2

Трудните аспекти на Играта: Робството и Ролята на жертва

(специален сегмент само за много Напреднали умове)

Има светли зони, тъмни зони, има крайности в Играта. Вашият Висш Аз иска да проучи всички тези зони. Това му е необходимо, за да излезе от Играта и да напредне до реалиите от 5-та плътност.

Една от тези зони е робството. Робство е съществувало на Земята още от разделянето на половете. Първо е било робството на човеците от извънземните господари. Извънземните създали черната раса като работници за тежък ръчен труд, но не цялото робство е от такъв характер.

След като извънземните минали зад кулисите, робството продължило. Робство имало и в Атлантида, имало и след потопа. Имало всякакви цветове роби – черни, бели, жълти, червени и кафяви (плюс още някои). Завладените ставали роби на завоевателите. Гърци, египтяни, римляни, китайци, японци и т.н. всички са имали роби от един или друг вид. Работници, учители, общи работници – робите се занимавали с какво ли не. Робството е част от преживяванията. Някои роби са били третирани много добре, мнозина не са. В някои части на света робството все още съществува, но не така публично, както в миналото.

Робството вече не е каквото е било. Не защото то вече не е част от Играта, а защото придобива различен оттенък. Орион смятат земните жители като част от своята собственост. Ако успеят да се върнат преди едновременно инкарниращите се да напуснат, ще видите какво е да си роб през 21 век. Никак не е приятно, когато расата е извънземна и гледа на теб като на добитък.

Ликвидирането на робството е започнало към 19 век. На робите не се позволява да имат роби и в хода на подготовката на завръщането на Империята с робството е трябвало да се приключи. Имало е и добронамерени хора, които наистина са били отвратени от идеята за робството, но това само по себе си е нямало да сложи край на него. (Помнете за опитите да се променят правилата). Робството вероятно е щяло да свърши в САЩ и без кръвопролитията на Гражданската война, но тогава тези от долния астрал са щели да бъдат лишени от своя пир. Нямало е и да бъде направена основната крачка към концепцията за създаването на Един свят, ако не е била Гражданската война. Стремежът към установяване на Един свят е започнал през 1860.

Робството е преживяване. Всички Висши Аз знаят това. Инкарнацията бива отвратена или във възторг от него, според необходимите преживявания. Били сте и на двете страни – роб в южните щати, господар в Римската империя и т.н. Когато Финалната инкарнация свика всичките си енергийни потоци, ще си спомните ВСИЧКИТЕ си преживявания и ще ги видите като това, което те наистина са – преживявания, част от Играта. В някои виртуални игри сега имате роби – за забавление. Това е незначителен пример във връзка с Играта. Във виртуалната игра държите в плен свой приятел като свой роб, но това не променя отношенията ви извън нея. Същото е и в Играта. Висшите Аз знаят това – за тях това е подобна игра.

Целият този шум сега около робството се прави от инкарнации от ниско до долно средно ниво на напредък. В САЩ има черни, които не могат да спрат да се занимават с темата за робството. Така използват оръжието да играеш ролята на жертва – особено когато истинските участници не са вече живи.

Друга група, която използва ролята на жертва, са евреите. Те се връщат чак до периода от Библията, когато не са били роби, както обикновено искат да си мислим. Твърдят, че искат другите да ги приемат като самите тях, но непрекъснато използват тактиката на жертви, ако нещо не става по тяхному. Това показва духовна незрялост. Това е ТЕХНИЯ проблем и ТЯХНАТА верига от опитности, която трябва да превъзмогнат. Има още много подобни примери – не са само тези две групи. Много Напредналите и по-високите нива разпознават това и са преминали отвъд ролята на жертвата, която другите играят. Важното тук е да се помни, че това Е игра и това СА сегменти от Играта. Глупостите, базирани на расите, са ТОЛКОВА типични за 3-та плътност.

Един поглед към корицата на Матрицата 5 и ще видите как наистина изглеждате. Не само че сте от всички раси/пол и от двете страни на монетата. Знаели сте и това, че инкарнациите ще създадат различни нива на хаос докато достигнете Много Напредналите си нива. При все това, името на Играта е ПРЕЖИВЯВАНЕ.

Тероризмът и Играта

Една малцинствена група в дадена страна решава, че не иска да се подчинява на правилата в своята “майчина” страна и се заема с действия, насочени към разрушаване на икономиката и контрола в тази страна. Малки групи се заемат с насилствени действия предимно под прикритието на ръководени от мрака въстанически нападения срещу редовните военни (правителствени сили и срещу хората /мнозинството), които искат да останат част от “майчината” си страна. Насилието води до още насилие. Бунтовниците евентуално успяват да надмогнат силите в своята “майчина” страна с помощта на чужденци.

Такива малки групи в днешно време биха били наречени терористи. Тяхната страна е била формирана въз основа на тероризъм и днес е известна като САЩ. В училищата преподават, че подобни дейности са нещо добро. Какво правят хората, които идват на власт посредством подобни методи? Щом дойдат на власт, те ги обявяват за незаконни.

Сега Америка казва на всеки какво трябва и какво не трябва да прави и използва заплахи, за да държи другите под контрол. Защо Америка и Британското правителство се опитват да управляват всички останали?

Британските кралски величия представляват интересите на някои от влечугоподобните интереси на Земята, както и американското правителство и най-вече британското семейство (настоящото). Помнете, империята Орион планира да се завърне.

Те обичат да използват думата “терорист”, защото са открили, че тя натиска бутоните на повечето хора и ги кара да се страхуват. Самите правителства насърчават “терористичните” действия. Американците също са манипулирани от Играта да следват илюзиите, които техният настоящ, не-избран президент създава за тях. За Играта беше от съществено значение Буш да стане президент – ако не избран, то назначен. Това стана. Тези събития са част от Играта в пълен ход. НИЩО не можете да направите, за да спрете тези събития.

Като събудена финална инкарнация, аз наблюдавам. Мога да посоча аспектите на Играта (и го правя), но се с цел да я променя/да й отправям предизвикателства. Правя това с образователна цел.

При другите нива на инкарнации участието в полза на и против Играта ще продължи до края на Играта.

Играта ТРЯБВА да продължи своя ход.

Ако се опитате да я спрете, няма да успеете, но преживяванията, които ще спечелите като работите за целите на онези, които се стараят да променят Играта, ще бъдат безценни за ВАС и за ВАШИЯ път. Проблем възниква, когато другите се опитат да превърнат своя Път във ВАШ Път. Вие ЩЕ се научите да не правите това и ще го научите с подходящата за ВАС скорост и в подходящото за ВАС време.

Целта, поради която аз посочвам механиката на Играта, е да ви дам възможност да наблюдавате и разберете ЧАСТ от тази механика/манипулации. Вашето “спасение” лежи в цялостното излизане от Играта.

Защо американското правителство вика “Вълк! Вълк!”

След 11 септември американското правителство почти редовно отправя предупреждения за евентуално нападение. При все това, НИЩО не се случва. Защо правителството, което живее в параноичен стремеж за “сигурност” има чувството, че трябва да прави това? Защо правителството, което избягва позитивно общуване с извънземните, разпространява подобни празни предупреждения в стил Чикън Литъл, които викали “небесата падат”?

Правителството е наясно със своята роля в Играта. Този аспект от нея (днес) има общо с превръщането на Американците в по-малко чувствителни. Те знаят, че ако непрекъснато предупреждават, но нищо не се случва, накрая хората ще спрат да обръщат внимание на предупрежденията за “Вълка”. Защо? Защото когато се случи следващо Събитие, което не е планирано от правителството, както беше на 11 септември, хората ще бъдат сварени толкова неподготвени, че ще се получи страхотен банкет за съществата от ниския астрал, които обожават вибрациите на страха. Което е по-важно, те знаят, че хората, обзети от страх, ще бъда готови на всичко и ще се подчинят на всяко нареждане на правителството, за да получат онова, което е необходимо за премахването на страха.

Империята Орион и Тъмната полярност са включени във всичко това. Тъй като сега на Земята има много любимци, и като прибавите към тях и онези с Висш Аз, които са от ниските нива от гледна точка на тяхното развитие, както и тези от средните и от ниските-до-средни нива на напредък, страхът ще се превърне в емоцията на времето, както е сега, но тя ТОЛКОВА ще преобладава, че ще управлява техния живот. Това е планирано и това е в ход.

Важно е Много Напредналите и Инкарнациите от най-висшите нива да осъзнаят това. Според ВАШИЯ Път, вие ще вземете решенията, необходими за вас и ВАШИТЕ преживявания. Надеждата ми е да сте по-добре подготвени за тактиката на Играта, за да вземете по-добри решения.

Осама Бин Ладен

Защо не се направи нещо във връзка със ситуациите, за които е отговорен? НЕ той е човекът, върху който трябва да съсредоточат вниманието си хората, независимо от това, което иска от тях Правителството (стар трик на фокусниците). Описват Осама като изключително богат. Добре, нима носи всичките си пари със себе си? Разбира се, че не. СЛЕДОВАТЕЛНО, къде СА парите, които той използва, за да финансира това, за което е отговорен? Вероятно в няколко банки.

ЗАЩО никое правителство не потърси държавите, в които се намират тези банки? Ясно е, че ако спрат финансите му, той, или който и друг, ще нададе вик на недоволство.

ЗАЩО бяха обучени петимата (според новините) Араби като пилоти на тези огромни самолети, които пилотираха така, че да се разбият? Не можете да сте чужденец и въпреки това да отидете в тези училища и да си играете игрите. Трябва да имате финансова подкрепа (банки) и подкрепа на чужди правителства. Това трябва да е страна, която на пръв поглед е много приятелски настроена към САЩ, а не някоя страна като Ирак, Иран, Либия и т.н.

Защо правителството не се справи с престъпните банки и не спре финансите на терористичните организации? Това са някои от въпросите, които правителството НЕ иска да задавате. Но в такъв случай това трябва да означава, че правителството също има някакво участие? БИНГО! Сега вече разбирате защо им трябват толкова много любимци и Инкарнации от ниски нива наоколо.

Лидерът на свободния свят

Американският президент бил лидерът на свободния свят. Така ли? Имаше ли избори, които да му дадат тази титла? Защо американският президент да заслужава тази титла? Определено не я заслужава, защото Америка не е свободна страна. Тя не е по-свободна от другите и е по-малко свободна от някои други страни. Да, съществува вярване в американските свободи, но това не важи нито за днес, нито за когато и да било.

. питайте местните американци

– питайте робите по времето на Гражданската война дали “всички хора са създадени равни” и черните хора след Гражданската война за техните новополучени “свободи”, които са ги направили равни на европейските американци (да седят в задния край на автобусите).

– Питайте ирландците през 1800 за надписите “Ирландците не са добре дошли” или “не наемаме Ирландци”.

– Питайте гейовете, които трябвало да се борят за основни облаги, които хетеросексуалните считали като право само за хората от своята ориентация.

Това са само няколко примера – има МНОГО повече. Казват ви, че в Америка имате право да преследвате своето щастие – това, което не ви казват е, че да, имате право да го преследвате, което не означава, че ще го стигнете. Казваха и все още казват, че комунистическите страни са “ужасни”. Те не са “свободни”. Но така – освен в избрани случаи – е и с вас. Какво излиза? Тези от другите страни не хранят илюзиите за свобода, с които се заблуждават американците. Другите страни казват на хората какво могат и какво не могат да правят – в Америка това се прикрива. ДОКАТО АМЕРИКАНЦИТЕ ВЯРВАТ, ЧЕ СА СВОБОДНИ, НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪБУДЯТ ЗА ИСТИНАТА. Това Е основна част от Играта (североамериканска версия). Америка не е бастион на свободата – тя е икона на илюзиите. Правителството се СТРАХУВА от хора, които се събуждат за този факт.

Защо Америка заблуждава останалите? Защото е на принципа “Прави каквото ти казвам, а не каквото правя” От Играта се излиза като се събудиш за истината и откажеш да играеш в Нея повече, отколкото е необходимо за твоите инкарнационни преживявания.. Тогава печелиш. В същото време, трябва да оставиш другите, които искат да я играят, да продължат да го правят. Ако да се разделиш с илюзията е повече от това, което можеш да понесеш, означава, че не си готов за материалите на Матрицата 5, нито че си Много Напреднал. Това е добре. Вие сте където се предполага да бъдете, но това НЕ е където сме ние.

“Динотопия” на Дисни

Динотопия – опитът на Дисни да представят влечугоподобните като любезни, любвеобилни и изпълнени с любов и светлина същества.

Дисни са сериозно ангажирани в Играта – спомнете си филмчетата за динозаврите, които мирно съ-съществуват с хората в едно утопично същество1. Искат да повярвате, че влечугоподобните са ваши приятели. Влечугоподобните не са балансирани – знаете какво е Балансиран. Те се стремят към Тъмната полярност – никога към БАЛАНС. Наблюдавайте рекламите, в които се използват влечугоподобни герои – Империята се завръща и техните агенти на Земята искат да свикнете с тях. Всъщност, влечугоподобните считат хората за много по-низши от тях и за своя храна. Човек не се сприятелява с храната си.

Драконът и фениксът

Могат да се видят много често като символ в Китай, на Императора и Императрицата. Драконът е пряката връзка с Империята Орион и Земните култури, но така е и с феникса – символ на влиянието на кралицата на Орион. Понякога фениксът се изобразява като побеждаващ дракона. Това СЕ Е случило наистина в древната история на Орион, когато в древността една женска бунтовническа група станали доминантни в обществото на Орион.

Фениксът е основен символ на владетелите на света, на Илюминати и т.н. Тяхната връзка, която първоначално е била с кралицата на Орион, е била прехвърлена към бунтуващата се кралица, която контролира Земята от няколко хилядолетия. “Истинският” феникс се завръща. ВСИЧКИ тези неща се считат за основни елементи на Играта. Като ви обръщам внимание на тези неща, това може да ви помогне да се вглеждате по-дълбоко и с по-критичен поглед към символите и участието в Играта. Това може да ви помогне много, ако желаете а излезете от Играта и да наблюдавате, стига да сте достатъчно Напреднал, как се движат парченцата на Играта.

Когато САЩ са започнали като отделна държава, фениксът е бил символ на новата страна. Направете свои собствени изследвания, ако искате да знаете повече по този въпрос. Драконите и фениксът – символите на Империята Орион. Наблюдавайте и се учете.

МакКартизмът сега се връща като МакБушизъм

Видях едно изказване, че в Америка има свобода на словото, но съществуват последствия от тази свобода. Така погледнато то всеки има свобода на словото, защото всеки навсякъде може да каже нещо ВЕДНЪЖ.

ТОВА, обаче, НЕ Е “свобода на словото”. Точно както МакКартизмът сега се връща като МакБушизъм.

Тази манипулация от страна на Играта е част от завръщането на Орион. Земята ще стане доминирана от женския пол и фашистка (точно както Минтака). Използват се страха, вината и какво ли не, за да бъде наложен конформизъм. Тези са истинските анти-Американци. Онези, които се опъват на тази система са инкарнациите с Висш Аз (любимците никога не се опъват на системата докато са подслонени и напоени), които искат да преживеят сблъсък с Играта. Те имат много кураж, но ИСТИНСКИЯТ кураж е отличителна черта на Напредналите Висши Аз. Става дума за куража да бъдеш индивид. Моят Път не е да контролирам Играта, а да посочвам сегменти от нея, за да знаете какво става и как работят опитите за манипулиране. Можете да вземате решенията си въз основа на това, което знаете. Щом узнаете, вярвате или не, решенията, взети от вас ще бъдат основани на Пътя, който вашият висш Аз е избрал. Направете това, което чувствате, че трябва да направите ВИЕ. Спомняйте си вселенските закони и преживявайте каквото желаете.

9/11. Циркът на медиите

Събитията на тази дата показаха, че е бил разигран жокерът на войната. При толкова много загинали няма да видите американците да седнат и оставят това да мине. На това ще се гледа като на нещо по-лошо от Пърл Харбър. Най-после имаме действия. Инкарнациите от по-ниските нива ще скърбят за физическите смърти и ще планират “отмъщение”. Много Напредналите ще наблюдават тези събития – сега е време за наблюдение и има МНОГО за гледане.

Вчера, една година след събитието, медиите пак се потопиха в “горките ние”. Показваха жена с тъжно лице, която 25 минути седи и не прави нищо заради събитието. На каналите, които не излъчват новини, настроението беше по-добро. Беше по-добре да се гледат другите глупости, вместо изпълнените със самосъжаление новини. От каналите за новини към зрителите по електронен начин непрекъснато се подава под-прагова скръб. Когато сменях каналите и минах пак на новините, можах физически да почувствам този емоционален заряд.

Играта много обича да излъчва такива неща, когато става нещо, на което тя не иска да обърнете внимание. От моя гледна точка водещата история трябваше да бъде новата “луна”, която се установи в орбита около Земята. Опитват се да скрият това истинско събитие от масовата публика. Вместо това се опитват да изстискат от хората омраза срещу враговете – истинските и/или инженираните/въображаемите. Искат война с Ирак. Ще направят всичко възможно, за да има война с Ирак. Ако играете в Играта, ще изиграете своята роля, за да помогнете на тази война и т.н. Ако сте настроени да наблюдавате, ще забележите (според това доколко напреднал сте), как Играта обхваща играчите и ги манипулира, за да изпълняват нейната воля. Ако не получават подкрепата, която искат, ще предизвикат сериозни неприятности тук.

В офиса, където работя, само една колежка се хваща на тези патриотични глупости. Тя караше всеки от останалите на 11 септември да носи червено, бяло и синьо. При което само тя дойде облечена така. Аз носех лилава риза. През деня няколко колеги се оплакаха, че така манипулират и контролират населението. Статията в днешния вестник беше “Америка ридае”. Трябваше да пише: “Някои американци, които са напълно контролирани от тялото си, плачат като бебета”. САМО човек, контролиран от тялото си и играч в Играта, ще се хване на тази мелодрама, особено като се има предвид, че причините за случилото се не произхождат от мястото, от което някои искат да вярвате, че произхождат. Вчера по новините обявиха, че на мястото ще бъде направен “вечен огън” – става както с Даяна и Кенеди. Онези, които вярват на официално съобщаваното, се губят в мъглата на заблудите. Тук има много опит и преживявания. Опитвайте се да гледате в дълбочина на събитията, които стават.

Трето действие на Събитието

Второ действие е приближаването на войната. Трето действие ще бъде последица от Второ. Тези хора доказаха, че ще отговорят на огъня с огън, но Събитието трябва да продължи. Интересното ще бъде, ако се покажат извънземните и се разиграе жокерът Извънземни, който да надмогне жокера на войната.

Жокер – Трета световна война

Гледайки новините (помнете, че “новините” не винаги означава “истината”) човек би могъл да помисли, че диктаторът Буш води света към нещо като трета световна война. Това е един от няколкото жокера, които Играта ще разиграе по пътя към финалните етапи и Края на Играта. Мнозина смятат, че именно това е жокерът, който ще бъде разигран. Не разчитайте на това – това Е жокер, към който има няколко възможности.

Начинът, по който хората биват насочвани към определено решение, което някои искат да бъде взето е схемата проблем->реакция->решение. Буш използва изкуствено създадена група “терористи” като проблем. Казва ви, че войната е единствения начин да се реши този проблем и, разбира се, да бъдат защитени илюзорните ви свободи. Използва се драма от висша класа за създаването на проблема (напр. 9/11) защото без нещо подобно американците се задействат бавно. Събитията в Пърл Харбър, например, бяха допуснати да се случат, за да бъде въвлечена Америка във втората световна война. Да, това можеше да бъде предотвратено.

Общественото мнение в Европа било “не на войната, ако няма инструкции от САЩ” – ТОВА показва къде Играта и полярностите искат да отиде Земята. Европейците вече не гледат за решения към своите национални правителства, а към планираното световно правителство. Ето какво искат полярностите от хората. Посоката, в която се движи Играта е Едно световно правителство. Всички тези глупости за “терористи” са само, за да се използва страха така, че всеки да отдаде своята сила.

Ако наистина се разиграе картата Трета световна война, ще трябва да решите какво ще направите ВИЕ. Ще играете ли Играта като размахвате флагове, проклинате инженираните врагове и искате всеки да е побеснял срещу тези хора? Ако направите това, то ще бъде вашия урок, който трябва да научите в текущата си инкарнация. Аз самият ще стоя на пътя на баланса и ще бъда неутрален. Няма да подкрепям никого, независимо на чия страна е. Ще наблюдавам, ще си водя бележки и ще гледам Играта в действие. Не карам никого да прави това, което бих направил аз. Карам обаче всекиго да прави това, което той чувства, че трябва да направи. Бих ви посъветвал да не реагирате безмозъчно. Но ако четете материалите на Матрицата 5 сигурно сте отвъд това. Мислете преди да действате.НЕ реагирайте. Наблюдавай те и се учете, докато все още можете.

1 спомнете си и женския динозавър вШрек” Б.прев.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s