4

В помощ на командите на Орион

Една водеща по телевизията обяви, че както мъжете, така и жените, са жертви на домашно насилие, но (това го очаквах) 95% от потърпевшите са жени. Това е абсолютно невярно. Не се съмнявам, че става дума за това, че 95% от ОБЯВЕНИТЕ случаи на домашно насилие са жени, но колко често мъжете се оплакват от домашно насилие през властите? По-вероятно е съотношението да е приблизително 50-50 с тенденция към нарастване на насилието от страна на жените.

Това е част от имплантираните в ДНК команди от Орион, целящи да се постигне матриархат според модела на Орион. Женските влечугоподобни от Орион са много брутални и преди еони са подчинили своите мъже. Сега, когато кралицата на Орион се завръща на Земята, (по тяхно мнение) е необходимо Земята да отразява Минтака колкото може повече, тъй като тя ще е част от империята Орион. Част от ДНК структурата, поставена в генетично създадените полове, има сегменти, които се активират със закъснение – част от това има връзка с доминирането на жените и подчинението на мъжете.

Инкарнациите на любимци и тези от ниско ниво са изцяло управлявани от тялото и при тях е по-лесно да се видят новите ДНК- команди в действие.

За съжаление, духът трябва да бъде много силен, за да устои на тези команди, а той не става толкова силен докато не стигне до МНОГО напреднали нива и до Финалната Инкарнация, за да започне да контролира тялото и да спре да се съобразява.

Телевизията и киното непрекъснато усилват командите за доминиране/насилие. Смях предизвикват ситуациите, в които жена удря шамар на мъж, или го ритне, или убоде и т.н. Това женско насилие се усилва поради ДНК командите. Да сте чували обаче някой да се засмее, когато мъжът отвърне на ударите й? Не, защото сте били “кондиционирани” да приемате насилието от жени както останалата част от империята Орион.

Насилието не е само физическо – то може да бъде и ментално. Контролиращият партньор, който заплашва да напусне, ако не му се подчиниш, да те лиши от секс, ако не се подчиниш, или да се ядоса ако не му дадеш материалните неща, които иска и т.н. Целта е доминиране и контрол над другия. Жените са се превърнали в експерти в това отношение. Когато жената вбеси мъжа и той реагира, тя започва да се оплаква “колко лошо се отнася с нея той”, докато всъщност тя е причината. Разбира се, случва се и обратното, но броят на случаите, в които жените са първопричината, нараства.

Има мъже и жени, които са Напреднали, но много са и тези, които са контролирани от тялото. Могат да се намерят и места, където жените са си все още жени, но тези райони намаляват.

Ако не сте Доминантна или Финална инкарнация вероятно няма да можете да се справите с тази информация, но моят материал е предназначен за МНОГО Напредналите, които резонират с него.

Насилието е неприемливо. Хората – и мъже и жени, живеят с него всеки ден. Жертвата се превръща в насилник… един гаден цикъл. Наистина ОСНОВНО събитие би било прекъсването на този цикъл.

Да бъдеш жертва

Съществуват подразделения на полярностите – и на Тъмната и на Светлата. Има жертва и агресор. Да си жертва е много популярно днес, особено в САЩ. Изглежда сякаш ВСЕКИ иска да е жертва. Жертвите на тъмната страна са лакеите и слугите на техните висшестоящи. Жертвите от светлата страна са онези, които “си обръщат другата страна” и следват своите висшестоящи, защото те са “избрани от боговете”.

АКО СТЕ ЖЕРТВА, ЩЕ ПРИВЛЕЧЕТЕ АГРЕСОР. Жертвите винаги са покорни, винаги се самосъжаляват и винаги търсят спасител отвън. Висшестоящите на светлата страна винаги обичат да изглеждат спасители, жертвите им се събират в групи. Висшестоящите на тъмните обичат ролята на агресора (не може да има жертва, ако няма агресор). Те пък обичат да карат жертвите да се чувстват като жертви.

Жертвата и агресора са противоположности. За да се справи с мнението на агресора, жертвата ТРЯБВА да изостави манталитета си на жертва и да се слее с мнението на агресора, за да си възвърне силата. Щом жертвата вече я няма, агресорът също изчезва. Агресорите търсят САМО жертви. Американското общество насърчава усещането, че си жертва. Трябва да се запитате защо и каква и ползата от това. Тъй като светът се контролира от Тъмните, а би трябвало да има баланс, то колкото повече жертви има в света, толкова повече са и агресорите.

В Новата Реалност няма да има никакви жертви. Онези, което ВСЕ ОЩЕ желаят да бъдат жертви няма да участват в Новата Реалност, а ще се инкарнират другаде – там, където могат да продължат да играят тази игра на по-силния.

Американците обичат да обвиняват за събитията в своя живот всеки, освен очевидния. Вината е на училището, на съседите, на правителството (което е вярно, но поради различни съображения), вината е на когото и да е и на каквото и да е. Ако детето им направи нещо криминално, вината за това е на всеки друг, освен на тяхното дете и на родителите, които са го отгледали. Докато хората не съумеят да поемат отговорността за събитието, което са предизвикали, те ще остават заседнали в режим жертва/агресор. Онези, които не са жертви, са хората, които могат да кажат “вината е моя”. Онези, които никога не казват “вината не е моя” и “нищо не мога да направя за това”, излизат от тази затворническа планета.

Като чуя “Какво да правя, нямах избор…” знам, че това са глупости. ИМАЛИ сте избора да го направите или да не го направите. Винаги имате избор. Жертвите казват “Нямах избор”. Ориентираните към баланса хора казват: “Имах избор и избрах именно това”. Казах на един пушач, че той самият си е избрал да пуши, но той все още отказва да поеме отговорност. Не разбирам защо, след като никой не е насилвал даден непушач да стане пушач. Той си го е ИЗБРАЛ и ще трябва да живее с този избор.

Като чуя “ако тази промоция беше преди, щях да мога да си купя …” казвам, ако не пушеше, щеше да можеш да си го купиш и сега”. “Е, ама аз давам за цигари само 30 долара седмично”. “Да, но тези пари могат да бъдат използвани за други неща”. Жертвата заема винаги позицията “горкият аз”. Това се отнася до толкова много хора, които отказват да вземат силата си обратно. И не ми пробутвайте тези “ама ти не разбираш колко трудно е да се откажеш”. “Ами кой ви е карал да ЗАПОЧВАТЕ!” Тялото ви е казвало да не го правите, като се е чувствало зле още когато сте започнали да пушите, но вашият ИЗБОР е бил да се тровите, да ограничите своите психични способности поради глупави причини (най-често за да впечатлите някого, който не си струва да бъде впечатляван). Винаги се връщайте към източника, за да видите, че това е било ваше решение. Вие преживявате последиците от собственото си решение. Ако не успеете да признаете и разберете това, ще си останете жертва. Докато не поемете отговорност, няма да бъдете в състояние да се изцелите.

Виждам всички тези жертви всеки ден. Да са жертви е удобно за тях, защото светлите ги окуражават (виновно е обществото, виновен е той, виновна е тя, – само не те). АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА НАПРЕДНЕТЕ, ТРЯБВА ДА ВЪЗВЪРНЕТЕ СИЛАТА СИ И ДА ИЗБЯГВАТЕ КАПАНА ДА СИ ЖЕРТВА.

Ако се оплаквате от нещо, това не ви прави жертва, освен ако не търсите спасение от вън. Като чуя оплаквания, казвам, “Добре, какво ще направиш ти по този въпрос?” Лесбийката ми се оплаква от своята съквартирантка и казва “какво мога да направя?” Казвам й да изхвърли кучката. “Не, не мога да направя това”. С това тя ми казва, че иска да продължава да бъде жертва и да печели съчувствие от околните, докато самата тя не прави нищо по въпроса. Чисто желание да си жертва. Казах й, че ако не направи нищо по въпроса, ако не възвърне силата си и не започне да напредва, не искам да слушам повече тази история.

Друг ми се оплаква – казвам му какво да направи, а той “ама ти не разбираш”. Разбирам. Разбирам, че му харесва да е жертва и затова не иска да чуе за вземане на някакви мерки по въпроса. Затова казвам – не ми говори за това и тогава няма да се налага да слушаш моите коментари.

Жертвите – каква досада могат да бъдат, когато влачат пред вас своите кръстове хлипайки и хленчейки, но отказват да изоставят своя кръст – синдрома “обичам-да-страдам”.

Жертвите НЕ искат да им се казва как могат да поправят своя избор. Те се възмущават, ако им предложите начин да възвърнат силата си. Ако го направите, веднага минават на варианта “горкият аз” и “ти не разбираш”.

“Как смееш да предлагаш решение на жертва, която иска да й помогнеш да продължи да носи кръста си, а не да се отърве от него?”

Те поддържат позицията “горкият аз” докато това подхранва психичния им вампиризъм. Щом получат каквото могат от вас, преминават към друг. Този, който живее живота на жертва, обаче, може да възвърне силата си във всеки момент. Ако те искат да се справят с проблема си, ще го покажат с действия, а не само с думи. Лесно е да се говори, но за да се измъкнеш от капана на това да си жертва се ИЗИСКВАТ действия.

Всички знаем хора, които ни разказват своите сълзливи истории. Като им кажеш какво да направят, се започва “не мога, защото… “ и ти посочват някаква причина. Кажете им докато не станат готови да НАПРАВЯТ нещо да не ви занимават с историите, с които обичат да парадират насам-натам.

Възнесените учители на светлината

Мнозина считат, че Земята ще премине към светлата полярност и че при това тъмните едва ли не, ще кажат, “Добре, ако наистина искате именно това, ние просто ще изчезнем.”

Не се заблуждавайте. На всеки възнесен учител на Светлината има по един Тъмен учител – балансът го изисква. Земята се контролира от тъмните от много отдавна и те няма да си отидат току-така.

Живеем във времена на измама, на пристигания на “възнесени учители” и други подобни събития. Обърнете внимание на онези от тях, които изискват последователи и любимци. ИСТИНСКИЯТ възнесен учител никога няма да позволи това и няма да се остави да бъде обграден от обожаващи го любимци. Светлата и тъмната полярности обаче насърчават подобни неща.

Когато някои от тях насърчават култа към своята личност, това показва, че не са възнесени, а овчари, които търсят овце, които безмозъчно да ги следват. Това се отнася за “възнесените учители” на Ню Ейдж.

Има само един чист източник на информация за вас – вашият Висш Аз. Можете да получавате информация, дори велики идеи и от други източници, разбира се, но пътят на всеки Висш Аз е уникален. Вашият Висш Аз може да има преживявания, които да накарат другите да потръпват. Не е тяхна работа да го преценяват, защото това не е техният път. Дори ако покажете на някого по-малко болезнен път, това не винаги върши работа, дори ако по-късно те се съгласят с вас, тъй като болката им е била необходима за тяхното израстване. Придържайте се към законите на Вселената и не можете да сбъркате.

Свържете се със своя Висш Аз, тъй като той е вашият “ангел пазител” и водач, и последната точка, с която полярностите биха искали да се свържете. Светлата полярност на думи признава Висшия Аз, но на дело продължава да ви насърчава да търсите спасение отвън и да се стремите към външен, вместо към вътрешен контрол на своя път.

Както да правите със светлата и тъмната полярности? Облегнете се назад и наблюдавайте. Ако чувствате, че трябва да участвате – значи това е част от плана и от болката, от която се нуждаете за израстването на вашия Висш Аз. Що се отнася до Финалните Инкарнации – наблюдавайте и изучавайте реакциите.

Полярностите

Садизмът не може да съществува без мазохизма и обратното. Това, че тъмната полярност използва наистина гадни методи, за да укрепи своята позиция е едно на ръка. Светлата полярност реагира на това като “обича” своя враг (който всъщност не е техен враг, а отделената от извънземни “друга половинка”). Светлата полярност непрекъснато пропагандира “обичай-тъмната-страна”. Знам учители, които отказват да се защитават, ако бъдат нападнати – само изпращат “любов”. Казват, че “любовта е като горещ въглен за тъмните и ги кара да избягат с писъци”. НИЩО ПОДОБНО!

Като шаман съм виждал на астрално ниво как в отговор на нападение на тъмните светлата страна изпраща “любов”. Изпращането на “любов” към тъмните подхранва още повече техните садистични желания, защото гледат на вас като на лесна цел. Когато една бивша моя учителка ме повика да отида и да й помогна (защото тя изпраща на тъмните единствено “любов”), отидох и установих, че навсякъде в нейната собственост гъмжи от Тъмни. Изчистих ги с единствения метод, който тъмните разбират – силата, и те отлетяха оттам като прилепи от ада. След това тази бивша учителка беше в безопасност – поне за известно време. Защо тя ме повика на помощ? Защото този начин срещу Тъмните не помага – и никога няма да може. Той само ги насърчава.

Ако любовта е толкова мощна, защо САЩ изпрати армия във Втората световна война? Вместо това можеха да обичат Хитлер и компания. Ако в такива случаи любовта помагаше, защо не подлуди влечугоподобните така, че да се разкарат от планетата? Защото тя не работи по този начин.

Любовта е прекрасна вибрация, която трябва да се използва щедро към онези, които я заслужават и които са си я спечелили. Светлите само поевтиняват тази вибрация като се опитват да “обърнат” Тъмните. Не става така. Любовта се уравновесява от омразата – двете страни на една и съща монета. Вкарайте любовта и омразата в рафинерията, стопете ги и създайте тази прекрасна балансирана емоция, за която не съществува дума в английския. Монро използва думата “лууш” поради липса на подходяща дума.

Затова всеки, който ви кара да “обичате тъмните”, всъщност помага на влечугоподобните и техните Тъмни съюзници да подтискат планетата. Тъмните уважават силата и липсата на страх.

Макар, че Тъмните и Светлите са равни половинки, вие няма да можете да направите едно цяло от тях просто като седите и ги признавате. Те просто трябва да преминат през ОСНОВНА духовна ТРАНСФОРМАЦИЯ, за да се съединят отново. Това трябва да се прави на индивидуално ниво от вашия Висш Аз, след като е напреднал до определено ниво. Тези, които отговарят за 3-та плътност нямат интерес това да се знае – полярностите не искат това. Нито Светлите, нито Тъмните искат това, защото те танцуват под музиката на влечугоподобните и в трета и в четвърта плътност.

Чувството, че си жертва

1. Жените, които действат на принципа “прави каквото ти казвам, а не каквото аз правя”. Първо се правят на жертви, за да може това да им служи като оправдание в случаите, когато след това измъчват другите. Всъщност се стремят само към контрол над останалите. Щом утвърдят позициите си, не се колебаят да превърнат другите в жертви, ако тяхното Тъмно доминиране бъде застрашено.

Използват неща, от които са били лишени в миналото – права за гласуване, равностойно заплащане за еднаква работа и др. – така манипулират слабите мъже, но всъщност те не искат равенство и никога не биха го позволили. Финалните Инкарнации, независимо дали са мъже или жени, НЕ СЕ включват в този много Тъмен сегмент от Играта. Спомнете си първите два закона на Вселената.

Жените “имат нужда да им бъдат давани подаръци”. Ако това не се прави редовно, днешните жени превръщат в жертва мъжете в своя живот.

2. Израел и евреите – сега Израел за Палестинците е това, което Германците са били за тях през 30-те и 40-те. Жертвите от Втората световна война са се превърнали в палачи в Средния Изток. Думата “анти-семитизъм” се използва често откакто евреите са открили, че чрез нея могат да постигат каквото си искат като претендират, че са жертви. Всеки, който не е съгласен с тях, бива заклеймяван като “анти-семит”. Така те се правят на жертви. Да, наистина има анти-семити като Клан и нео-нацистите и като всеки, който ги мрази САМО заради техните религиозни вярвания. Хората са свободни да вярват в каквото си искат, но когато се опитат да наложат това на други, тогава възникват проблеми. За разлика от християните, евреите не принуждават останалите да споделят техните вярвания, но и те като християните претендират за изключителна връзка с техния бог и неговата воля.

3. Черните – твърде често те наистина са били жертви и техните палачи са били християни. Но те смятат, че могат да говорят каквото си искат за белите, а когато същото се каже за тях – лесно се обиждат и заемат позицията на жертви. Колко пъти сте чували “…, защото съм черен”. Те го използват като оправдание при недостиг на знания, компетентност или просто при несъгласия, докато всъщност тези неща нямат никаква връзка с расата.

Американската харта на правата гарантира “свобода на словото”. Защо някой би искал да накаже някого за това, което мисли/казва? Това е част от плана на извънземните за отнемане на свободите и дори на онова, което има само вид на свободи.

Има и други групи, които виждат полза от лавирането между това да си жертва и това да си палач. Това е част от правилата на Играта “разделяй и владей”. Коренът на всичко това е извънземен и принадлежи на Тъмната полярност. Спомнете си и това, че като наблюдавате тези и други елементи на Играта, вие увеличавате възможностите си да излезете от нея. Вие НЕ сте вашия пол или вашата раса. Вие сте инкарнация на своя Висш Аз с човешки преживявания. Истинската ви цел е да си възвърнете знанията за това кои наистина сте и да подтиснете желанията на тялото в полза на духа.

Полярностите си дават сметка, че Висшите Аз са превърнали сюжета на Тъмните срещу Земята в бърз напредък на Едновременните Инкарнации. Висшите Аз са обърнали това, което на повърхността изглеждало като мизерна ситуация (Играта) и са го превърнали в средство за ускорено израстване на духа. Това не харесва на полярностите, които искат да контролират и владеят. Именно това лежи зад плановете на Орион да премахнат човечеството от Земята и да го заменят с нов човешки живот, от който са премахнати досега забелязаните “пропуски”.

Изкласилите Висши Аз се противопоставят на разширяването на полярностите. Полярностите обаче знаят, че при поглъщането на трета плътност от четвърта те евентуално ще бъдат погълнати от Баланса.

Както принцеса Лейла казва в Междузвездни войни “колкото повече Мракът затяга своя юмрук, за да упражнява контрол, толкова повече системи ще се измъкват между пръстите им”. Това, разбира се, няма да спре полярностите, но ги кара трескаво да търсят правилната формула за проникване в по-високи плътности.

Паниката на полярностите се отразява в страха на Орион от смъртта – затова кралицата на Минтака се клонира и взема удължаващи живота лекарства. Полярностите най-много се страхуват от това да не свършат полярностите, а Висшите Аз се надяват най-много на ТОВА – да няма вече полярности.

Вампирясването

Мнозина вярват, че ако в определен ден бъде погребан мъртвец, след това той ще се превърне във вампир. Вярват, че ако това се случи, чесънът може да им помогне да се отърват от него. Църквата се възползва от това и взема живота, душите и парите на своите последователи, а влечугоподобните от 4-та плътност се хранят с енергиите, които тези уплашени последователи излъчват.

Ако вампирът е разперил криле във вас, вие сте се превърнали в негов роб (овца). Дори и да е така, обаче, овцата може да се освободи. Никой друг не може да спаси “овцата”. Можете да предложите на овцата да я информирате. Да й предложите да й осигурите чесън, за да се защити от вампира, но освен ако духът на овцата не е достатъчно силен, за да се освободи от този капан, всичко ще е напразно. Ако бившият подвластен на вампира се освободи, той започва яростно да се опитва да накара другите да се вкопчат в чесъна на знанията. Едно трябва да помните – ВСЕКИ има свободна воля и ако отказва да му покажете как да се освободи, вие ТРЯБВА да го оставите да продължи със своята обвързаност. А вие използвайте винаги чесъна на знанията и празнувайте своята свобода.

Наблюдение: женската осъзнатост

Тази седмица една жена се вмъкна на запазено за паркиране място. Излезе от колата и каза: “Предполагам, че ще трябва да я преместя. Къде мога да паркирам?” Посочих и отсрещната страна на улицата. Тя въздъхна, качи се в колата си и попита “Можете ли да ми помогнете да се измъкна от тук?”. Казах й: “Не. Вие можете да се измъкнете така както сте се вмъкнахте”. Разбира се тя знаеше, че може, НО целта беше да играе на безпомощна, за да контролира. Определено беше сбъркала адреса, обаче.

И друго: защо жените винаги очакват мъжете да ги черпят с нещо? Снощи бях в ресторант, собственост на моя приятелка. Сервитьорката, като чу разговора ми с домакинята, дойде и попита “С какво бихте искали да ме почерпите” Казах: “С нищо”. Тя каза: “Аз съм добра партия (разбирай курва). Казах й: “Но си грешния пол”.

Мъжете нямат нужда непрекъснато да им се купува нещо. Жените обаче имат, като проститутките/курвите, освен ако не са от тези проститутки, на които им плащаш за услугата и толкова. Жените, с които мъжете живеят обаче, винаги искат да им се плаща и в замяна получават куп неприятности и още повече искания. Най-добрият приятел на човека е кучето (ако го обича), а на жената – диаманта (материалните неща).

Защо жените не могат да бъдат щастливи от това просто да бъдат жени? Защо искат да са мъже? Те са си избрали инкарнацията на жена заради преживяванията на същество от женски пол. Вместо това се опитват да променят преживяването.

Можете да бъдете напреднал дух и да сте женска инкарнация. Ако сте, ако духът управлява физическото тяло, ще признаете природата на жената. Ако обаче тялото контролира духа – забравете. Дори при това положение, сигурен съм, че такива напреднали съществуват. Те не играят на “горката аз”. Те не се опитват да бъдат мъже. Те не играят игричките, които жените играят всеки ден.

Жените и мъжете са несъвместими. Това се знае откакто е било извършено разделението на половете чрез генетични манипулации на извънземните. ПО-ДОБРЕ Е ЩЯЛО ДА БЪДЕ ТЕЗИ РАЗДЕЛЕНИ НА ПОЛОВЕ СЪЩЕСТВА ДА СА БИЛИ ПРЕМАХНАТИ И НА ДУХОВЕТЕ ДА Е БИЛА ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАМЕРЯТ ДРУГИ СРЕДСТВА ЗА ИЗРАЖЕНИЕ.

Поради енергийното триене между мъжа и жената, осъзнатият/зрял мъж се държи на разстояние от жените. Да, може да е приятел с тях, но определя параметри, които те не бива да пресичат – те, обаче, въпреки това ще ги пресичат – такава е природата им. Трябва да сте силни, но ако сте напреднали духовно, вие вече сте, ЩОМ сте научили. Ако разкриете на жените истинската им природа, ще получите в отговор “ти мразиш жените”. Не се хващайте.

За онези от вас, които още не са достигнали финалните етапи – вие ще продължите да правите грешки ДОКАТО се научите. Като момчето, което се жени, развежда (защото тя е кучка), а след това търси друга, за да го направи отново. Така ще продължавате с този цикъл, докато ВИЕ не го прекъснете – както с всеки друг цикъл.

Жените стават все по-тиранични и правят много противни неща на мъжете, но ако мъжете направят нещо подобно на тях, пищят, че са подложени на “сексуален тормоз”. Те търсят идеалния начин да манипулират мъжете. Прекъсването на цикъла е да осъзнаете, че нямате нужда от противоположния пол. Необходимостта е изкуствена.

Жените се ужасяват като видят напечатани подобни неща и гледат да попречат на мъжа да ги чете. Те предпочитат мъжът да е незначителен и неадекватен. Ако ви повтарят това достатъчно често, може и да им повярвате. Необходимостта, която изпитвате към жените е изкуствено създадена – чрез команда във вашето ДНК. Контролира ви не вашият дух, а вашето тяло, но изборът да прекъснете този контрол е ваш.

Финалните инкарнации – мъже и жени, не изпитват трудности да гледат на тези наблюдения като на това, което те наистина са. За щастие, не остава още много време да сме на Земята от 3-та плътност.

Наблюдения

Мъжете обичат да бъдат мъже – да лудуват и да бъдат физически. Жените, които изпитват ревност към независимата природа на мъжа, се стараят да попречат на мъжете да бъдат мъже. “Не се бий”, “Стига си лудувал”. “Бъди такъв, какъвто ние искаме да бъдеш. (тоест, отхвърли мъжката си природа и ни остави да те контролираме/насочваме, за да бъдеш какъвто НИЕ искаме да бъдеш).

Мъжете обаче са тук, за да се развиват като мъже, а не като жени. За това си има отделни инкарнации. Щом Духът стане зрял до известна степен, той започва да влияе върху мъжката страна и да я променя, за да пасне по-добре на зрелия дух. Физическото поведение става средство за забавление – различни словесни изрази стават средство за изразяване на мъжа без примитивното разрушително насилие.

Жените са манипулативни – те изваждат мъжа от равновесие и ако в отговор на провокацията той ги удари, започват да се оплакват “Какво съм направила?” “Какво му става?”. Такава жена никога няма да си признае, че самата тя е предизвикала случилото се. Защото днешните жени смятат, че това е тяхно “право” да постъпват така и да карат мъжете да удовлетворяват желанията им. Всичко това е част от програмирането на Орион.

Не познавам женен мъж, който да не е в една или друга степен контролиран. Връзката не е между партньори, както би трябвало, а контрол на единия пол над другия. Има и такива, които се държат като доминиращи пред жените си, които просто са твърде хитри, за да им се противопоставят, но всъщност жените им ги управляват въпреки всичко – просто егото му не допуска да си признае какво става.

Защо мъжете остават с жени, които ги обиждат? Защото обществото изисква това, защото се страхуват да бъдат себе си, защото тялото управлява духа и защото духът не е узрял достатъчно, за да разбере какво става – има и други причини.

Трябва да бъдете себе си, а не да се опитвате да впечатлите жените, защото ако го правите, вие подтискате истинската си същност, която ЩЕ изплува на повърхността един ден. Да бъдете с жена, чиято идея е да ви промени, или да бъдете с жена, която ви харесва какъвто сте – изборът е ваш.

Мъже, оставете жените да бъдат жени. Жени, оставете мъжете да бъдат мъже. Сега на Земята господства манталитетът на жертвата – почти всеки е ЖЕРТВА на нещо. Това е дисбаланс, който се уравновесява от онези, които тормозят жертвите в съответната степен.

Лакеите на империята Орион. Тестостерон.

На първа страница във вестника излиза статия – из близкия Изток има “Твърде много тестостерон” – защо статията е на първа страница? Разчита се, че повечето хора като го видят, ще си кажат “Щом го пише във вестниците, значи е така” – особено Инкарнациите от ниските до средни нива. Като цяло целта е подчинение на мъжете. Онези, които обичат модела “проблем-реакция-решение” действат така: Проблем: мъжете (тестостеронът) предизвикват война. Реакция: войната е нещо лошо. Решение: Нека жените управляват. Това е ЧИСТА манипулация от страна на Империята и нейните лакеи.

В Империята не се позволява на мъжете да поставят под въпрос (да се опълчват) да отправят предизвикателства срещу нарежданията на жените. Само че жените са много по-смъртоносни от мъжете.

Какво може да се направи във връзка с това? Нищо. Това е основна част от Играта. Можете да се образовате и да помогнете на други, но истинското освобождение идва когато излезете от Играта. Поради това можете да държите Играта встрани от своята индивидуална сфера като не участвате в нейните тиради и не я подпомагате като приемате драконовските промени, които се разпространяват като рак.

Тъй като сега сме в годините на края на Играта, ще бъде интересно да видим какви жокери ще се разиграят в противовес на масовия контрол от страна на Империята. Те ЩЕ бъдат разиграни и ще ТРЯБВА да бъдат наистина масови. Нямам търпение да дойде този момент. Продължавайте да наблюдавате и да Напредвате.

Мъжете трябва да възвърнат силата си

Репортажите от страната “Х” обявяват, че там “избиват жени и деца”. В много филми се срещат думите “спасете първо жените и децата” и т.н. А какво да кажем за мъжете? Защо всичко да е наред ако убиват мъже, или ако мъжете не бъдат спасени?

Ще ви кажа едно: когато духът ви израсне достатъчно и започнете да виждате Играта като това, което тя наистина е, ще останете отвратени от нейните правила и удивени от това, че другите се ловят на тези правила. Преди жените са били щастливи да бъдат жени. Сега, през 20 век, жените искат да бъдат мъже, същевременно запазвайки си статуса на жени. Искат облагите, без да бъдат третирани като равни. Говорили сме вече за това.

В отговор на моя материал един мъж ми писа “точно това трябва да направят мъжете – да пречат на жените да бъдат щастливи”. Направо ми идваше да се разкрещя. Точно това е идеален пример за човек, който отдава силата си на жените. Да отдаваш силата си означава, че трябва да се инкарнираш отново. Ние правим това стотици пъти. Накрая, достигайки Финалната си инкарнация, събираш силата си и започваш да виждаш Играта като това, което тя наистина е. Едно от желанията ти е да събудиш и другите, за да могат те също да видят Играта като това, което тя наистина е. Това може да бъде много разочароващо. За да скъсате с Играта, ТРЯБВА да възвърнете силата си.

Една от лъжите е, че жената дава живот. Не дава. Тя износва живота, който мъжът й дава. В основата на всичко са генетиците от Орион. Империята е управлявана и доминирана от жени. Там вярват, че мъжете могат да бъдат контролирани и жертвани. На Земята това започна да се проявява посредством американските жени.

Тези вярвания, че жената трябва да бъде издигана на пиедестал, са втъкани в хората от генетиците от Орион. Никой не бива да бъде издиган на пиедестал, още по-малко поради неговия пол. Влечугоподобните генетици са се постарали доста предвид планираното връщане на Империята в слънчевата система.

Една от причините, поради която част от извънземните се страхуват от нас, са нашите духовни способности. Жените са използвани за контрол над мъжете, за да не открият те истинската си същност и да не поискат да променят статуквото – досега жените на Земята са успели да постигнат това освен в един случай – гей групите. Основните забрани за тях произтичат от това, че те не се размножават. Истинският страх е, че гейовете и лесбийките не могат да бъдат управлявани от никого.

В местните американски племена да си гей означавало, че вървиш между два свята – това били ценени членове на племето. Ето защо сега е толкова важно да бъдат унищожени местните племена.

Възвръщането на силата си не е лесно, но щом го направите, вече никога няма да искате да я отдадете на никого нито заради неговия пол, нито заради неговия статус. Така вече ще бъдете готови да излезете от Играта. Защото ако не сте си възвърнали силата, няма да можете да се справите с четвърта плътност. Затова отвращавайте се, когато чуете, че се отнасят зле с мъжете, но предимно заради това, че самите мъже го допускат. Ако не става дума за избиване на хора независимо от техния пол, значи става дума за поредния номер на Играта и на Орион.

Наблюдения: Последиците

Защо твърде малко хора имат желание да приемат последиците от своите действия? Защо се оплакват от последиците, но отказват да видят какво ги и породило?

Примери:

– Лицето “А” кани някого в дома си между 1- 1:30. Лицето идва в един и звъни, но никой не му отваря. Продължава да звъни за в случай, че “А” е в банята или е заспал. Никакъв отговор. Оставя му бележка и си тръгва. Прибирайки се, намира съобщение на телефонния си секретар, в което “А” му обяснява, че излязъл и са го забавили на някаква опашка. Казва и това, че гостът му трябвало да дойде в 1:30. Изпълнен с възмущение, заема позата на жертва: Не бях виновен аз, нямаше как да го избегна”.

Тук основния момент е, че излизайки “А” не е оставил бележка на госта си, а го оставя да гадае. Без да мисли, че е настъпил края на света, гостът си отива, а пък “А” заема позата “горкият аз”. Гостът се чуди защо “А” не поема отговорност за това, че не му е оставил бележка. Направил го е поради пропуск или нехайство, но все пак решението е негово. “А” се оплаква от последиците, отказвайки да види причината. Той би трябвало да признае грешката си и проблемът би отпаднал. Той обаче избира да влоши ситуацията с “не съм виновен аз” и “не можех да го избегна”. Горкият “А” – дали някога ще наруши този цикъл?

– Лицето „Б” иска “да научи всичко, на което учителят му може да го научи”. Обещава да прави каквото учителят му каже и започва да учи. Правят му лична регресия и си спомня, че е бил шаман. Иска да се научи да прави и това. Учителят казва, че ще отнеме време, но той да не прави нищо преди учителят да му каже. „Б” обаче отива в института на Монро да учи техники за излизане от тялото. Там има някаква жена – „Б” решава да й направи пътешествие като шаман ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОЩЕ НЕ Е ОБУЧЕН ДА ПРАВИ ТОВА.

След това отива при учителя си и му се хвали какво е направил. Учителят му е ужасен – изключва го, защото той е злоупотребил със способностите и знанията си и не се е подчинил на учителя си. „Б” изчезва за 18 месеца, но след това се появява пак и очаква учителят му да се държи така, сякаш нищо не е станало.

„Б” припомня на учителя си, че му е обещал да го научи на “всичко”. Учителят не казва нищо. „Б” обвинява учителя си, че му е обещал нещо, а не го е изпълнил. Защо „Б” не вижда, че той е причинил последиците? Когато това му се казва, то не му харесва и иска учителят да сподели вината с него. Можете ли да повярвате това? Но той минава на принципа “ти си виновен”. Ще успее ли някога „Б” да прекъсне цикъла?

– Лицето „С” решава да живее и подкрепя друга жена. „С” е лесбийка, но другата жена не е. „С” подкрепя финансово другата жена, но прекарва много време в оплаквания относно финансите и жената. Казва й се да я изгони, но тя твърди “Не мога да направя това”. Тя е направила избора, но се оплаква от последиците. Горката. Ще успее ли някога да прекъсне цикъла?

– „Д” иска да учи с учител. Има несполучлив брак. Има две невъзпитани деца. Осъзнава, че женитбата му е била грешка. Това е добре. Признава грешката си. Признаването е само първата стъпка. Но той не може да прекъсне цикъла и винаги намира причини за това. Толкова ми се иска да уча, оплаква се той, но това ми пречи, онова ми пречи. Ама вие просто не разбирате. Разбирам. Той се намира в цикъл, който може да бъде прекъснат само от самия него. Извинение за това защо не може да учи ще има ВИНАГИ, но той е контролиран от обстоятелства, които самият той е задействал. Освен ако/докато не бъде в състояние да прекъсне сам този цикъл, той ще продължава да играе Играта.

Идеята ви е ясна. Дари ако одобрявате това докато го четете, запомнете едно: докато не започнете да поемате отговорност за собствените си действия, чака ви още доста път. Основна стъпка по пътя на духовното развитие е да можеш да кажеш “Моя е вината. Решението беше мое”. Не е важно решението, защото това е просто преживяване. Онова, което Е важно, е да си в състояние да приемеш, че ТИ си го взел и можеш да живееш с последиците от него. Ако не ти харесват последиците, значи е време да вземеш друго решение, за да ги промениш. Силата е в ТЕБ. Ако си я отдал (не е моя вината/не можех да го избегна), значи самият ти трябва да си я възвърнеш обратно.

Наблюдения: Трофеите

Когато ходят на лов и уловят нещо, мъжете се снимат с него и тази снимка става “трофей”.

Когато жената се омъжи, също иска своя трофей – прави тези снимки от сватбата и ги слага из цялата къща, особено в хола и спалнята – за да напомня на мъжа за какво става въпрос, на кого принадлежи той и да предяви права над неговата енергия.

Жените непрекъснато се мотаят около мъжете, но същевременно се оплакват от тях. Защо не ги оставят тогава? Защото използват енергията им.

Колко пъти сте видели мъж да разнася албума със снимките от сватбата си? Жените обаче ги разнасят. За да държат мъжа под контрол и да държат другите жени настрани от него.

Целта на Орион е жените да подчинят мъжете. Това се разиграва в трета плътност и се пренася и в четвърта – от духовете, които отказват да погледнат на себе си като на това, което наистина са – безполови. Това е част от заложения от манипулаторите капан. Много им се иска да може всичко това да се пренесе и в пета плътност, но това няма да стане.

Всички духове, независимо в какво тяло са, в основата си са едни и същи. Помислете за това от гледна точка на електричеството. Включвате устройството (физическото тяло) в мрежата, и то работи. Духът оживява физическото. Някои устройства могат да предават идеи, други да препичат филийки, трети да осветяват стаи и т.н. Всяко устройство е различно, НО електричеството е същото. Земното женско тяло е било създадено от манипулаторите, за да тегли мъжката енергия, както и за други цели. Щом бъде дадена на късо тази команда, започват да се проявяват естествените наклонности на духа.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s