1

ИГРАТА В ТРЕТА ПЛЪТНОСТ

Все още ли сте в Играта?

Вярвам, че всички вие разпознавате вече Играта. Но все още ли сте в нея? Ако да, до каква степен и колко нетърпеливи сте да излезете от нея или да продължите да я играете? НЯМА ГРЕШЕН ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС!! Вие сте където сте и това не е нито добро, нито лошо. Това сте ВИЕ!

И така, да разбирате интелектуално Играта е едно. Може да ви доставя удоволствие да играете Играта. Може да искате да продължите да играете Играта независимо от природата й. ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ ИГРАТА и ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА НАПУСНЕМ ИГРАТА. Щом вашият дух/проекция на вашия Висш Аз израсне достатъчно, за да започне да се чувства некомфортно по отношение на Играта, той иска да знае “защо”. Той знае, че не всичко е такова, каквото изглежда. Това може да отнеме няколко инкарнации или по-малко, но щом започнете да излизате, рядко се връщате назад, ОСВЕН ако самите вие не желаете да го направите. Но дори отново да потънете в Играта, никога няма да я играете по същия начин, защото напредъкът на вашия Висш Аз ще ви увлече, дори и това да отнеме няколко инкарнации.

Вашата Финална инкарнация пилотира кораба. Другите са “членове на екипажа”. Ще изпитвате особено чувство, когато четете това, защото сте изложени на материал от по-високо ниво. Този материал ще ви помогне да се събудите за този, който наистина сте. Ако отричате това и своите чувства, само се заблуждавате и отлагате неизбежното.

Борбата срещу промените (дори на индивидуално ниво) ще ви причини болка и безпокойства, защото тялото временно надмогва истинския вас. С други думи, вие сами причинявате собственото си страдание, защото се борите с вашия истински (Висш) Аз. Когато плувате с промените, животът е вълнуващ и потокът от по-висша информация е невероятен, защото вашият дух диктува на физическото повече, отколкото обратното.

Интелектуално да се съгласявате с наблюденията за Играта е едно, но ако продължавате да се съпротивлявате на това, което сте научили, за да продължите да играете Играта, независимо от това какво знаете сега, вие ще внесете нежелани вълнения в своя живот.

Ето няколко примера за Играта: Подтикът да правите пари надмогва ли желанието ви да усвоявате духовна информация? Обществото надмогва ли вашите решения да се промените? Мнението на другите надделява ли над вашето собствено? Доставя ли ви удоволствие, когато чувате как другите нарушават табутата (без физически да нараняват някого), но вие самите “просто не можете да направите това”? Наистина ли ви е приятна компанията на вашите приятели от същия пол, но не можете да завършите приятелството (енергийния обмен), защото “съм хетеросексуален”? Безпокоите ли се какво ще си помислят другите за вашата коса/дрехи/мнения? Всички тези са знаци на Играта и контрола на тялото над духа.

“Аз съм хетеросексуален”, казват мнозина. НЕ СТЕ хетеросексуален. Това го говори тялото ви. Извън тялото си ние сме еднакви – ЕДНАКВИ, вашият дух е андрогинен!!! Подобното привлича подобно в областта на духа. Половете са нещо изкуствено създадено. Манипулаторите и религията не искат да откриете кои сте. НИЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕМ ПРЕЗ ТОВА – ЗАРАДИ ПРЕЖИВЯВАНИЯТА; всички сме прокълнати с хетеросексуалността.

Щом се свържете с духа/Висшия си Аз и вашият дух надмогне тялото дотолкова, че да започне да доминира, ще преживеете истинската природа на духа. Ако отричате истинската природа на вашия дух, значи още играете Играта и В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО. Просто осъзнайте накъде сте се насочили. Не можете да достигнете максималната си сила с фрази от рода “Аз съм хетеросексуален”. Всички гей и лесбийски кръгове са далеч по-силни, защото оставят цялата си сила да протича (даже ако Висшият им Аз не е съзрял достатъчно, за да я оцени). Ще знаете, че сте повече във връзка със своя Висш Аз, когато ментално напреднете до бисексуалния етап – това е място между тялото и духа, но то Е напредък макар, че отрича несъвместимата природа на мъжкото и женско физическо тяло.

Ако обаче искате да продължите да сте в Играта – няма проблеми. Наслаждавайте й се!

Думите не са достатъчни, за да направите прехода от трета плътност – контролираното от тялото съществуване, към по-висока плътност – управлявана от духа. Действия ТРЯБВА да последват, щом осъзнато приемете промените. Ако откажете, защото “какво ще си помислят моите родители/приятели/обществото?”, вие сами донасяте проблемите до своя праг и само вие можете да коригирате тази грешка.

Ако кажете “съгласен съм”, но продължите да преследвате разгорещено парите на борсата/търсите начин да се ожените/искате да имате деца/имате нужда от противоположния пол и т.н., значи не сте се отдалечили достатъчно от Играта, за да прекъснете участието си в нея.

Това може да отнеме няколко инкарнации. Това, че изобщо получавате тази информация показва, че сте напреднали достатъчно, за да можете поне да започнете да излизате от Играта. НЕ СЕ УКОРЯВАЙТЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ ИСКАТЕ ДА ИГРАЕТЕ ИГРАТА. Не укорявайте и онези, които излизат от Играта и са в края на своето пътуване. Един познат ми каза: “Ти не си с нищо по-добър от мен, ОСВЕН заради всичко онова, което знаеш.” Наистина, а след това Играта го хвана, той спря да израства с бързото темпо, с което беше започнал, ожени се и му се роди дете. Играй Играта! Това обаче беше неговият избор и аз уважавам този избор. На хората не им харесва, когато не вдигам шум заради техния избор, но в същото време не им харесват и последиците от техния избор (това е духът, който ги кара да се чувстват некомфортно, поради взетото решение).

Още нещо. Щом започнете за излизате от Играта, не се обръщайте назад, за да гледате и не си вирвайте носа с коментари като “той/тя не е напреднал все още”, “той/тя е все още на нивото, на което беше преди 2 години”. Това няма никакво значение. Не бъдете сноб и не гледайте другите от високо заради това, което те са. Грижете се за това къде сте ВИЕ, а не за това къде са те.

Ще кажа няколко думи за филма “Машина на времето” “The Time Machine” (2002). Препоръчвам ви го. Ако преди да го гледате не искате да знаете за някои сцени от филма, не четете по нататък. Става убийство и изобретателят на машината се връща във времето, за да го предотврати. Той спира това, но в същото време лицето бива убито – на друго място, но пак насилствено. НИКОЙ не може да се намеси, ако решението на Висшия Аз е взето. Въпросната инкарнация ЩЕ умре тогава, когато е предвидено. Затова търсенето на изобретателя беше да предотврати смъртта на лицето. Има една прекрасна мисъл: “Ако не ти харесва отговора, не трябваше да задаваш този въпрос”. Това е толкова вярно. Толкова много пъти съм отговарял на въпроси, само за да разбера, че хората искат не отговор, а потвърждение на своето собствено мнение.

Машината на времето го заведе в 2037, когато настъпва края на света. Отнемете от числото 30 години и ще бъдете много по-близо до това време. Когато изследователят отива в това време, той заварва Земята като пустиня. Аз съм виждал същото за 2200, както и много други. Бях изненадан да видя това във филма.

Друго интересно нещо – водачът Морлок (влечугоподобен), който управлява останалите. Той им казва, че хората са храна за тях и че така е било от 800,000 години.

Наблюдение: Полярностите и края на Играта

Сценариите за края на Играта изискват и ДВЕТЕ полярности да бъдат максимално активни. От една страна е диктаторът Буш (зиг хайл) като една от видимите икони на Тъмната полярност, обградени от своите фашистки/религиозни поддръжници и лесно манипулирана и заблуждавана публика. От друга страна е Светлата полярност с нейните “любов, не война” и манталитета на отдаването на силата. Играта има НУЖДА и от двете полярности в своя край, тъй като конфликтът между тях създава енергиите, с които се храни долния астрал (хаоса). И ДВЕТЕ страни използват страха като свое главно оръжие – страх от тероризма, страх от войната, страх от смъртта (идентифициране с тялото), страх от различни идеи, и т. н. Използването на този страх е предназначено да ви стимулира да отдадете силата си на едната от полярностите и да им позволите да ви манипулират в случай, че го направите. Ако основаните на страха методи нямат ефект, нито една от полярностите не би могла да съществува. Това е главната причина, поради която любимците биват насърчавани – лесно контролирани хора, при които няма Висш Аз, за да се “бърка”.

Политиката е Тъмна. Буш лъже отново и отново в своите опити да контролира мнението на публиката и света. За всичко, което говори за своите врагове, можете да изтриете името им и да поставите на тяхно място неговото. Той знае, че повечето американци глупашки реагират на патриотичните теми и на основаните на идентифицирането с тялото страхове, затова непрекъснато говори за “предупреждения за терористи” – за да държи публиката дисбалансирана. Светлата полярност се фокусира върху страха от смъртта и умирането, но от перспектива различна от тази на Тъмните. Тъмните искат да убиват за сила. Светлите искат да предпазят живота като “свещен”. Страховете от смъртта допадат на контролираните от тялото хора и на любимците, но любимците почти винаги избират пътя на Тъмните. Междувременно тези хора с Висш Аз, макар, че са и от двете полярности, се стремят да избират Светлата полярност докато са в долните до средно-Напреднали нива.

Много напредналите и високите нива знаят, че Буш е гаден предател на Конституцията. Природата на Играта не е мирно съвместно съществуване, а адска активност, Грандиозна кулминация. Играта определено не иска Светлите да контролират тази част на галактиката, но в същото време не иска и пълен контрол от страна на Тъмните, защото това би сложило край на главния конфликт тук. Ако се разиграе жокера Извънземни, Тъмните печелят, а страха от Империята Орион ще създаде пир за долния астрал за доста време.

Възможно е едновременно да се разиграят и няколко жокера. Очевидната карта е Картата на войната. Междувременно – картата, че втора луна е в орбита около Земята, което се вижда от южното полукълбо – Картата Извънземни. Друга карта – тази на земните промени. На земния планетарен дух му писва и това си проличава от геоложки промени и промени във времето. Картата Астероид ще удари Земята, основана на лъжи, защото в действителност те никога няма да ни кажат какво ще удари Земята. Което и да е правителство (и всички от тях) използва лъжи и затова не може да им се вярва. Има и други жокери в тестето. Само наблюдавайте и си вземайте мислено бележки.

Някои смятат, че скоростта на Играта може да се промени. Не може. Тя ще продължи както е предвидено и Светлите са необходими, за да дразнят Тъмните играчи. Втори октомври е дата изключително активна от астрологична гледна точка в отрицателен смисъл. Наблюдавайте и си вземайте бележки. Гледайте под повърхността, за да видите манипулациите и натиска на Играта.

Жокери, събития и участие

По време на Края на Играта се получават драматични повишения на броя на Събитията и разиграването на жокери. Как се справяте с тях? Как ще се справите с тях ВИЕ, докато се разиграват? От събитията 9/11 насам правителството посади страх в гражданите си и те вече са готови за късане. Днес близо до Ню Йорк Сити експлодира цистерна с гориво. Един от модераторите на радиото каза, че толкова го е яд, че е непрекъснато обзет от страх, че му иде да бомбардира някоя страна. Правителството обича този вид отговори. Страхът продължава да господства. Очаквайте още предизвикващи страх събития из цялата страна. Годината от ада продължава.

Реакциите на хората от Калифорния са различни на тези на жителите от Ню Джърси. Наблюдавайте своите реакции.

Съветът ми е да бъдете психически подготвени. Въоръжете се с познания според своя етап на развитие и Напредък. Вашият Висш Аз вече е избрал преживяванията, които ще имате. Вярвайте в своя Висш Аз. Тези от много Напредналите нива ще откажат да бъдат уловени в капана и да станат част от тълпата. Това може да се окаже вашето преживяване, или пък вашето преживяване ще бъде да наблюдавате тълпата отстрани. И двете положения имат валидни точки с оглед вашето ниво на Напредък.

Що се отнася до мен, ролята на Наблюдател заемам от години, но Събудената Финална Инкарнация представлява отделен клас. Най-малкият брой наблюдатели ще бъдат Финалните Инкарнации, а Ниските, Средни до средно-Напреднали нива почти напълно ще бъдат манипулирани от правителството. Помнете Вселенските Закони, особено този на Позволяването и оставете своя Висш Аз да бъде вашия водач.

Ако се разпадате на парчета – това е вашето преживяване. Ако се опитвате да бъдете водач на група/икона – това е вашето преживяване. Ако направите самоубийство – това е вашето преживяване. Ако се присъедините към тълпата, това е вашето преживяване. Ако просто седите встрани и наблюдавате – това е вашето преживяване. Предполагам, схващате идеята.

Вие ще бъдете там, където вашият Висш Аз иска да бъдете, независимо дали това е град, малко градче или скришно място в планините. Не се безпокойте с мисли от типа на можеше да/трябваше да. Повечето подобни мисли са част от структурата от команди на тялото, свързани с оцеляването. Когато дойде момента да напуснете този сектор от Играта, вашият Висш Аз ще ви гарантира, че ще умрете според неговите предварително взети решения за тази инкарнация. Вярвайте в своя Висш Аз.

Краят на Играта и Висшите Аз с едновременни инкарнации

Този времеви период е уникален от разрушаването на Атлантида насам. Разполагаме с възможности за незабавни глобални комуникации, електроника известна и неизвестна (на публиката) и способност да преживяваме извънземно влияние без да напускаме планетата. В предишните периоди малцина са се отдалечавали на повече от 20 мили от дома си. Днес всеки ден или седмица можеш да вземаш самолета и да пътуваш из глобуса. Прелитайки до други страни можеш да преживяваш разликата между различните култури, стандарти, храни (до известна степен), езици, етика и много други. Това са останки от извънземните раси, ангажирани в генетичните манипулации, след като империята Орион е създала полове тук. Можете да установите, че КОРЕНЪТ на чуждите езици е сходен с извънземните езици на онези, които са се намесвали на Земята. Това се отнася и до писмените езици. Те, разбира се, с времето са се променили или са били адаптирани, но извънземният оттенък остава. Например, за нетренираното око написаното на китайски и японски изглежда еднакво, но всъщност тези езици са много различни. При все това, имат и много сходства със своите оригинали.

Това е част от Играта – да може да се преживява ШИРОКО разнообразие без да се напуска планетата. Това означава, че всички едновременно инкарниращи Висши Аз имат активни инкарнации през ЦЕЛИЯ период, започвайки от 1800. Аз съм виждал една от моите през втората световна война.

А сега едновременните инкарнации са тук за края на Играта. Има Финални, Доминантни, много Напреднали инкарнации и множество други инкарнации. От Висшия Аз зависи какво ще преживява дадената инкарнация. Има множество Финални инкарнации, които никога няма да се разкрият, тъй като са си избрали да наблюдават. Това е техният избор, макар, че те са силно заинтересувани от проекта Матрицата 5. Както винаги, ако искате да откриете каква инкарнация сте, трябва да уредите това със своя Висш Аз.

Този времеви период е отличен с оглед възможностите за учене (компютри, ТV, големи библиотеки с книги и т.н.) – по времето на Атлантида не е било така. Сега е кулминацията на Играта. Полярностите се опитват да изгладят разликите, които са били ДАЛЕЧ по-силно изразени преди тази епоха и да направят Земята хомогенен свят – както световете, принадлежащи към Империята Орион. Това няма да стане.

Преживявайте каквото ви се иска. Не оставяйте полярностите да ви диктуват какво би трябвало/не трябвало да правите.

Думата “терорист” стана нарицателно за всеки, който използва насилие, но и за всеки, който не иска да тегли въжето. Това е основната част на Империята Орион – всеки, който не се съгласява, е “терорист” или “предател” или “непатриотичен”. ВСИЧКО това са лъжи, но трябва да сте Напреднали достатъчно, за да видите какво се крие зад тази пропаганда. Те не искат да пътуваме – оттам разправиите по летищата. Разпространяват страх. Всичко това е част от края на Играта и ние сме тук за да наблюдаваме и преживяваме според нуждите на нашия Висш Аз – ИСТИНСКИЯТ вас.

Фалун Гонг и Играта

Организацията Фалун Гонг беше обявена за заплаха от китайското правителство. Групата твърдеше, че се събира само за да медитира. Защо е целият този шум от страна на правителството?

Тази организация се опитва да промени живота на своите членове и живота на своята страна в посока към по-добро. Наръчникът за новата парадигма непрекъснато предупреждава хората да НЕ правят това – организирайки се, те формират видима структура с водач. Това наистина Е заплаха за Играта и Играта се обръща срещу тях така, както Наръчникът предупреждава, че ще стане.

Играта няма да толерира никакви СЕРИОЗНИ предизвикателства към нея. Роберт Монро също предупреждаваше за това. Говори се за групи от по няколко души и определено НЕ за организации. Фалун Гонг в Китай включва хиляди. Това са много духове, свързали се за да работят за една добра кауза, но учителите на Играта винаги следят за такива дейности. Те си имат защита срещу такива неща.

Фалун Гонг не изчезна от Китай, но с организацията беше свършено. Този урок трябва да бъде използван от останалата част на света, където ВСИЧКИ хора са наблюдавани, особено в САЩ, Канада и Западна Европа. Разговорите по телефона се подслушват, правят се и още много неща. Не си мислете как да си правите експерименти с Играта. Концентрирайте се как да излезете от нея и да се свържете със своя Висш Аз. Играта няма да толерира дейности като тези на Фалун Гонг, но няма да ви направи нищо, ако работите в себе си за себе си.

Идентифициране с тялото

Идентифицирането с тялото се превръща в нещо централно за земните хора . Защо? Защото Играта и Орион НЕ искат да знаете, че вие НЕ сте своето физическо тяло. Ако вярвате (вижте думата beLIEve и обърнете внимание на централната й част [”вярвам”, а централната част означава “лъжа” Бел.прев.]), че вие сте своето тяло и че сте тук само за една инкарнация, значи позволявате на своето тяло да ви управлява, докато вашият дух съзрее достатъчно, за да преодолее това и да знае, че се е инкарнирал във ВСИЧКИ видове тела и Земни раси. Поради това наистина няма значение дали се шегувате с някоя от расите/половете и т.н. Вие сте всичките тях. Ако не можете да се смеете над себе си, вие НЯМА да сте в състояние да излезете от Играта. Това да се обиждате от всяка най-малко нещо би накарало една Събудена Финална Инкарнация само да поклати глава над такава глупост И още нещо – това би означавало, че все още не сте готови за материалите на Матрицата 5.

Ако имате навика да се обиждате, защото някой прави коментар във връзка с дадена раса или пол, преодолейте го.

Един пример: негрите се обиждат от думата nigger, но наричат, ПРЕДНАМЕРЕНО стремейки се да обидят, белите с думи като белчо, снежинка и т.н. Двоен стандарт – ние можем да бъдем расисти, но никой друг не може. Ако не ви харесва да ви обиждат, не използвайте такива термини, а ако ги използвайте, бъдете подготвени, че ще бъдат използвани и срещу вас.

Играта не само е пълна с подобни несправедливости, а и ги насърчава. Те внасят негодувание и възмущение, страхове и нискочестотни емоции, които хранят съществата от долния астрал и насърчават още повече конфликти. Когато говоря с други Напреднали, мога да споменавам за минали инкарнации и раси, в които съм бил и го правя с чувство за хумор, защото определено зная, че НЕ съм моето физическо тяло. ВСИЧКО се свежда до преживяванията.

Ходенето на зиг-заг, идентифицирането с тялото и Играта

“Страхът ги държи на линия”, казват Тъмните И светлите полярности. Както знаете, във Вашингтон един снайперист стреля напосоки по местните жители. Страхът, генериран в тази област е празник за тези от долния астрал и е обхванал онези, които живеят в този район. Най-новия съвет от страна на полицията беше (КОГАТО сте навън, движете се бързо и то на зиг-заг”) към онези, които искат да изкушават съдбата и се осмеляват да излязат от своите домове. <въздишка>

Тези, които редовно четат Матрицата 5 знаят, че вашият Висш Аз е избрал времето и начина на смъртта на всяка инкарнация. След като инкарнацията е започнала НЯМА начин да се промени това. Онези, които са умрели и онези, които продължават да умират, изпълняват плановете на своя Висш Аз. Ако вашата инкарнация предвижда насилствена смърт и вие, знаейки това, в този ден се скриете в своя дом, ВЪПРЕКИ ТОВА ще умрете насилствено в определеното време. Може върху къщата ви да падне самолет, или в нея да се блъсне камион, или да я удари метеор и т.н.

Глупостите за ходенето на зиг-заг се използват от онези, които управляват, за да предизвикват покорство и страх. Правителството има способността да хване ВСЕКИ, когото ПОИСКА. Тук ключовата дума е “поиска”, но ако става дума за правителството … свържете точките. Ако ходите в библиотеката на ниво 27 от Астрала според класификацията на Монро, отидете в отдела за Текущи събития и открийте някои от нещата, които ще бъдат задействани в сценария на Края на Играта. Ако трябва да знаете, вие ще знаете какви са тези събития. Докато в библиотеката можете да откриете жокерите на Играта, даже и там няма да намерите кои от тях ще се разиграят. Това е част от ограниченията на Играта и, както установих, те са за доброто на всички.

Хората, които можете да видите, че се движат на зиг-заг тези дни, се идентифицират с телата си. Особено любимците – те ревностно се придържат към подобни съвети. Инкарнациите с Висш Аз под онези от Много Напредналите нива също ще препускат на зиг-заг, но няма да се чувстват съвсем комфортно от това, докато не стигнат до Напредналите нива. Причината за това ще бъде импулсът, подаван от техния Висш Аз. Това са ценни преживявания и за участниците в Играта и за много по-малкото на брой нейни наблюдатели. Що се отнася до мен, чакам новините, за да видя припкащи на зиг-заг и да се посмея. Очаквайте генериращите страх ситуации да се увеличат. При нас в САЩ управлява страха.

Барабаните на страха

Ще има ли инвазия с танкове на Хийтроу? Коя страна ще изстреля ракети с далечен обсег към Вашингтон? ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ ШОУТО и за да се повишат нивата на страха сред хората. Службите за спешно реагиране в Чикаго са задействани. Страх, страх, и пак Страх.

Американското правителство казва на хората да се запасят с храна и вода за три дни – за в случай на “нападение на терористи”. Единствените “терористи”, които аз видях да ударят от година и половина насам, бяха американското правителство. Това правителство използва ужаса и страха, за да влияе на населението и да контролира мнението на обществеността, с цел това общество да удовлетворява приумиците на правителството. Целта е да се повишат нивата на страх в хората, защото когато хората са обзети от страх, те им отдават своята сила. Правителството знае това и го използва!

Те искат вашата сила, защото без вашата сила те са безсилни. Те го знаят, но повечето хора НЕ го знаят. Любимците тръпнат и треперят. Ето защо болшинството от планетата са инкарнирани любимци. Те с нетърпение отдават своята сила, защото това е в реда на нещата в животинския свят. Инкарнациите от Ниските до Средни нива също отдават своята сила. Това е част от тяхното преживяване. Виждате, че има много малко Много Напреднали и Финални Инкарнации наоколо. Те са на етап възвръщане на силата си. Средно Напредналите нива вярват, че проблемът е в Ирак. Много Напредналите знаят, че Ирак е симптома, а не причината. Причината трябва да бъде обвинявана, а не симптома, но тъй или иначе – това е част от Играта.

Сега не е време да отдавате силата си, а да си я възвърнете обратно. Сега е Краят на Играта. Според нивото ви на развитие, или ще отдадете силата си, или ще се борите да си я възвърнете, или ще останете като наблюдател. Наблюдателите не отдават своята сила. Направете това, което трябва да направите ВИЕ.

***

СНН обяви: “на 1 септември 2001 Африканските лидери искат извинение от САЩ и Европа за тяхното участие в робството, но са разделени в мнението си дали да настояват за репарации”.

Тези хора се опитват да наложат вината за онова, което се е случило през 18 век и преди това над днешните населяващи сега през 21 век Европа и САЩ, които нямат нищо общо със ситуацията. Арабите са били ГОЛЕМИ търговци на роби и в някои области все още се занимават с подобни практики, но тях не ги споменават.

Защо се вдига този шум? Част от американското население казва, че голяма част от Америка е била построена на гърба на робите. Вярно е, но това е било тогава, а сега е сега. Ама японците и европейските евреи през Втората световна война взеха пари така, че сега и НИЕ искаме да вземем. Много от хората, които мислят така, са все още живи. Но никой от робите и техните собственици не е жив сега. Хората, които живеят сега, са само далечно свързани с тях.

Всички ние може да сме били в тела на роби или на собственици на роби в онези минали времена. Тези хора сега, които раздухват всичко, просто се опитват да изкарат някакви бързи пари. Ама, казват те, американското правителство не си било изпълнило обещанията, които им било дало. Американското правителство НИКОГА не си изпълнява обещанията, освен ако не му е било изгодно да ги изпълни. Винаги е било така. Колко споразумения се били нарушени досега? Същото важи и за влечугоподобния Буш. Американското правителство е едно от най-тъмните на планетата. Какво друго може да се очаква от тях?

И така, ето ги тези клоуни, които искат извинения за далечното минало – Гърците искат ли извинение от Турците, че са окупирали земите им и са ги направили виртуални роби? Израелците имат претенции, защото “ние сме живели тук преди”. По тази логика местните американци могат да изхвърлят всички европейци. Ами Римската империя – италианското правителство ще трябва да се извинява на кой ли не за всичко, което е станало, докато другите са били под тяхно владение. Отново някои заема позата на жертва.

Не можете да обвинявате наследниците на някого заради неща, които той е направил. Това противоречи на духовното развитие. Тъмните правят ВСИЧКО, за да повишат степента на разделение. Тук просто не виждам закъде повече. Време е за края.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s