните. Можете да срещнете влечугоподобните, които Дейвид Айк описва, можете да срещнете и Светлата полярност. И двете страни се опитват да ви попречат да узнаете кои наистина сте. Те имат много голям успех при ниските до ранните Напреднали инкарнации. Това са онези, които не са духовно съзрели, за да видят отвъд Земята от трета плътност и които вярват, че щом умрат, всичко ще е наред.

При едно масивно земетресение излизащите в Астрала докладват, че имало тунел, който отвеждал душите на загиналите там, където трябва да бъдат. Поради големият брой инкарнации на любимци в Азия, Африка и Южна/Централна Америка, този тунел е бил създаден, за да улесни завръщането на любимците в съответната групова душа, от която са дошли.

Светлата полярност се опитва да спаси хора в Астрала както и тук, на Земята. Изумителното е, че те така лесно се съгласяват да направят каквото им се каже без изобщо да го поставят под въпрос. ТРЯБВА да го поставяте под въпрос, обаче – иначе може да се окажете в ситуация, която съвсем не е по вкуса ви.

Тези, които не са любимци отиват на нива 25 и 27. ЛЮБИМЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НА ТЕЗИ НИВА. Те са само за инкарнациите с Висш Аз. Любимците отиват в долните нива на астрала.

Междувременно, Тъмните се опитват да предизвикат интензивен страх в онези, които са прекарали твърде много време близо до трета плътност след смъртта си. Те се хранят с вибрациите на страх, страдания и т.н. Те много обичат да предизвикват страх във все още инкарнираните. Ако не могат да ви накарат да се страхувате, няма да стоят с вас. Страхът е оръжие по избор в астрала. Само чрез визуализация се появяват ужасни създания – единствено, за да ви изплашат. Страхът забавя вашият напредък и ТРЯБВА да бъде превъзмогнат. Могат да ви изплашат само АКО им позволите.

На ниво 25 по системата на Монро има и тъмни и светли създания. Представените на земята религии са представени на ниво 25. Християнският “рай” е точно до “свещените” места на другите религии, но никой от едните не усеща другите – толкова обгърнати са от своите илюзии. Всички тези неща са етапи от израстването на Висшите Аз. И двете крайности на полярностите – от Хитлер до Сталин, папите, майка Тереза и т.н., могат да се окажат тук, тъй като всички те имат Висш Аз.

Роберт Монро разказва в “Окончателното пътешествие”, че е говорил с голямо светещо същество, което искало той да го боготвори. Това е станало на ниво над 4-то, където полярностите все още съществуват. Съществото било от светлата полярност. Когато Монро отказал, то си отишло. Монро е устоял на силата му, така трябва да направите и вие. Огромният брой преживявания, които имате на Земята от трета плътност, ви подготвят за онова, което предстои. Голяма част от тези преживявания ви учи да разпознавате и да се справяте с полярностите, на които ще се натъкнете в 4-та плътност и отвъд нея. Вие ще се справите много по-добре от тези, които избират по-безопасните пътища за инкарниране.

Системата за вярвания в Астрала

Едно от най-населените места в Астрала е системата от вярвания – ниво 26.

Ниво 26 е нивото на християнския рай, ориенталската нирвана, гръцките “Елисейски полета” и т.н. За която и обещана земя да се сетите (а някои от тях са направо невероятни), всичките са на ниво 26 и готови да приемат новопристигналия духовен вярващ. Посещавал съм някои от тези центрове. Тези, които са там, са си изработили вярвания къде ще отидат след като тялото им умре. Това е нивото за персоналните вярвания, а не висшите центрове за обучение, които са на ниво 27.

Монро описва как е искал да отведе духа на току-що умрял човек на ниво 27, но когато стигнали до ниво 26, той изчезнал. Това се е случвало на няколко пъти и показва, че духът не може да отиде на нива по-високи, отколкото тези, за които той/тя е готов.

Едно нещо е общо за тези от ниво 26 – никой от тях не осъзнава съществуването на друга, освен на собствената си група, защото това не е неговата реалност.

Гръцката област е изключително красива. Огромен мраморен храм с мраморни колони се намира в центъра и да – можете да взаимодействате с древните божества на Гърция. Можете да видите Зевс, Тор, Исус, Мария, Куан Ин и други.

Тези божества са просто астрални творения, формирани от енергиите на своите привърженици във времето. Те съществуват само защото хората продължават да влагат енергии в техните форми. Ако искате да наблюдавате един интересен ефект, престорете се на това, което християните вярват, че е Исус или Мария и се спуснете върху облак пред тях и наблюдавайте как духовете започват да ви обожават. Това е интересен експеримент.

Ню-Ейдж центърът, освен традиционните божества, има “възнесени учители”, “съвети на старейшините” и др. подобни. Издадени са книги, които описват този център. В този район от ниво 26, който е на Светлата полярност, ще трябва да си имате работа с местните, които одобряват или не одобряват вашите действия по време на инкарнацията. Ако сте самоубиец, по-добре да не попадате тук. Може да ви накажат като ви заселят насила на ненаселена планета! Голяма част от центъра на Ню Ейдж прилича на показаното във филма “Да защитиш живота си” (с Мерил Стрийп).

ВСИЧКИ структури на вярвания на ниво 26 са просто това – вярвания. Всеки от нас е минал през тях по време на инкарнациите си. Щом дадено вярване изгуби привържениците си, то започва постепенно да избледнява с времето. Има някои бивши вярвания, от които са останали само части от разпадаща се енергия.

Всички центрове на вярванията са изкуствени творения – те упражняват известен контрол и се подчиняват на определени правила. Всъщност, няма божества или възнесени владици, които да седят и да ви съдят там, освен ако ВИЕ не им позволите да го направят. Ето защо е важно да се свържете със своя Висш Аз. Щом стане това, вие ще преминавате ниво 26 и ще отивате при напредналите, на ниво 27, където няма божества и т.н. и където можете да контактувате със своя Висш Аз.

Астралната самозащита и Висшия Аз

Мой приятел имаше проблеми с някакво астрално същество, което го безпокоеше. То беше на възрастен човек и имаше по един рог на главата си над всяко ухо. Като ме видя, каза “А, ето още някой, с когото ще си поиграя”. Едва каза това и аз му отсякох рогата. Това го свари неподготвен и го изненада. Той не очакваше, че ще срещне някой, който владее астрална самозащита.

В Астрала има всякакви същества. Монро описва някои от тях. Аз съм виждал още много видове – има добри, неутрални, неприятни и даже опасни. Аз съм бил обучаван като шаман как да се справям с различните видове същества в астрала. Това обучение ми позволи да съм готов за информацията в моя Висш Аз, свързана със защитата и самоотбраната. При пътешествията на Монро едно удължение на неговия Висш Аз го е водило. Когато сте Събудена Финална Инкарнация нямате нужда от това, тъй като имате достъп до своя Висш Аз.

Типично в стила на светлата полярност би било да се каже “не обръщай внимание на астралните същества и те ще те оставят на мира”. Балансираната реакция е смесица от светло и тъмно – ако се чувствате застрашен, покажете на това същество, че друг път ще трябва да си помисли два пъти преди да продължи да ви заплашва. Ако не му обърнете внимание, това ще го направи по-смело и ще счита подобна реакция като слабост от ваша страна. Ще ви вземат за привърженик на Светлите. Баланс означава да използвате демонстрация, която да го накара да спре. Ако съществото обаче се окаже упорито, това лесно може да се уреди – понякога е необходимо да го върнеш до енергийното му състояние, особено ако е създадено от нечия мисъл.

Колко енергия на кое ниво да използвате – когато някой ме конфронтира в Астрала, аз не мисля какво да направя – действам мигновено. Това е когато използваш чистата енергия на своя Висш Аз. Висшият Аз никога няма да позволи на Събудената или Финалната Инкарнации да бъдат тиранизирани в астрала. Нямате представа какво огромно разнообразие на способности ще откриете в своя Висш Аз.

Единствените ограничения са тези, които вие си представяте. Ако трябва да се колебаете и замисляте как да реагирате на подобна ситуация, преди всичко не бива де се конфронтирате с никой в Астрала, тъй като това може да ви вкара в преживяване, което може даже да убие вашето физическо тяло. Ако трябва да спирате и да се замисляте, вие не сте Събудена Финална Инкарнация, тъй като такива инкарнации са чисто продължение на своя Висш Аз извън самия Висш Аз.

Трето, не можете да блъфирате в астрала. Вашата аура разкрива истината за вас. В Библията има такъв случай – с демоните, на които казали думите, които казвали Исус и Павел при изгонване на демони, но демоните им казали: познаваме Исус, познаваме и Павел, но вас не ви познаваме. Самите думи, без наличието на способност, не означават нищо. И така, тези момчета си изпатили здраво. Същото важи за Астрала. Името “исус” няма власт над тези нива. Както и да се опитвате да се преструвате, че имате власт/обучение, което нямате, въпросното същество ще види, че блъфирате и ще продължи да се занимава с вас поне, за да ви даде урок.

Не можете да лъжете в Астрала. Помнете, полярностите съществуват в следващите няколко плътности. Трябва да действате отговорно. Можете да научите някои астрални уроци от ниво 27 на Монро, но останалите астрални уроци ще получите СЛЕД като вашата Финална инкарнация бъде призована във вашия Висш Аз и продължите напред. Безценните уроци, които сте научили в трета плътност, ще бъдат отнесени в духовните реалии.

Призраци – нова информация

Често по телевизията показват призраци – виждат ги на кораби, на места, където обитават духове и т.н. Не всички от тях, обаче, са призраци. Когато виждате дух, който прилича на призрак, но той изпълнява рутинни или повтарящи се задачи, това НЕ е призрак, а вие гледате в друг времеви период, където това лице (не призрак) прави неща обичайни за тази личност. Ако винаги виждате това лице да прави едно и също то показва, че мястото, където е станало разкъсването във времето, кара наблюдаващия да мисли, че събитието се “повтаря”, докато всъщност то е същото събитие, наблюдавано отново и отново.

Когато отидете на място населено с духове и те правят шум, святкат, движат предмети и др. подобни, това са истински призраци или същества от долните нива на астрала от 4-та плътност. Те се опитват да ви привлекат вниманието или да ви изплашат. Разликата между това да гледате призрак и в друг времеви период е, че когато видите призрак, той също ви вижда, а другата личност – не. Ето защо може да има сцена на жена, която носи табла надолу по стълбите, или на войници, които стрелят – аномалия във въображаемата тъкан на времето ви позволява да видите това. Линейното време е илюзия – ВСИЧКИ наши инкарнации вършат каквото вършат по едно и също “време”. Това е концепция за Много Напреднали.

Да гледате в друг времеви период е еднопосочно събитие, което изглежда е започнало през 20 век и нараства по честота. Тази способност е била изключително рядка в предишните векове.

Има МНОГО истории за така наречените призраци, които са си съвсем живи в тяхното време, но са наблюдавани от нашето време като “визия”. Този, когото виждат всяка вечер да свири на латерната си край линията, жената от 18 век, която обикаля от стая на стая, войникът, който винаги зарежда пушката си – всичко това са времеви визии. Тези хора НЕ ни забелязват в нашето време, защото те са живи в своя времеви период. Те не могат да общуват, или даже да видят наблюдателите си. АКО можеха да ни видят, щяха да си помислят, че НИЕ сме призраци.

Но има и призраци, които са истински призраци и ви виждат и се опитват да ви привлекат вниманието. Може да са наскоро умрели, или някой умрял от семейството, който продължава да се мотае наоколо по някаква причина. Може и да са астрални същества, които искат да се нахранят със страха на тези, които ги видят. Затова, когато гледате такива филми, правете разлика, защото такава има.

Забелязвате ли как някои хора са определено привързани към даден исторически период – събират предмети и др. и като влезете в дома им – сякаш пристъпвате в съответния период. Това са неща, които не са необичайни сред едновременните инкарнации. Помнете, тъй като всички инкарнации стават едновременно И вашият Висш Аз обработва текущата информация от ВСЯКА от тези многобройни инкарнации, определено количество вибрации от тях могат да се смесят с други, ако съответната инкарнация има силни преживявания. Едва ли селска информация от средните векове ще се просмуче при инкарнация от 21 век, тъй като селската информация няма да е достатъчно силна и значителна. Ако обаче обичате мебелите от 18 век от Римската империя, това означава много. Когато стават такива неща обикновено се използва терминът Дежа ву. Такива трансфери на енергия стават. По-често това става с минали периоди, защото връзката с тях е по-лесна посредством книги и др. По-често това става с Напредналите инкарнации, тъй като те могат по-лесно да се справят с подобни ситуации.

Разкъсване в тъканта на времевите фази може да ви позволи днес да видите нещо, което става едновременно в “миналото”. Често наблюдават хора, които се сражават. Това е поглед в дупка във времето.

Вибрациите, които наричаме време, не е трудно да преминат. Нашите инкарнации са навсякъде във времето. Тези инкарнации от другите времеви периоди са също толкова живи, колкото сте и вие сега. Ако пътувате астрално във времето, всеки от съответния времеви период би ви помислили за призрак.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s