6

Край на Играта: Моментът на знаенето

След физическата смърт инкарнацията отива в астрала. Има момент от престоя й там, когато тя изведнъж се сеща коя е – проблясък на “а-ха” – в този момент тя изчезва от астрала и се връща в своя Висш Аз. Това става, когато Финалната Инкарнация на Висшия Аз призове във Висшия ви Аз. Това “а-ха” се случва, когато се върне цялата памет в астралните сегменти на този Висш Аз – миг преди целият Висш Аз да тръгне за други плътности.

Причината, поради която Висшият Аз не остава с инкарнации, които са напълно осъзнати е, защото вторият етап на Играта в трета плътност се разиграва в астрала – в 4-та плътност. Ето защо голяма част от астрала отразява физическото. Ако са напълно осъзнати, едновременните инкарнации на Висшия Аз освен Финалната Инкарнация не биха могли да играят Играта в астрала според нейните правила. Полярностите щяха да бъдат сериозно застрашени и биха преминали към Баланса. Това противоречи на Играта. Затова, когато Висшият Аз завърши едновременния си път посредством своята Финална Инкарнация, той/тя призовава всичките си инкарнационни потоци обратно през Времевата Връзка. Тогава филтрите и блоковете на всяка инкарнация биват отстранени. Проблясъкът на “знаенето” озарява всяка инкарнация, докато всички те се връщат обратно във Висшия Аз. Те свалят своите “костюми” за Играта, стават едно с Финалната Инкарнация и продължават към следващите преживявания и предизвикателства от играта в трета плътност.

Бащата на самоубило се момче ме помоли да се свържа с него. Свързах се и му казах, че на ниво 27 има прекрасна библиотека, където може да намери всички отговори. След време той се появи във всекидневната ми и ми каза да предам на баща му, “почакай, докато откриеш това, което аз открих”. Беше много щастлив и след като предаде съобщението изчезна от астрала. В следващото издание разкривам какво стана с него. Това ще стане с всяка инкарнация под ръководството на Финалната Инкарнация. Това ще бъде прекрасен, освобождаващ за всички ни момент.

Страхът като основа на всички проблеми

Един пример: Не знам колко пъти съм чувал, че мъж А е “просто любопитен” относно гейовете и начина им на живот, докато в същото време е женен за жена. Почти всички мъже, с които съм имал удоволствието да танцувам, са били женени с деца. “Жена ти знае ли?” Разбира се, тя и понятие си няма. “Защо си женен, след като предпочиташ да си с мъж?” Това ги кара да направят пауза и да измънкан някаква глупост относно “очакванията” на другите към тях и т.н. “Значи, живееш живота на някой друг?” – “Просто съм любопитен”, казват те. Бас държа, че си, но любопитен не означава да идваш при мен всеки вторник, докато жена ти е заета. Между другото, това беше през 80-те. Да, обществото и извънземните команди в ДНК са ви поставили в този затвор, но само ВИЕ имате ключ за тази килия и този ключ сте ВИЕ. ТЕ не искат да знаете, че ключът сте ВИЕ.

Друг пример са хората, които живеят с несъвместим за тях човек. ВСИЧКИ ние познаваме такива хора. Е, какъв е смисълът? “Заради децата”, казват те, но казвам ви – най-лошата възможна причина е, когато се прави “заради децата”. Децата забелязват ВСИЧКО и така им причинявате много по-голяма вреда, защото растат в изпълнен с вражда дом и гледат хора, които са нечестни спрямо самите себе си, след като оставят това да продължи. Ще повторя: ключът за килията сте ВИЕ.

Тези два примера (и множество други) имат обща причина – СТРАХЪТ. Дървото на страха има много отровни плодове: очакванията на другите, финансите, децата и т.н. Тези хора предпочитат да откъснете един два от плодовете на дървото, докато те го поливат със сълзите на самосъжалението. Премахването на плода, обаче, НЕ решава проблема. Проблемът е в източника на плодовете – СТРАХЪТ. Вместо да поливате дървото със сълзите си, използвайте своя ключ, за да избягате от ситуацията.

Да, вложените от извънземните команди имат дял в това. Всички тези странични продукти на Дървото на Страха оказват влияние върху инкарнациите от ниско и средно ниво – чак до Напредналите Инкарнации.

За съответната инкарнация това са преживявания и уроци. Така духът преживява стереотипа, осъзнава го и евентуално прекъсва цикъла. Ако този цикъл не бъде прекъснат, Духът не напредва.

Не можеш да промениш цикъла, но можеш да посочиш на инкарнацията страха като фактор и според нивото, до което е напреднала, това може да й послужи като необходима искра и в резултат Духът да започне да приключва цикъла дори и този процес да продължи до следващата му инкарнация. Тънкият момент тук е да НЕ се опитваш да насилваш нещата. Най-добре е просто да направиш коментар, да им отговориш на въпроса, ако зададат такъв, и да оставиш нещата. Това е Законът на Позволяването – да ги оставиш да правят своите грешки дори след като си им дал най-добрия съвет. Те ще научат ДАЛЕЧ повече, ако преживеят болката от своите решения и последиците от тези решения.

Въпросът е, че АКО изпитват болка, те могат да променят своя път като вземат нови решения при условие, че успеят да превъзмогнат своя страх. Помнете, ТЕ трябва да направят това. Не им натяквайте. Бъдете техен приятел – дори и да не вземат решението, което бихте взели вие. ВСИЧКИ ние сме на различни нива на напредък. Законът е прост, но няма да можете да го приложите, докато не станете Събудена Финална Инкарнация за своя Висш Аз.

Това ми напомня нещо. Балансът НЕ е неутралност. Неутралността и липса на баланс и стагнация. Балансът е доста активен. Помислете над това, но не се обвинявайте, ако не го разберете. ЩЕ го разберете, когато ви дойде времето.

Наблюдение: Страх и манипулации

Основната цел, поради която се прераждаме в 3-та плътност, са преживяванията и онова, което можем да научим от всички преживявания през всичките си инкарнации. Сега се приближаваме към края на Играта и сега има повече варианти на преживяванията, отколкото когато и да било от потъването на Атлантида насам. Има и такива, които отричат вашите преживявания като се надяват, че по този начин Краят на Играта ще бъде отложен и удължен.

Ето някои от онези, които искат Краят на Играта да не се състои:

Правителството – то издига огради, за да ограничи потенциалните ви преживявания. То гледа не как да служи на хората, а как да ги ограничи. То би трябвало да служи на хората, а не на религиите или на отделни групи. Правителствата са агенти на Играта и Тъмната полярност. Политиците или се прекланят пред Тъмните, или биват отстранявани от сцената и заменяни с други. Правителствата са основни играчи в ограничаването на вашите преживявания.

Религията – тя служи на извънземните богове и ви втълпява, че имате само един живот. Последователните инкарнации помнят преживяванията си и напредват много по-бавно. Добре, това е техният път, но когато се опитат да превърнат своя път в НАШ път, те се превръщат в агенти на Играта. Религията ограничава преживяванията ви и иска да отдадете силата си на извънземните богове и да останете в неизвестност за своята сила и за истинската природа на своя Висш Аз.

Медицинските организации – машини за информация, основани на страха. Ако правиш това, ако правиш онова, холестеролът, мазнините и т.н. СТРАХЪТ, че ако не се подчиняваш, няма да доживееш до 90, а можеш да умреш – задъхване – на 75. Това са инкарнациите, които изцяло се идентифицират с тялото. Вашият Висш Аз може да има толкова инкарнации, колкото иска. Той определя времето и начина на смъртта. НЯМА ограничения във връзка с това. Каквото и да правите, това няма да удължи живота ви и с една секунда по отношение на това, което Висшият ви Аз е решил. Затова някои пушачи живеят до 99, а спортисти или такива, които спазват всичко казано от медиците, ги блъска автобус на 28. За холестерола се притеснява тялото – не Духът. Тези хора си отказват удоволствията, защото вярват, че холестеролът им действа зле – в резултат минават на ДИЕТА с пълни с аспартам безалкохолни и се тъпчат с полезни хапчета. Ако вярвате в своя Висш Аз, ще действате в съответствие с това. Ако позволите на вашето тяло да ви контролира – да, ще имате преживяването, но това показва, че не сте на много Напреднало ниво.

Една жена ми каза, че се страхува от холестерола, защото лекарката й казала, че може да получи удар и да не може да се движи. Страхът е оръжието тук. Преоблечен под дегизировката “ние сме тук, за да ти помогнем”, тези групи са тук, за да ви ограничават и контролират, като ви карат да отдадете силата си на тях.

Има и други подобни групи, но вие схващате идеята. Става дума за хората, които ви карат да отдадете силата си на тях и искат да ви манипулират да отречете своите преживявания, ако те не са разрешени от полярностите.

Да се събудите за това е част от вашата цел в тази инкарнация. След това осъзнавате, че тези хора не са ви необходими, защото сте цялостни сами по себе си и че те съществуват, за да поставят огради около вас и да ви държат в кутия, която сами са създали. Докато не започнете да пренебрегвате така наречените авторитети/личности/групи, вие сте все още в значителна степен обвързани с Играта.

Страхът е най-често използваното оръжие в света – то се използва еднакво и от тъмната полярност, и от светлата, и от тъмната, маскирана като светла. Страхът се използва много успешно – особено в САЩ. Страх от арабите, от вещиците, от гейовете, от подозрителните, от различните и т.н. В САЩ с готовност отдават силата си и конституционните си права, за да може онези, които използват оръжието на страха да ги “защитят”.

Основната цел на онези, които използват страха, е да отдадеш силата си на външно божество или на какъвто и да е ВЪНШЕН източник. Ако сте контролирани от страха, значи тялото ви все още сериозно ви контролира. Страхът храни и съществата от низшия астрал, които са готови на всичко, за да причинят страх в инкарнациите от 3-та плътност.

Някои ми казват, че не се страхуват от нищо. Който твърди това, има дълбоки страхове, които той отказва да признае, защото не иска да се справи с тях. Не е слабост да имаш страхове – слабост е да ги отричаш. Трябва да ги признаете, за да можете да се справите с тях.

Страх от физически ситуации, от жени, от мнението на хората, от това, че не знаеш всичко, от това, че не си съвършен и т.н. Открийте сами своя страх.

Въпросът обаче е в това, че когато се страхувате от нещо, вие привличате точно това нещо . Това е част от Играта. Дава ви се, за да го превъзмогнете. Страхът от смъртта е любимата дреха, в която правителството обича да облича страха.

Предстоеше ми да пътувам за Китай. “О, ама не те ли е страх след септември 9/11? Ами тази линия е в списъка със застрашените от терористи! Ами не те ли е страх, че може да те убият? “ Не, по дяволите. Много важно! Ще си събера инкарнациите и ще продължа другаде. Страхът от смъртта – ГОЛЕМИЯТ страх на тялото.

Превъзмогването на страха е ДЪЛЪГ процес, който отнема стотици инкарнации. Това е главната цел на вашия Висш Аз през инкарнационните потоци. Вие ЩЕ успеете посредством своята Събудена Финална Инкарнация. Не отричайте страховете си и не ги подтискайте, а ги проучвайте и признавайте пред себе си. Опитайте се да се уговорите с тях, да ги контролирате. Да се информирате е добро начало. Страхувате ли се от паяци, змии или други влечуги? Четете за тях, започнете да ги разбирате. Заменете страха с предпазливост. Тези две неща НЕ са едно и също. Предпазливостта идва със зрелостта. Предпазливостта измества страха на нивото на разбирането.

Ако искате да видите страх в нечии очи, разкажете им за влечугоподобните, които си сменят формата. Страхуват се от тях, защото ако признаят, че ги има, ще трябва да направят нещо по въпроса по един или друг начин (а има повече от един начин да се справят с този материал). Затова предпочитат да не се интересуват от това. Ако все пак се поинтересуват, вариантът е “кой ще ни спаси” (пак външно божество). Страхът идва и от това, че ще трябва да се изправят пред лъжата за американските свободи. Трудно е да направиш това преди да стигнеш до Средно-напреднали нива и отвъд тях. Ще научите как да се справяте с това КОГАТО станете готови.

Ако сте стигнали до там да станете зависим от някой или правителството и очаквате те да ви спасят, значи сте станали идеалният гражданин на империята Орион. Тяхната кралица харесва такива хора, които се подчиняват и страхуват, защото така са лесно контролируеми. “Ние ще мислим за теб”, казват ти те. Това е задънена улица и е много трудно при цялата тази технология наоколо, каквато не е имало от потъването на Атлантида. Краят на Играта е. Пазете се от страха. Вземете си обратно своята сила!

Често се говори, че при нас защитават свободата. Това не е вярно. То е като използването на думите “любов” и “правя любов”. Не е същото. Можеш да правиш секс с някой, който даже не ти харесва. Но думата се употребява в двата смисъла. Така и правителството използва думата “свобода” – с друг нюанс. Това не е истинската свобода.

Играта знае, че не можете да предизвикате насила духовния Напредък. Той трябва да си дойде с времето и съответната скорост.

Играта използва това и създава конфликти в името на Свободата. Тази свобода няма общо със Закона за Позволяването. Желанието да контролираш някого не е свобода. Да си налагаш волята, независимо дали над индивид, в национален или глобален мащаб, НЕ е “свобода”. Затова, когато чуете да се говори за “свободи” от нашия Адолф знайте, че това е поредният опит за заблуда на населението. Едната полярност обича това. Другата го мрази. Конфликтът между полярностите – сърцевината на Играта. Крайният резултат е, че само Балансът е ефективен и води към по-висши плътности.

Боговете и ДНК командите

След като духът е преминал средно Напредналите нива, той постепенно преодолява стремежа към “боготворене на божества” и развива способност да различава и прозира през лъжите на вградените в тялото команди. Това е един от проблемите, забелязани от Орион, поради който искат да проектират наново земните човеци в нещо друго. Това няма да стане. Ще трябва да изчакате, за да видите как ще се развие Играта.

Сега за долния астрал И ниво 25 на Монро. Когато древните човеци били разделени на полове и ДНК командата “покорявай се на бог” била инсталирана, Империята знаела, че боготворенето ще бъде удовлетворявано на 2 нива – физическо и астрално. Физическото е очевидно. Астралът включва определени низши астрални същества, които използват свободно даваните при боготворенето енергии – особено ако човекът боготвори от СТРАХ. Това храни астралните същества от долния астрал.

“Страхувай се от бога” още е тема на съвременните религии. Или: “Ако не можеш да обичаш Бог – страхувай се от него”. Този страх личи във фантазиите за ад, дяволи и изгаряне в ада.

Съществува ли митичния ад? Да, в низшия астрал, поради енергията, вливана в създаването му от онези, които вярват в него. Той е просто астрално творение, създадено неволно от съществата, които са истинските богове, но не си знаят възможностите. Човек не може да бъде “изпратен” там, но може да отиде там, ако вярва, че трябва да отиде там.

Същото важи и за религиозните сектори, описвани на ниво 25 от Монро. Когато посетих това ниво, в него имаше част за християните, за мюсюлманите и т.н. и при това никоя от групите не осъзнаваше достатъчно, за да усети/види другите. Можеш да отидеш в гръцкия сектор и да разговаряш с Атина, Хермес и т.н. и те ще ти кажат, че боговете са именно тези, които виждаш. Всъщност, това са астрални творения от онези хора, които боготворят тези същества. Поклонниците са създали астрални богове, чието съществуване се поддържа от тяхната енергия на поклонение и отдаденост. Можете да видите там и богове, които вече нямат поклонници и чиито форми постепенно изчезват. ВСИЧКИ тези псевдо божества евентуално ЩЕ се върнат към своите безформени енергийни състояния, когато Висшите Аз си тръгнат.

Както Монро казва, в бъдеще библиотеката и здравният център от ниво 27 вече няма да ги има, защото няма да има нужда от тях. И други нива, създадени от Висшите Аз, ще се разсеят, защото истинските богове – хората, ще са престанали да създават тези нива. Те ще са се придвижили към нови преживявания и вече няма да имат нужда от нищо на тези нива.

Във фразата “Трябва да имаш един Бог” Бог трябва да се разбира като “Висш Аз” тоест за вас вашият Висш Аз е бог. Фразата “Аз съм твоят Бог” трябва да ви подсеща за вашия Висш Аз, който трябва да е висшият авторитет за вас. Мнозина от тъмната и светлата полярност искат да ви отклонят от това знание и да ви насочат към външни богове и авторитети. Това е голямо препятствие по пътя ви, но никога няма да намерите своя Висш Аз, докато не започнете да търсите вътре в себе си. Докато търсите външни богове – ще попадате в задънена улица. Никой от извънземните, митологичните или религиозните водачи не може да ви спаси.
Да, приемайте идеи от външни източници, но ги адаптирайте така, че да пасват на вашия път. Отхвърляйте онова, което не ви допада и адаптирайте онова, с което резонирате – така формирате своя личен път, който ще ви отведе към вашия Висш Аз, към по-висши плътности и преживявания, които те ще ви предложат за вашия напредък. Най-хубавото тепърва предстои.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s