1

Наблюдение: Разрушителният за чакрите символ – Кръстът

Християнският кръст е символ, който руши всяка чакра, над която е поставен. – структурата на кръста прави това1. Мнозина го носят на гърлото си – така тази чакра (за ясното виждане) не може да функционира правилно. Други го носят на дълга верижка до сърцето – емоционалния център и портал към по-висши способности. Някои го носят на колана си. Така увреждат чакрата при слънчевия си сплит – защитната.

Полагането на клетви – нито президентът, нито конгресът държат на клетвите, които са полагали. Тези клетви, че те ще пазят нацията и т.н. са илюзия. Врагът не е отвън и президентът не пази конституцията от външни врагове, защото самият той е неин враг, докато конгресът допуска всичко това. Илюзията, в която онези с властта искат населението да вярва е, че ще ги “пазят” от врагове, терористи и т.н. Но тя е САМО илюзия. Враговете, които те имат предвид са изкуствено създадени – точно както Хитлер през 30-те. Нещата обаче ще се влошат преди да се подобрят. Затова наблюдавайте и анализирайте. Търсете измамата и лицето зад кулисите, за да разберете правилно Играта в трета плътност.

ТРЯБВА да осъзнаете, че ВСИЧКИ религии, включително средствата за контрол, искат да гледате някъде навън за “спасение”, да отдадете силата си на външни божества. Не слушайте какво ви говорят – гледайте какво вършат – това е доказателството. Вие обаче трябва да си върнете силата.

Второто, което трябва да осъзнаете е, че ВИЕ създавате своята съдба. Трябва да излезете от положението на жертва и да спрете да мислите, че някой друг ви е виновен за това, че сте в еди-каква си ситуация. В новата реалност няма да има жертви. ТРЯБВА да поемете контрол над себе си. Например, ако пушите, не обвинявайте за това тютюневите компании, стреса или нещо друго. ВИЕ сте решили да си създадете този навик и това пристрастяване. Вината/отговорността за него е ВАША. Не хленчете и не се оплаквайте. Да, тъмните сили стоят за това, да, тютюневите компании стоят зад това, но въпреки всичко ВИЕ имате свободната воля да решавате дали да поддържате този лош навик. Същото е и с алкохола и с другите пристрастявания. Вземете обратно силата си и променете това, което искате да промените. Вглеждайте се вътре в себе си за напътствия и съвет.

Ритуалите

Религията и тайните общества използват ритуали за да контролират лицето и да му напомнят “къде му е мястото”. Религията ги обича много – ходи на църква всяка неделя, иначе ЩЕ ОТИДЕШ В АДА, например. Всички религии използват ритуалите, за да напомнят постоянно на своите последователи (правилната дума е стадо), че те са предмет на капризите и настроенията на техните божества И че не трябва да мислят за нищо друго, освен как да се подчиняват на това божество. “Грях е да се задава този въпрос” често са ми казвали в католическото училище. Трябва да приемеш това без да задаваш въпроси и да го правиш просто защото бог казва така. Това са глупости, но те държат мнозинството от овцете на линия – в страх от тяхното божество.

Ритуалите, редовно практикувани, държат лицето подчинено на божеството независимо кое е то – аллах, Кришна, Буда. Колениченето, поклоните, използването на фрази като “бог казва” или “в божието име” са начин да ви покажат, че друг контролира вашия живот. Само че тези същества ще контролират живота ви само АКО вие им позволите. Ритуалите ви показват, че сте подвластни на други същества. Хората, които са си възвърнали силата знаят, че божеството е в тях самите и че те сами са отговорни за своето спасение. Те не се опитват да избегнат отговорността. Този бог казал това, оня казал онова – осъзнайте, че важното е ВИЕ какво казвате, ВИЕ какво решавате, защото отговорността за вашето спасение е ВАША. Правят се ритуали за опрощаване на греховете – няма грехове, има само различни преживявания. Учете се от грешките си, ако не искате да ги повтаряте. Поискайте прошка от някого, когото сте наранили, а не от измислени божества. Няма грях – има само преживявания, които ви помагат да израстване и съзрявате. Влечугоподобните обичат да носят маската на Бог, аллах и т.н., но снемете тази маска и ще видите разцепения им език.

Някой кихва и ритуалът повелява да му кажат “Бог да те благослови”. Някои знаят за какво става дума и пак го казват, защото звучало толкова мило. А говорим за програмиране. За да прекратите контрола от външните божества, спрете да използвате ритуалите одобрени от тях. Кихането няма нищо общо с благославянето, но трябва да съберете кураж и да нарушите правилата. “Грях е да мислиш, че не си роб на “бога”. Глупости!

Безсмислените фрази са загуба на енергия. Като ми кажат в такъв случай “Бог да те благослови” им казвам “кой бог”? Това ги отрезвява. Ако някой кихне, или ако вие кихнете на обществено място – най-добре е да пренебрегнете това. Животът продължава. А ако ви питат защо не участвате в ритуала – обяснете им. Ако някой си избере да изпълнява тези ритуали – добре. Но кажете на някого “не изпълнявай този ритуал спрямо мен, защото това ме обижда” – гледайте каква ще е реакцията му. Защо? Защото нарушавате правилата, а щом стереотипа се наруши, това се разпространява.

Тайните общества – масони, мормони, Череп и Кости и т.н. масово използват ритуали със същата цел. После това се предава по-нататък – “правителството знае кое е най-добро”. Вижте колко много хора тичат при правителството, при шефа си, за да им решат проблемите. Но вие никога няма да се научите, докато не поемете отговорност и не свикнете сами да намирате решенията. Той не правеше каквото мисля, че би трябвало, затова се оплаках на властите. Кога тези хора ще възвърнат обратно силата си и ще пораснат?

Това бяха само няколко примера за ритуалите. Потърсете ритуалите в своя живот. Кога отдавате силата си на друго лице, място или предмет? Помислете ЗАЩО го правите. ТРЯБВА ли да го правите? Ако отговорът ви е “бог, правителството/обществото очакват това”, значи го правите по грешна причина. Добре де, няма да го правя, ама какво ще си помислят другите? –въздишка. Направете го.

Колениченето

Колениченето при женитба, полагане на клетви и др. произхождат от империята Орион. Мъжът трябва да коленичи пред жената, докато измолва от нея нещо – това е древна практика в Империята. Не случайно в кралските общества в Европа то било силно застъпено по всевъзможни поводи. Колениченето демонстрира покорство. Използва се и днес. Казват “традиция” – да, традиция, започнала в Империята. Отново става дума за полярностите, за авторитетите и за контрола. Затова следващият път, когато видите някой да коленичи, спомнете си за Орион.

Капаните на Играта – поклонението пред предците и генеалогията

В Азия поклонението пред предците е традиция. Генеалогията започнала с кралските особи (лакеите на Империята Орион), които така демонстрирали своето право да управляват. Днес генеалогията е цел на мормоните. Защо за Играта е толкова важно да се кланяш на своите предци? Защото така се идентифицираш със своето тяло, а не със своя дух. Ако се придържаш стриктно към това (а всички ние го правим, докато сме на ниско или средно ниво), никога няма да погледнеш на себе си като на инкарнация на своя Висш Аз, спуснала проекции в различни раси и времеви периоди, за да събере специфичните преживявания необходими на този Висш Аз.

Чувствате се задължени да казвате или правите неща, защото във вашия род е прието така. Това е начин на Играта да ви държи заспали. Ако знаехте, че родът е просто превозно средство за текущата ви инкарнация, може би нямаше да участвате във войната, или да се омъжите за “правилния човек”, или да поддържате предаваните от поколение на поколение традиции.

Знаейки, че сте инкарнация на своя Висш Аз, знаете, че вие сте във всички тези преживявания, които ви учат да харесвате или не харесвате. Ако четете този материал, вие сте арабин/африканец/европеец/азиатец и т.н., както и християнин/мюсюлманин/будист и т.н. Ако разбирате, че сте всички тези хора в различни времеви периоди, ясно е, че не бихте воювали със себе си. Но това става в периода след средното ниво.

Спазването на традициите е безсмислено, освен ако не ви доставя удоволствие. Аз например украсявам за Коледа, но не съм религиозен и съм адаптирал този празник така, че да ми пасва на мен, а НЕ на религията. Когато адаптираш нещо така, че да ти пасва на самия теб, ти си на ниво средно Напреднал или по-високо.

Някаква жена ме попита дали съм си правил генеалогично дърво. Казах “не”. Според нея някой си бил направил генеалогичното дърво чак до Адам. Да бе!

Затова знайте какво представлява почитането на предците в действителност. Всички минаваме през това преди да израснем.

Висшето образование и Орион

Жените с висше образование са повече от мъжете. Империята иска да доминират жените – при тях е така. Когато Империята се наложи, ще иска покорство на мъжете пред жените. Затова равенството на половете никога не е било цел – то е било просто оправдание за доминирането на жените. Причината – ДНК командите, имплантирани от Орион.

Висшето образование е необходимо за развиване на ума и така е било от векове. Но сега мъжете избират да не бъдат образовани – ТОВА е ДНК команда в действие. Те предпочитат да се занимават със спорт или забавления от ниско ниво, вместо да развиват ума си. Повечето хора приемат това като нормално, но Напредналите и Финални Инкарнации виждат в този факт поредния начин за подтискане на мъжкия пол на Земята.

Какво може да се направи? Само мощен дух (Финална или Много Напреднала Инкарнация) може да тръгне срещу ДНК командите. За щастие, приближаваме се към края на епохата и ДНК командите на Орион няма да се проявят напълно. Една от ключовите дати е 2012 година. Много от Финалните Инкарнации са тук сега поради уникалната ситуация на Земята – лебедовата песен на намесата на Орион. Точно когато си мислят, че са придобили всичко, то ще им бъде отнето. Някои ключове има в книгите на Монро. Възвърнете си силата и се подгответе да излезете от Играта, АКО ви е дошло времето за това.

В една книга четох за отхвърляне на бялата раса и обвинения към мъжете оневинявайки жените. Това е чиста ДНК команда на Орион в действие (предвидена да се задейства точно сега). Кралицата на Орион би се гордяла с този човек. Расите, различията и уникалността, са необходими на едновременно инкарниращите се, за да имат те различни преживявания. Същото е и когато този автор нарича планетарния дух “майката-природа” и твърди, че тя се опитвала да изтреби всички мъже от планетата. Това, разбира се, са пълни глупости.

Орион и свалянето на шапките

Защо мъжете трябва да си свалят шапките, когато влязат някъде, а жените – не?

От времето на шлемовете винаги се е носило нещо на главата като защита от студове и дъжд. Има всякакви шапки. Високите шапки (на църковни дейци и пр.) демонстрират превъзходство над останалите. Както те, така и короните и диадемите, произхождат от Орион.

Та защо мъжете трябва да си свалят шапката, а жените – не? Защото така е в Орион, където управляват женските създания, а мъжките са втора класа. Затова мъжете трябва да засвидетелстват пред жените своето покорство. ДНК командите на Орион са много активни сега на Земята, особено в САЩ, Канада и Западна Европа.

Сексуалните затворници

Днес по радиото коментираха, че една холивудска звезда отказала да прави секс със съпруга си, с което няколко други жени се съгласиха. Добре, но това трябва да означава, че твоят съпруг е свободен да си търси секс другаде, нали? Не означава това ли? Ами тогава ти го държиш като сексуален затворник. Това е точно обратното на това да държиш някого заради секса и да настояваш да правите секс. За мъжете ако няма секс, няма роман. Това е понататъшно развитие на ДНК командата на Орион да бъде на разположение за капризите на жените.

Поради тази форма на контрол съм против женитбите – доколкото жените ги използват като разрешение да контролират живота на мъжете. Затова не ходя на годежи и сватби. Женитбата е средство за контрол, създадено от Орион при разделянето на половете. Влиянието на женитбата продължава и до днес, но тя вече не се счита за толкова “свещена” както преди.

Много бракове се разтрогват, защото така наречената “любов”, която при тях е “похот”, след женитбата става нещо рутинно. Ако просто живееха заедно и се разделяха, когато искат, това нямаше да е така. В дълбока древност този капан с женитбата не го е имало. Под влиянието на Орион жените искат да са мъже (но запазвайки си статуса на жени). – това е причина за голяма част от хаоса днес.

Това не е нещо, което може да се коригира. Феминизмът се разпространява като вирус в Китай, Индия и Непал. Империята Орион ще обхване цялата Земя, ако не бъде спряна от предстоящите събития.

Не може да има връщане към миналото. Миналото е минало. Но и доминирането на земята от жените няма да се осъществи. Ние сме в мрака на трета плътност. Мракът ще бъде изгонен, но преди това ще стане още по-тъмно. На плановете на Орион, за щастие, им е съдено да пропаднат. Ще настъпи изцяло НОВА ера. Държането на сексуални затворници от мъже или жени ще бъде премахнато, както и други престъпления срещу Висшите Аз. Една от причините Висшите Аз да са тук, е да се учат от ужасните грешки/преживявания на Земята, за да ги избягват в бъдеще, когато създават светове.

1 Ето и мнение за кръста от друг автор: “Днес в символ на християнската религия е превърнато разпятието. Но то е направено от човека – не е дадено от Бога. Истинският кръст е с 4 еднакви рамена. Физическата материя на Земята функционира на дължината на вълната на четворката и този факт, символизиран от 4-те рамена на кръста се демонстрира от 4-те посоки на света, 4-те материални царства, 4-те основни елемента и 4-те раси . Когато всяка четворка бъде разделена на 3, това прави 12 и така се установява връзката с духовната дължина на вълната на Слънчевото тяло. Посоките на света също са 4, както и 4-те елемента на материята – земя, вода, въздух, огън. Вие свързвате Великден със смъртта и възкресението, мислите за Великден само от гледна точка на физическото ниво и затова за вас кръстът символизира смъртта и възкресението, но в действителност той има много по-широк смисъл, тъй като символизира законите, които управляват тази планета. Осъзнайте, че истинският кръст символизира целта на тази планета: хармонизирането на 4-те раси и 4-те елемента”. Бел. пр.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s